Meraba bayanlarr. Bu ilacın adını mutlaka duymuşsunuzdur. Benim hep sivilce sorunum olmuştur ama bu ilacı kullanmamak için çok direndim. Doktorum artık kullanmam gerektiğini söyledi yüzümde derin derin sivilceler oluyor çünkü ve en az 1 ay geçmiyor. Bugün ilacın 100.günündeyim. Çok acı çekiyorum, yüzüm çok kötü görünüyor, ilacı kullanmadan önce makyajla çok güzel bi görüntü oluyodu. Dışarı çıkarken falan utanıyorum ister istemez. Yüzüm o kadar kaşınıyor ki sivilceler olmasa kaşıyarak derimi yüzerim heralde. Zaten uyurken falan hep patlıyor sivilceler arkadaşlar sabah ağlayarak uyanıyorum. Ben patlamasın diye o kadar uğraşırken böyle olunca canım çok sıkılıyor aynaya bakmak dahi istemiyorum. Kullanan var mı bu ilacı arkadaşlar ya makyaj yapıyor musunuz ben okula gidiyorum mecburen giderken yapıyorum kendimi kötü hissetmemek için. Yaparken bile en ufak bi dokunuşta patlıyor sivilce. Geçer diyolar ama yüzümde belli yerdeki sivilceler 3 aydır var gitmiyor resmen oturma izni aldılar vallahi ya çok bunaldım