- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
Insallah
Piyasadaki kozmetik bir cok urun denedim
null[/QUOTE
Porselen gibi bir cilt hayalim yok zaten
Biliyorum mumkun degil
Ama su anki durumundan ne kadar iyi olursa o kadar iyi benim icin
Cildim icin sigarayi biraktim
Tem istegum kendimi eskisi gibi normal hissetmek ( eskidende porselen degildi cildim ama normaldi )
akne roza olabilirsiniz,benim cildim de bahsettiğiniz gibi doğumdan sonra oldu 3 yıldır aynı azalıyor yani sönüyor gibi olup yine pütür pütür oluyor ve kırmızı yanaklarım,çenem.hamileyim diye ilaç da kullanamıyorum.bugün aynaya baktığımda dayanamadım artık hıçkıra hıçkıra ağladım o derece rahatsız ediyor artık ve geçmiyor.bakalım doğumdan sonra farklı çözümler bulmaya çalışıcam.eskiden çok güzel bir cildim vardı o yüzden acaip üzülüyorum...
Sizinki halk arasında gül hastalıgı olarak geçiyor sanırım şuan hamilesiniz ve bu kremi kullanıyorsunuz sanırim doktor mu önerdi acaba yoksa siz mi aldınız. Yanlış hatırlıyor olabilirim içinde kortizon var mı?
yok ilaç kullanmıyorum,gebelikten önce bir kaç ilaç kullandım drun yazdığı sonra hamile kaldım ve bıraktım ilacı sadece güneşten sıcaktan buhardan korumaya çalışıyorum.başlıktaki ilaçtan bahsediyorsanız çok ağır bir ilaç diye biliyorum.bırakın hamilelikte içmeyi bebek yapmayı düşünüyorsanız bile dr tedaviye başlatmıyor...
Yuzumdekilerin verdigi stresten gul hastaligi oldum zaten
kullandığıma bin pişman oldum ,evet sivilcelerim yine çıkıyor, cildim inanılmaz hassaslaştı derim inceldi. sinirlendiğimde vücudumun değişik yerleri kızarıyor. ruh sağlığınızı gerçekten de etkiliyor. bin kez daha düşünün öle karar verin geçici çözüm . yıllar geçse de çıkacak o sivilce !! Bu ilaç yüzünden erken kırışacaksınız bunu da unutmayın
Meraba canim ben 5 yil once roaccutani 6 ay kadar kullandim. Ben gunde 40 mg kadar aliyordum. Sabah 20 mg aksam 20 mg olarak, faydasini da gordum ayrica. Benim sivilcelerim biraz coktu kac senedir gecmek bilmiyordu, ergenlikten bu yana en sonunda dermatologum bu ilaci verdi. Sivilcelerimin hepsini gecirdi. Sivilcelerde kusma 3. ve 4.ay kusmaya basladi. İlaclarini aksatmadan kullamani tavsiye ederim. Neticeyi alacaksin, ayrica sivilce izi de kalmadi. Bu ilaci kullanirken biraz sabir gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?