roaccutane

Bende 2. ayım da gittim doktor verdi ilacı 1 ay kullandım kan tahlili için kontrole gittim değerlerim yüksek çıktı 15 gün ara verdi yeniden kan vercem değerler düşmüşse yeniden başlıcam düşmemişse kescek ilacı 😏 inşaAllah yüksek çıkmaz ya😕

peki şuan nasıl yüzünüz düzeldi mi? ve lekeler geçiyo mu 🙄
Lekeler ne yazıkki geçmedi,benim lekelerim kırmızı lekelerden değildi,sivilce yerlerinde kalan tenimden daha koyu kahverengi lekelerdi.Hatta ilacı yazın kullanıp güneşe maruz kaldığım için lekeler arttı:)sivilceler tamamen geçti ama burun kanamalarım oldu kuruluktan kaynaklı.

Lekeler ne yazıkki geçmedi,benim lekelerim kırmızı lekelerden değildi,sivilce yerlerinde kalan tenimden daha koyu kahverengi lekelerdi.Hatta ilacı yazın kullanıp güneşe maruz kaldığım için lekeler arttı:)sivilceler tamamen geçti ama burun kanamalarım oldu kuruluktan kaynaklı.
Benimde aynı şekilde şuan lekeler o yüzden de çok kullanmak istemiştim ilacı 🙄 Cok nemlendirmek gerekiyo o zaman 😐

Doktorum öyle bir şey demedi bana aksine çenemde cok leke görünce ilaca hemen başlasak iyi olur dedi. Aynen.
Banada sivilcelerim leke yapmaya başladığı için,etkeni ortadan kaldıralım ama roaccutaneda cildi inceltip savunmasız bıraktığı için yeni lekelenme de yapabilir demişti ki bu benim 2. Tedavim oldu yıllar öncede kullanmıştım ondada küçük birkaç leke olmuştu.

Banada sivilcelerim leke yapmaya başladığı için,etkeni ortadan kaldıralım ama roaccutaneda cildi inceltip savunmasız bıraktığı için yeni lekelenme de yapabilir demişti ki bu benim 2. Tedavim oldu yıllar öncede kullanmıştım ondada küçük birkaç leke olmuştu.
Benim cildim de buna cok meyilli zaten umarım olmaz yeni lekelenmeler 😐

Benim cildim de buna cok meyilli zaten umarım olmaz yeni lekelenmeler 😐
Mutlaka güneş kremi kullanın,kış ayında olsakta.Ben onu ihmal ettiğim için oldu çoğunlukla.bu arada büyük lekeler değil minik minik ama çok yerde:(Birde kesiklerde küçük yanıklardada çok iz kalıyor ilaç kullanımı altında olduğunda.max.dikkat etmek gerekiyor

Mutlaka güneş kremi kullanın,kış ayında olsakta.Ben onu ihmal ettiğim için oldu çoğunlukla.bu arada büyük lekeler değil minik minik ama çok yerde:KK43:Birde kesiklerde küçük yanıklardada çok iz kalıyor ilaç kullanımı altında olduğunda.max.dikkat etmek gerekiyor
Cok mecbur olmadikca disariya cikmamaya calisiyorum ve benim dudak ustundeki tüyleri iple almama ragmen iz oldu biyikli gibi gorunuyorum cok kotu duruyor 😢 insaAllah daha fazla artmaz yüzümde lekeler ya 🙁

Back
X