Merhaba. Lütfen oy kullanır misiniz?Canım merhaba , konun ilgimi çekti ben de bu ilaclarin muadili olan acnetrend isimli ilacı kullandım.Tedaviden 5 sene kadar sonra,yani su sıralar sivilceler çikmaya başladı tekrardan.
10 aylık da bebegim var , hormonsal mı diye düşünüyorum.Konunu takip edeyim bakalim durumlar ne?
Kaç yıl sonra tek tük çıkmaya başladı. Yani aslında tek tük çıkması çok mesele değil diye düşünüyorum :)Sivilcem çıkıyor ama tek tük aşırı sivilcelenmem yok ama benimle başlayıp bitiren arkadaş 2. Tedaviyede başlamıştı. Tekrar edince herkeste aynı değil
Arkadaşlar anketim sadece bu ilaçları kullananlara yöneliktir. Bu ilacı yarıda bırakmış olanlar ve kafasina gore kullanıp bırakmış olanlar ankete katılmasın lütfen.
Iki ayrı ilac değil muadili oluyor. Ana ilac roaccutane diğerleri isim değişikşunu merak ettim
anladığım kadarıyla bunlar 2 ayrı ilaç ve oylamada 2 kişi 1-2 yıl sonra diye oy verdi, 4 kişi de hiç çıkmadı diye
hangi ilaç hangi sonucu vermiş nasıl ayırdedeceksiniz?
Iki ayrı ilac değil muadili oluyor. Ana ilac roaccutane diğerleri isim değişik
Ikisi de ciddi yan etkileri olan ilaçlar. Ben 8 ay kullandım zorlu bir dönem, çok fazla sivilcem vardi mecburen yan etkileri göze almıştım. Ikisinin de etkin maddesi izotretinoin adlı bir madde doktorum ikisi de bir dediği için buraya o şekilde yazdım.aman muadil denilen şeye dikkat, muadil diye birşey yok, bence siz ikisi için ayrı ayrı sorun
Evet kan tahlili yapıyorlar mutlaka. Bence kullanmanız gerek bu ilacı siz de ama mutlaka doktora görünün. Dozajini ve nasıl kullanacağını anlatacaktir sanaPeki bu ilacı doktor kan tahlili yapıp mı veriyor?
Benimde ciddi sivilce sorunum var losyon krem vs veriyor ve geçmiyor
zoretanin yerli digeri yabanci uretim. Ama icerikler ayni. Tek fark bu.aman muadil denilen şeye dikkat, muadil diye birşey yok, bence siz ikisi için ayrı ayrı sorun
İlacı bitireli kaç yıl oldu?Ben zoretanin kullandım. Yüzüm kollarım sırtım faciya idi. İlaçtan sonra yüzümde leke dahi kalmadı( lekelerden dolayı benek benektim.) Şuan regl döneminde tek tük çıkıyor sonra sömüp gidiyor, bu da normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?