Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanmaya başladım ama

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
7
38
6 gündür Roaccutane kullanıyorum.İlk iki gün sivilcelerim çıktı ama ertesi güne kurudular.Şimdiden farkı görebiliyorum.Sivilcelerim kayboldu ve cildim daha sağlıklı gozukuyor.2gundur alnım ve burnum soyulmaya başladı fakat yanaklarım hala yağ içinde orda bir değişiklik yok.Dudaklarımda kurulul var fakat ben elimde nemlendirici ile gezdiğimden eski halinden dahi iyi dudaklarım diye bilirim.Fakat şöyle bir şikayetim var ilacı kullanmaya başladığımdan beri kalbim ağrıyor.Onceden de olurdu ama bu kadar sık değildi.Bilindik bir kalp problemim yok.Tahlillerimde normal çıkmıştı ilaçtan önce.Kalp beni korkutuyor.Olası yan etkileri içinde var mı yoksa kalbimle ilgili bir sorun olabilir mi?Doktorumu aramam gerekir mi?

Genelde bu ağrı sol tarafında oluyor.Bazen sırtım bazen döş kısmı ağrıyor.

Ve Bir de değerlerimin sabit kalması için ne tür besinler almalıyım? Kolestrolün çok yükselmemesi için fındık,ceviz tüketmek gibi.

o ağrılar normal benimde belim çok ağrıyodu şimdi pek ağrımıyo yediklerime hiç dikkat etmiyorum ceviz cips falan yedim baya ama yememek lazım domateste pek tüketme a vitamini var onda birde katı yağlar

Kızlar tedavimin 24. günündeyim.Cildim çok soyulmaya başladı.Saat başı nemlendiriyorum nerdeyse.(Bepanthol )Ama sanırım yeterli olmuyor.Saç derim kalkmaya başladı aşırı derecede kepeklenme var.Kusma dönemi başladı sanırım.Her gün bir iki büyük sivilce çıkıp 2 güne kuruyor.Siyah ve beyaz noktalar feci şekilde arttı.Özellikle burun çevremde sayılsa 20,30 siyah nokta çıkar.2 hafta sonra okulum açılacak ve bu şekilde gezmek istemiyorum.Cilt bakımı yaptırıp siyah ve beyaz noktalardan kurtulsam cilt dengemi bozar mı ???

2.hafta alevlenme dönemidir ve 4 haftada geçmeye başlar diye yazıyor doktorun bana verdiği broşürde. Kas ve kemik ağrısı yapabilir diyor belki kalbin ondan ağrıyor olabilir. :S

Bence bakım falan yaptırma bekle ilaç etkisini mutlaka gösterir diye düşünüyorum. Doktorun cilt temizliği için sabun falan vermedi mi ?

Hayır vermedi normalde kullandığım cilt temizleme ve maskelerini kullanıyorum ama eskisi gibi sık sık ve çok değil .(Neutrogena) Su damlası kadar kuçuk miktarlarla cildimi temizleyip gül suyu sürüyorum sadece

hemen doktora gidin söyleyin
roaccutane çok ciddi rahatsızlıklara yol açabilecek bir ilaç
bende eklem sıvılarında azalma yaptı ki bu da sırt ağrılarına sebep oluyor
kalbinizden hasta olmak istemezsiniz değil mi? Bir an evvel gidin doktorunza..

Şuan böyle bir şikayetim yok sanırım ilk kullanmaya başladığım zaman vücudum alışma sürecindeydi hala

Back
X