- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Ya peki makyaj yapıyolar mıydı ben çok yapmıyorum ama yine de zararı oluyodur. Ama gerçekten bayanız sonuçta böyle okula ya da dışarı gitmem çok zor benim için. Çok muydu arkadaşınızın ya da kardeşinizin sivilcesi izler var mıydı acaba şimdiden cevapladığınız için teşekkür ederimben kullanamadım ama ünide oda arkadaşım 10 ay kardeşimde 10 aya yakın kullandı. onaardan biliyorum sonuç süperdi. başka kullanan bilmiyorum.
Sabırlı ol tatlım,Meraba bayanlarr. Bu ilacın adını mutlaka duymuşsunuzdur. Benim hep sivilce sorunum olmuştur ama bu ilacı kullanmamak için çok direndim. Doktorum artık kullanmam gerektiğini söyledi yüzümde derin derin sivilceler oluyor çünkü ve en az 1 ay geçmiyor. Bugün ilacın 100.günündeyim. Çok acı çekiyorum, yüzüm çok kötü görünüyor, ilacı kullanmadan önce makyajla çok güzel bi görüntü oluyodu. Dışarı çıkarken falan utanıyorum ister istemez. Yüzüm o kadar kaşınıyor ki sivilceler olmasa kaşıyarak derimi yüzerim heralde. Zaten uyurken falan hep patlıyor sivilceler arkadaşlar sabah ağlayarak uyanıyorum. Ben patlamasın diye o kadar uğraşırken böyle olunca canım çok sıkılıyor aynaya bakmak dahi istemiyorum. Kullanan var mı bu ilacı arkadaşlar ya makyaj yapıyor musunuz ben okula gidiyorum mecburen giderken yapıyorum kendimi kötü hissetmemek için. Yaparken bile en ufak bi dokunuşta patlıyor sivilce. Geçer diyolar ama yüzümde belli yerdeki sivilceler 3 aydır var gitmiyor resmen oturma izni aldılar vallahi ya çok bunaldım
arkadaşım gözüne kalem kalem rimel falan sürerdi ama dudağna yüzüne bişey sürmezdi. kardeşim ben ünideyken kullanıyodu görmüyodum ama hiç makyaj yapmadığnı söylemisti.Ya peki makyaj yapıyolar mıydı ben çok yapmıyorum ama yine de zararı oluyodur. Ama gerçekten bayanız sonuçta böyle okula ya da dışarı gitmem çok zor benim için. Çok muydu arkadaşınızın ya da kardeşinizin sivilcesi izler var mıydı acaba şimdiden cevapladığınız için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sağolun ben de bepanten kullanıyorum çok etkili oluyor. Çok haklısınız inşAllah dediğiniz gibi olur çünkü insanın gerçekten psikolojisini bozuyor :)Sabırlı ol tatlım,
Roaccutane tedavisi uzun sürüyor evet ama meyvesi güzel oluyor,
Ben de 6 aylık tedavi gördüm 6sene önce ve iyiki görmüşüm hiç pişman olmadım, sivilce siyah nokta hiçbirşey kalmadı.
Bir kaç ay daha sabretmen gerek, ömür boyu sivilceyle yaşamaktansa 3ay daha çekmek daha mantıklı
Çok geçmiş olsun,
Bepanten plus merhemi tvsiye ederim dudakların için
Doktorum hiç bilgi vermedi bu konuda ve ulaşamıyorum başka bir şehre gitmiş. Ben de gelecek hafta başka bir cildiyeciye gidicem inşAllah sağolun yorumunuz içinNiye mağdurdun ? İlaç mi yaptı seni öyle?
Yüzünüz tanınmıycak hale gelene kadar beklerseniz 2günündr de mucize bekleyemezsiniz.
Eşim yıllarca roaccutan çalıştı doktorlara ve kendiside kullandı.
Önce altta uyuyanlarıda uyandırıyo sonra soğan gibi soyuyo seni. Sonradan eski haline Dönme şansın %50 bunu Anlattı mı doktor.
2-3 yıl sonra tekrarlayabiliyo hayatboyu differin clindoxyl tarzı şeyler kullanırsan ancak tekrar çıkmazlar.
Kötü cikdinize makyaj yapmayın inanın daha kötü duruyo
Ve evet ilaç yaptı bu kadar değildi benim yüzüm ama tamamen geçmesi için başladım kullanmayaDoktorum hiç bilgi vermedi bu konuda ve ulaşamıyorum başka bir şehre gitmiş. Ben de gelecek hafta başka bir cildiyeciye gidicem inşAllah sağolun yorumunuz için
Doktorum hiç bilgi vermedi bu konuda ve ulaşamıyorum başka bir şehre gitmiş. Ben de gelecek hafta başka bir cildiyeciye gidicem inşAllah sağolun yorumunuz için
Tamam çok teşekkür ederim yorumunuz için inşAllah sonuç güzel olur da çektiklerime değerRoa yazan doktorların çoğu firmadan para aldığı için çok fazla bilgi vermezler.
Eğer yüzünde çukurlaşmalar varsa sivilcelerin aşırı büyükse sonradan tekrar çıkarlar. Kaç aylık tedavin bilmiyorum ama bittikten sonra 3 ay ara verip cildin hala aşırı yağlanıyosa küçük dozda tekrar başlamalısın.
Yaz günü bu ilaca başlanmaz Kalıcı güneş yanıkları olabilir doktorun çok Güvenilir gelmedi.
Güneş Koruması yüksek krem ve dudak balmı cebinde taşı
vücuda kullanılması da uygun mu bılen var mı acaba?ben kullanamadım ama ünide oda arkadaşım 10 ay kardeşimde 10 aya yakın kullandı. onaardan biliyorum sonuç süperdi. başka kullanan bilmiyorum.
Evet bir akrabam da göğüs kısmı için kullanmıştıvücuda kullanılması da uygun mu bılen var mı acaba?
hiçbi fikrim yok. ben kullanmadım kardeşimle arkadaşımdan biliyorum.vücuda kullanılması da uygun mu bılen var mı acaba?
Çok memnun kalanlar da var fakat çok sancılı bir süreç oluyor. Bunca şeyi çektikten sonra düzelmemesinden korkuyorum sadece. Tabi şifa Rabbimden2 cilt doktoruna danışmıştım vaktiyle bu ilacı kullanmak için kesinlikle çok zararlı yazamam demişlerdi.Hatta biri bıraktıgında tekrarlamayacağının da garantisi yok zaten demişti vazgeçmiştim ben de kullanmaktan
Allah şifa versin inşallahÇok memnun kalanlar da var fakat çok sancılı bir süreç oluyor. Bunca şeyi çektikten sonra düzelmemesinden korkuyorum sadece. Tabi şifa Rabbimden
Teşekkür ederim haklısınız sanırım makyaj yapmamam gerek çok daha dikkat edicem bundan sonra :)Ben kullandim, benim icin en zoru ellerimdi, yara olmustu hep kasiniyodu. Dudaklarimda kotuydu ama o kadae rahatsiz etmiyodu. Ben makyaj kullanmadim, bence sende kullanma. Insanlari takma, sonucta bi tedavi goruyosun su an ve gecicek insallah. Basta cok sivilce cikiyo evet, ama uc ay olmus yakinda o sivilcelerin hepsi kuruyacak ve yenileri cikmayacak, ve yuzun cok guzel olucak. Ben yuzum yaglanmiyo diye cok rahat gecirmistim bu alti aylik sureyi, ayrica saclarimda hic yaglanmiyodu. Bol bol su ic ihmal etme, yuzunede krem surmelisin, nemlendirmek icin. Ama onun icin degisik bi krem yazmisti doktorum, sivilce cikarmayan, gozenekleri kapatmayan kremlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?