- 26 Ağustos 2021
- 67
- 14
- 38
- 31
- Konu Sahibi teraziburcubayan
burun ameliyatı sonrası roaccutan kullanan var mı? ne kadar süre sonra kullanmaya başladınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat yapan doktoruma sorarak gittim cildiyeye bir sorun olmaz sürekli nemlendir burnunun içini dediödemlerin inmesi ve burnun iyileşme surecini olumsuz etkiler mi acaba
1 ay sonra başladım,10 ay kullandım bi sorun olmadı,düşük doz kullandım amaburun ameliyatı sonrası roaccutan kullanan var mı? ne kadar süre sonra kullanmaya başladınız?
Bende 2. ayım da gittim 1 ay kullandım değerlerim yüksek çıktı 15 gün ara verdi pazartesi tekrar kan vercem bakalım inşaAllah yeniden kullanabilirim1 ay sonra başladım,10 ay kullandım bi sorun olmadı,düşük doz kullandım ama
peki şuan nasıl yüzünüz düzeldi mi? ve lekeler geçiyo mu1 ay sonra başladım,10 ay kullandım bi sorun olmadı,düşük doz kullandım ama
Lekeler ne yazıkki geçmedi,benim lekelerim kırmızı lekelerden değildi,sivilce yerlerinde kalan tenimden daha koyu kahverengi lekelerdi.Hatta ilacı yazın kullanıp güneşe maruz kaldığım için lekeler arttı:)sivilceler tamamen geçti ama burun kanamalarım oldu kuruluktan kaynaklı.peki şuan nasıl yüzünüz düzeldi mi? ve lekeler geçiyo mu![]()
Benimde aynı şekilde şuan lekeler o yüzden de çok kullanmak istemiştim ilacıLekeler ne yazıkki geçmedi,benim lekelerim kırmızı lekelerden değildi,sivilce yerlerinde kalan tenimden daha koyu kahverengi lekelerdi.Hatta ilacı yazın kullanıp güneşe maruz kaldığım için lekeler arttı:)sivilceler tamamen geçti ama burun kanamalarım oldu kuruluktan kaynaklı.
Kırmızı lekelere iyi geliyor ama kahverengi olanları artırıyormuş ne yazıkki,hekimde öyle söylemişti.evet nemlendirici bir sprey kullanmak gerekiyor burun içi için.Benimde aynı şekilde şuan lekeler o yüzden de çok kullanmak istemiştim ilacıCok nemlendirmek gerekiyo o zaman
![]()
Doktorum öyle bir şey demedi bana aksine çenemde cok leke görünce ilaca hemen başlasak iyi olur dedi. Aynen.Kırmızı lekelere iyi geliyor ama kahverengi olanları artırıyormuş ne yazıkki,hekimde öyle söylemişti.evet nemlendirici bir sprey kullanmak gerekiyor burun içi için.
Banada sivilcelerim leke yapmaya başladığı için,etkeni ortadan kaldıralım ama roaccutaneda cildi inceltip savunmasız bıraktığı için yeni lekelenme de yapabilir demişti ki bu benim 2. Tedavim oldu yıllar öncede kullanmıştım ondada küçük birkaç leke olmuştu.Doktorum öyle bir şey demedi bana aksine çenemde cok leke görünce ilaca hemen başlasak iyi olur dedi. Aynen.
Benim cildim de buna cok meyilli zaten umarım olmaz yeni lekelenmelerBanada sivilcelerim leke yapmaya başladığı için,etkeni ortadan kaldıralım ama roaccutaneda cildi inceltip savunmasız bıraktığı için yeni lekelenme de yapabilir demişti ki bu benim 2. Tedavim oldu yıllar öncede kullanmıştım ondada küçük birkaç leke olmuştu.
Mutlaka güneş kremi kullanın,kış ayında olsakta.Ben onu ihmal ettiğim için oldu çoğunlukla.bu arada büyük lekeler değil minik minik ama çok yerdeBenim cildim de buna cok meyilli zaten umarım olmaz yeni lekelenmeler![]()
Cok mecbur olmadikca disariya cikmamaya calisiyorum ve benim dudak ustundeki tüyleri iple almama ragmen iz oldu biyikli gibi gorunuyorum cok kotu duruyorMutlaka güneş kremi kullanın,kış ayında olsakta.Ben onu ihmal ettiğim için oldu çoğunlukla.bu arada büyük lekeler değil minik minik ama çok yerdeBirde kesiklerde küçük yanıklardada çok iz kalıyor ilaç kullanımı altında olduğunda.max.dikkat etmek gerekiyor
Umarım kalmazCok mecbur olmadikca disariya cikmamaya calisiyorum ve benim dudak ustundeki tüyleri iple almama ragmen iz oldu biyikli gibi gorunuyorum cok kotu duruyorinsaAllah daha fazla artmaz yüzümde lekeler ya
![]()
Nasıl bir yarık?Yarıkları geçiriyor mu sizce
Gençken sivilcelerden oluşmuş olan yüzdeki yarıklar-çatlaklarNasıl bir yarık?