- Konu Sahibi balbocegi35
Herkes istediği yere istediği kişiye yorum yazabilir, konu açmış olmak sizi buranın sahibi yapmaz.
Ayrıca haddini bilmeyen sizsiniz, ben sadece sizi tahlil yapmanız ve doktor kontrolünde ilacı kullanmanız konusunda uyarmıştım. Siz de vaktim yok diyerek diklenmiştiniz fakat şunu anlayamadım; doktora bile gerek duymadan direk eczaneye gidip ilaç yutmaya başlayan siz, şimdi kalkıp diyetisyen çok önemli özel doktora gidin gibi çok faydalı tavsiyeler dağıtıyorsunuz ya... burda bi tezat yok mu
Bayan polemik yaratmaya çok müsait yapısı var, verdiğim bir örneği ve öneriyi çok büyüttü üstüne alındı belki de kompleks edinmişti bu konu da bişey diyemiycem ama bana yazıcaksa kesinlikle yazmasın muhattap olmak istemem. Buranın sahibi gibi bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum ben . Öneri kabul etmiyorsa o zaman yazmasın bu kadar basit farklı insanlarla konuşabilir.
Ben bu ilaca doktorsuz başladım gerek duyup duymama meselesinde çık senin aklın karışmış bu konuda. İzin alamadığım için doktora gidemiyordum bunu sizin için söylemesi kolay özelde bu işler kolay olmuyor malesef ama sizde bir baskı yok şeker sanıyormuşum yok tahlil şartmış , özendiriyormuşum falan filan bir baskıcılık e benim durumum da belli açık açık yazmışım bende bu baskı sebebini konuyu farklı yerlere taşınmasına anlam veremedim . Ben doktorsuz kullanıyorum destek ve öneri için bu konuyu açtım ama dışlayıcı sözler falan yakışmadı olmadı yani benim kullandığım zaten 10mg ve herşeyi de göze almıştım . Ayrıca hiç doktora çıkmıycam da demedim sadece fırsatım olduğunda gidecektim öyle de yaptım zaten. Siz bir çevrenize dönün bakın kontrol altında bilinçsizce kullananlara çemkirin diyorum kısaca.
Gelelim diyetisyen meselesine , siz rahatça doktor kontrolüne çıkabiliyorsunuz kolestrol olma ihtimali yüksek bu ilacı kullananlarda ve çoğu okuduğum kadarıyla yüksek mg kullanıyor çoğuna sorsan A vitamini neler bilmiyordur + olarak da yenmemesi gerekenler var karaciğer enzimlerini yükseltecek olanlar. İmkanı olup da hastaneye gidenler için küçük bi öneri de bulundum. Ha öneri kabul etmeyenler zaten bu öneri yazıma çok takılmazlar olur biter . Siz neden bunu kişisel boyuta taşıdınız ona da bir anlam veremedim. Bu benim sağlığım ve çok şükür herşey kontrol altında o yüzden neyin peşindesiniz veya neyi ispatlama ihtiyacını duyuyorsunuz? Bunun neresinde anlaşılmıycak bişey olabilir ki ? Yazım çok açık ve net eğer ki anlayamıyorsanız ki kişisel bişey bu .

Son düzenleme: