Sivilceli Ciltler Roaccutane kullananlar baksın lütfen.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
geçen yıl ekim ayında başladım ilaca...haziran ayında bitirdik..tatile gideceğim için (güneş faktöründen dolayı) sonraki diye eklediğim sivilcelerin geçmiş halimdeki resim hap biter bitmez çıktığım tatilden bir resim

süper olmus ne guzel
insan icine cikabilmek ne guzel degil mi ?
tebrik ediyorum sizi !!
cildiniz hakiinda biraz bilgi verir misiniz ? sanirim cok svilceniz yok tu ? ilk resimd etek tük görüyorum

cildinizdeki kirmiziliklarada iyi geldi mi ve ne zaman ilaci olumlu etkisini görmeye basladiniz?

evet tarih ekim ayı 2012 :)
her ay sonunda resim çekmiştim fakat pc de bir kayıp oluştu :) 3.kutuya başladığımda sivilcelerin oluşturduğu kırmızılar artık yoktu ve yenileri de çıkmıyordu.. dışarıya çıkmayan deri altındaki sert yağ bezeleri de 6.kutu da geçmişlerdi..

aslında ilk kutu sonunda bile ben kendim fark edebiliyordum değişikliği..kesinlikle insan içine çıkabiliyorsun o utanmalar sıkılmalar bitiyor...aynaya bakabiliyorsun en güzeli de :17:

Cok tesekkur ederim bilgiler icin
2.kutuya bugun basladim
Cok kirmizi yuzum
Eskisinden daha kirmizi
Sabretmek zor
Sonuc iyi olur insallah
Rahat biri degilim
O yuzden benim icin daha zor geciyor zaman
Sizin gibi mutlu sonuclari gordukce rahatliyorum
Tesekkur ederim
Rahat rahat insanlarin yuzune bakabilirum bende insallah
Cekmeyen bilmez cok zor

aslında ilk kutu sonunda bile ben kendim fark edebiliyordum değişikliği..kesinlikle insan içine çıkabiliyorsun o utanmalar sıkılmalar bitiyor...aynaya bakabiliyorsun en güzeli de :17:

Peki tedavi sürecinde fontoten vs kullanabildin mı sivilce karşıtı olanlardan?? Ben acayip utanıyorum sivilcelerimden fondotensiz dışarı çıktığım tek gun bile yoktur heralde ilaca başlayacağım bende ama cok korkuyorum acikcasi:(

canım benm yenı 5 ay bıttı senın tedavın bıtmıstır belkıde.bıraz gec yorum yazıyorum ama aynı durumdayım eskı halım mdaha ıyıydı dıyorum kendı kendıme ve hıc gecmıcek gıbı gelıyo.sen şuanda ne durmdasın merak edıyorum gercekten düzeldimi yüzün .bilgi verirsen çok sevınırım

2.ayımız bitti, çok çok kötü bir durumdayız.günden güne kötü oluyor:sivilce, sivilce , sivilce.bunalımdayız, çok fenayız.
sizin ciltleriniz düzeldi mi, biliyorum herkeste farklı ama ne kadar zamanda düzeldi?

Evet arkadaslaar sivilce sendromuna yakalanmıs yeri gelmiş gelmiş aglamıs yeri gelmiş sinirden hepsini patlatıp yüzü kan revan halde bırakmıs bu sinirini görüntüsüne önem vermesine borclu bir kızın hikayesini anlatıcam:) hiç sivilcem yoktu tek tük cıkar 10. Sonıfa kadar ama rahatsız etmezdi 11. Sınıfa gectiğim sene Aman ALLAHIM Biri sönse 2 tane gene cıkıyo 5 tane gene cıkıyo derken önce anlım sonra agız kenarlarım ve cenem irinli büyük büyük sivilcelerden görünmez oldu ben hata ettim siz etmeyin patlatmayın sacma sapan ay aktardan şu sabunu aldım bunu aldım diyip yüzünüzü deneme tahtası yapmayın gidin dermokozmik ürünler alın sebamed gibi netruogena gibi öyle tarçınlı limonlu karbonatlı koca karı maskeleri yapmayın zararı var faydası yok kil maskesininde kurutmaya yönelik faydası var en fazla cıkmayı önleyici bir faydası yok ben bunları yaptım daha da yaglandırdım dahada dagıldı sürekli yıkamakta yaglandırır sürekli yıkadım anlım parıl parıl parladı ben ettim siz etmeyin baktım kurtulamıyorum aglıya aglıya doktora gittim Önce KADIN DOĞUM cünkü kist varsa sivilce olabilir ona göre tedavi uygulanır hormon bozuklugu varsa sivilce yapabilir ona göre tedavi uygulanır çok SÜKÜR hiç bişi cıkmadı sıra simdi dermatolojiye gitmekteydi benim zamanında babamda cok varmıs (adam simdi kuruluk problemi cekiyo ne hikmetse) belliki benim genetik belli bir yaşa kadar sürücek acnegen roaccutan gibi türev ilaçlara basladım o kullandıgınız kremler gercektn basit bir sivilce sorununuz yoksa işe yaramıyo:) o yüzden hedefi yüksek tuttum basladım acnegene söz konusu görüntüyse yürekli oldum gram korkmadım ilk 3 ay bir güzel dısarı vurdu daha önceden krem kullandıysanız cok vurmaz yeni sivilce üretmiyo cıkacak olanı hızlıca dısarı vuruyo ki tedaviye baslasın diye korkulcak bişi yok kusma dönemi ağır geçen olmamıstır. Cok su içtigim için su içme sıkıntısı yaşamadım 48 kgyim 30 kullandım. Dudaklar evet kalında dudaklı oldugum için sanki daha bir meziyetli gecti ama adam gibi nemlendirseniz o sorunda kalmıyo ben ağrı sızı çekmedim taş gibi bitirdim ilacımı her ay kan tahlili verdim ben tedaviye baslamadan öncede abur cubur kızartma baharatlı yemezdim tedavi sırasındada yemedim o yüzdn kan degerlerim normal seyretti . Tertemiz bir yüzüm var 2 sene bosa cekmişim 20 yasına giricem 22 yasımda gene bir kullancam ki iyice kökü kurusun :D he stres etmeyin gittigni gördükçe oda gecicek zaten. Eylülde başladım yeni biticek valla siz kullanın tabi de ben güneş kremi kullanmadım güneşli havalarda bile sevmiyorum yüzüme bepantol harici bişi sürmeyi rahatsız ediyo diye iz falan olmadı ama köşe bucak güneşten kaçtım tabiki:) sonuc çok iyi önemli olan tekrarlamaması bunun içinde canım sivilcezadelerim günlük bakımınızı yapın sebamed köpük kullanıyorum temiz iyi olması için ardından bepontol su bazlı kullanıyorum cünkü her cildin neme ihtiyacı var bide sodayla yıkamaya baslıcam yada tonik tarzı yapıcam sodada iyimiş maske olarak haftada 2 defa çinko %40 krem var pişik kremi öneririm çinko cilde birebir. Birde içten destek vermek sanki dıştakinden daha önemli :) lavanta çayı ;) aktardan alın ama lavantaları... Demleme tarzına internetten bakarsınız kür halinde sivilceler için olanı var kürü yapın sonra her gün birer bardak için :) bnden bu kadar size içten dıştan ne yapılması gerekitigini korkulmasısı gececek olacagını bu kadar anlatabildim bir sorunuz olursa burdayım :) sivilcesiz günler:))

doktor herkesin kilosuna ve test sonuçlarına göre ayarlar ilacın dozunu benim de 10 mg ve 20 mg ayrıca ben sabah aksam ayrı içmiyorum ikisini de aksam yemeğinden sonra içiyorum halsizlik ve cabuk yorulma hissini en aza indirmek için tavsiye ederim çünkü 24 sattte içtiğiniz toplam doz önemli arka arkaya için fark etmiyo doktorum bana öyle dedi ve 35.deyim :)

Merhaba biliyorum cok once yazdiginiz bir cevap ama sizden baska roaccutane sadece aksam kullanan gormedim. Doktorum bana da30 mg verdi ve aksam al sadece dedi. Sizce zarari olmaz mi agir gelmez mi ve suanki durumunuz nasil

M

http://soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr/ roaccutane kullanmaya başlıyorum ve her gelişmeyi sizinle paylaşmak için blog açtım, bu süreci merak edenler linke tıklayıp takip edebilirler :) herkese güzel parıl parıl bir cilt ve mutlu günler diliyorumm..
soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr

Bende kullandım o ilk gün ki etki tamamen psikolojik:) Emin’im çok güzel sonuç alacaksın. Dün doktor tekrar yazdı fakat ilk kullandığım da yazan doktor kullanım sonrası düzgün tedavi uygulamayıp ilaç bitti tedavi bitti yaptığı için yeniledi yüzümdekiler dün tekrar başladık Emin’im sonuç elde edecem ☺️ Yan etkileri fazlaca kuruluk yapması ciltte onun için de güneş kremi sürersen dudağına da bephantene ve hametan tamamdır

Back
X