Sivilceli Ciltler Roaccutane ya da Zeratenin kullanmış olanlar , anketime cevap verir misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Roaccutane ya da Zeratenin kullanmış olanlar sivilceleriniz tedaviden sonra tekrar çıktı mı?

• Tedaviden sonra hemen çıktı.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.548
2.977
333
Arkadaşlar anketim sadece bu ilaçları kullananlara yöneliktir. Bu ilacı yarıda bırakmış olanlar ve kafasina gore kullanıp bırakmış olanlar ankete katılmasın lütfen.

Canım merhaba , konun ilgimi çekti ben de bu ilaclarin muadili olan acnetrend isimli ilacı kullandım.Tedaviden 5 sene kadar sonra,yani su sıralar sivilceler çikmaya başladı tekrardan.
10 aylık da bebegim var , hormonsal mı diye düşünüyorum.Konunu takip edeyim bakalim durumlar ne?

Sivilcem çıkıyor ama tek tük aşırı sivilcelenmem yok ama benimle başlayıp bitiren arkadaş 2. Tedaviyede başlamıştı. Tekrar edince herkeste aynı değil

Merhaba. Lütfen oy kullanır misiniz?

Sivilcem çıkıyor ama tek tük aşırı sivilcelenmem yok ama benimle başlayıp bitiren arkadaş 2. Tedaviyede başlamıştı. Tekrar edince herkeste aynı değil
Kaç yıl sonra tek tük çıkmaya başladı. Yani aslında tek tük çıkması çok mesele değil diye düşünüyorum :)

Peki bu ilacı doktor kan tahlili yapıp mı veriyor?
Benimde ciddi sivilce sorunum var losyon krem vs veriyor ve geçmiyor

Arkadaşlar anketim sadece bu ilaçları kullananlara yöneliktir. Bu ilacı yarıda bırakmış olanlar ve kafasina gore kullanıp bırakmış olanlar ankete katılmasın lütfen.

şunu merak ettim
anladığım kadarıyla bunlar 2 ayrı ilaç ve oylamada 2 kişi 1-2 yıl sonra diye oy verdi, 4 kişi de hiç çıkmadı diye
hangi ilaç hangi sonucu vermiş nasıl ayırdedeceksiniz?

şunu merak ettim
anladığım kadarıyla bunlar 2 ayrı ilaç ve oylamada 2 kişi 1-2 yıl sonra diye oy verdi, 4 kişi de hiç çıkmadı diye
hangi ilaç hangi sonucu vermiş nasıl ayırdedeceksiniz?
Iki ayrı ilac değil muadili oluyor. Ana ilac roaccutane diğerleri isim değişik

Roaccutane kullandım 2 kere hemde baya uzun süre. İlk kullandıktan 1 sene sonra çıktı yarısı kadar. Son kullandığımda zaten aşırı yoktu ama yine de çıkıyordu bittikten sonra %20si çıkmaya başladı diyebilirim.

aman muadil denilen şeye dikkat, muadil diye birşey yok, bence siz ikisi için ayrı ayrı sorun
Ikisi de ciddi yan etkileri olan ilaçlar. Ben 8 ay kullandım zorlu bir dönem, çok fazla sivilcem vardi mecburen yan etkileri göze almıştım. Ikisinin de etkin maddesi izotretinoin adlı bir madde doktorum ikisi de bir dediği için buraya o şekilde yazdım.

Zoretanin kullandım sivilceler tamamen geçti hiç çıkmıyor artık diyemem ama sivilcelerim var da diyemem yani biraz değişik bir şey adet döneminden önce çok küçük birkaç tane çıkar mesela dokunmadığım zaman da 1-2 güne geçer onun dışında yüzüm tertemiz

Peki bu ilacı doktor kan tahlili yapıp mı veriyor?
Benimde ciddi sivilce sorunum var losyon krem vs veriyor ve geçmiyor
Evet kan tahlili yapıyorlar mutlaka. Bence kullanmanız gerek bu ilacı siz de ama mutlaka doktora görünün. Dozajini ve nasıl kullanacağını anlatacaktir sana

Mune konum yanlış yere taşınmış. Lütfen doğru yere taşır misiniz. Sivilceli ciltler ve çözümleri bölümüne taşınması gerek
@Margarikotin

Son düzenleme:
Ben zoretanin kullandım. Yüzüm kollarım sırtım faciya idi. İlaçtan sonra yüzümde leke dahi kalmadı( lekelerden dolayı benek benektim.) Şuan regl döneminde tek tük çıkıyor sonra sömüp gidiyor, bu da normal bence.

Ben zerotanin kullandim. 6 sene oldu sanirim. Sadece regl donemlerimde bir kac tane cikar. Hamilelik doneminde bi ara artmisti. Korktum boyle olacagindan ama digumdan sonra gecti.
aman muadil denilen şeye dikkat, muadil diye birşey yok, bence siz ikisi için ayrı ayrı sorun
zoretanin yerli digeri yabanci uretim. Ama icerikler ayni. Tek fark bu.

İlacı bitireli kaç yıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…