Sivilceli Ciltler ROACUTANE kullananlar gün gün paylaşalım SİVİLCELERİ AŞALIMMMM !!! :) PÜRÜZSÜZ OLALIM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Günaydınlar bayanlar. 100/90 'nımız akne problemi yaşamaktayız. Bu yüzden depresyona giren aynalara küsen çok olmuştur. Roacutane sayesinde inşallah hepimiz bebek poposu gibi bir cilde sahip olucaz :) ( İNŞALLAH!!!) Tedavi sürecinde iyileşmeleri aynı zamanda verdiği sıkıntıları paylaşalım ... Birlikte sivilcelerin üstesinden gelelim ... Bugün benim 3. günüm alnımda sivilce çıkarttı tedavi sürecine girmiş bulunmaktayım inşallah pürüssüz bir cilde kavuşuruz HEP BERABER en kısa zamandaa.... SABIRSIZLANIYORUMMMMMMM :) :)

inşallah cnm ya :52:

hepinize geçmiş olsun
ben lise döneminde çok ağır akne-sivilce saldırısı geçirdim 1 yıldan fazla çözüm aradık denemediğim ürün kalmadı artık kime misafirliğe gitsem köydekilerde dahil bana yüzüme sürmem ve ya yüzüm için içileek şifalı ürünler(!) vermeye başladı.
en son babamın aklına cerrahpaşa geldi de roaccutane la tanıştık.
6 ay kullandım.
ilk aylar beni mafetti ama inancım vardı bekledim ve 4.aydan itibaren bittiler.
kalanlar da gözüme batmadı.
2009 nisanda biten tedavimin ardından 2 yıldan fazla tek sivilce çıkmadı şimdi de çıksa da sönüp gidiyor adet döneminde vs cıkıyor normal şekilde.
ve nasılsa geçecek diye dokunmuyor, şükür geçiyor.
makyajı canım istediği zaman yapıyorum artık.
hepinize daha güzel ciltler
bu arada hapı kullanma piskolojini bozar diyenler var ee kullanmasak daha çok bozuluyor diyorum ;)

hepinize geçmiş olsun
ben lise döneminde çok ağır akne-sivilce saldırısı geçirdim 1 yıldan fazla çözüm aradık denemediğim ürün kalmadı artık kime misafirliğe gitsem köydekilerde dahil bana yüzüme sürmem ve ya yüzüm için içileek şifalı ürünler(!) vermeye başladı.
en son babamın aklına cerrahpaşa geldi de roaccutane la tanıştık.
6 ay kullandım.
ilk aylar beni mafetti ama inancım vardı bekledim ve 4.aydan itibaren bittiler.
kalanlar da gözüme batmadı.
2009 nisanda biten tedavimin ardından 2 yıldan fazla tek sivilce çıkmadı şimdi de çıksa da sönüp gidiyor adet döneminde vs cıkıyor normal şekilde.
ve nasılsa geçecek diye dokunmuyor, şükür geçiyor.
makyajı canım istediği zaman yapıyorum artık.
hepinize daha güzel ciltler
bu arada hapı kullanma piskolojini bozar diyenler var ee kullanmasak daha çok bozuluyor diyorum ;)

Ellerinize sağlık ne güzel yazmışsınız moral dolu.Şurda yaşadığı kötü deneyimleri yazıp iyice moral bozan sevimsiz tiplerden sonra bu mesaj çok iyi geldi teşekkürler.İnsanlar cildinin sıkıntısını yaşarken birde buraya yok kullanmayın öyle olur,böyle olur v.s v.s yazıp çileden çıkarıyorlar.Tedavi süresince hepimizin desteğe ihtiyacı var,güzel günler yakın...

Ellerinize sağlık ne güzel yazmışsınız moral dolu.Şurda yaşadığı kötü deneyimleri yazıp iyice moral bozan sevimsiz tiplerden sonra bu mesaj çok iyi geldi teşekkürler.İnsanlar cildinin sıkıntısını yaşarken birde buraya yok kullanmayın öyle olur,böyle olur v.s v.s yazıp çileden çıkarıyorlar.Tedavi süresince hepimizin desteğe ihtiyacı var,güzel günler yakın...

Benim annem 45 yaşında roacutane tedavisi gördü ciğerlerinden kaynaklandığı için roacutane de kullansa pek faydalı olduğunu söyleyemiycem çünkü kistik şekilde sevilcelere çözüm değil ya da kadın doğumsal sorunda olabiliyor . Orta yaşa kadar bu problemi yaşadıysan bir sonuç elde edemezsen dermatoloğunu değiştir yada kadın doğuma git derim mg yükselmesi sadece vücuduna zararlı olacaktır doktordan doktorada gerçekten çok fark oluyor . Mg gerçekten sana ciddi boyutta sağlık problemi yaratıyorsa bu kişisel değil doktorsal probleme girer çünkü her ay tahlil veripde ciddi derecede sorun çekenler var ama güzel olabilmek için sağlıklarıyla oynuyorlar sorunun kaynağının farkında değiller kısaca. Ama herşeyin biz bilincindeyiz çok yüksek kullanıyoruz şöyle böyle diye mangalda kül bırakmıyorlar.Çok yüksek alırsan çabuk sonuç alırsın yan etkide bi o kadar ağır olur. Mg dengede tutarsan zamanı uzar yan etki tehlike oranı bi hayli düşer piskolojikmen de rahat olursun. Gerçekten çok dikkatli kullanılması gereken ilaç. Bazılarında ciddi sorunlar çıkıp gerçektn bu bize korku veriyor ama doktor tercihini iyi yapmak lazım burda doktr konusunda hem iyi hem kötü şeylerde okuyoruz ve yaşıyoruz :ssz:

Benim annem 45 yaşında roacutane tedavisi gördü ciğerlerinden kaynaklandığı için roacutane de kullansa pek faydalı olduğunu söyleyemiycem çünkü kistik şekilde sevilcelere çözüm değil ya da kadın doğumsal sorunda olabiliyor . Orta yaşa kadar bu problemi yaşadıysan bir sonuç elde edemezsen dermatoloğunu değiştir yada kadın doğuma git derim mg yükselmesi sadece vücuduna zararlı olacaktır doktordan doktorada gerçekten çok fark oluyor . Mg gerçekten sana ciddi boyutta sağlık problemi yaratıyorsa bu kişisel değil doktorsal probleme girer çünkü her ay tahlil veripde ciddi derecede sorun çekenler var ama güzel olabilmek için sağlıklarıyla oynuyorlar sorunun kaynağının farkında değiller kısaca. Ama herşeyin biz bilincindeyiz çok yüksek kullanıyoruz şöyle böyle diye mangalda kül bırakmıyorlar.Çok yüksek alırsan çabuk sonuç alırsın yan etkide bi o kadar ağır olur. Mg dengede tutarsan zamanı uzar yan etki tehlike oranı bi hayli düşer piskolojikmen de rahat olursun. Gerçekten çok dikkatli kullanılması gereken ilaç. Bazılarında ciddi sorunlar çıkıp gerçektn bu bize korku veriyor ama doktor tercihini iyi yapmak lazım burda doktr konusunda hem iyi hem kötü şeylerde okuyoruz ve yaşıyoruz :ssz:

Benimle ilgili nasıl böyle bir sonuca vardınız anlayamadım açıkçası.Benim ilaçla,mg la ilgili herhangi bir sorunum yok.Hele ki kistik sivilcem hiç yok.Doktorumu neden değiştireyim? Neden kadın doğuma gideyim? Yukarıdaki msj yazma sebebim genel anlamda idi.Yani burda bu ilacı kullanan onlarca insan var ve olumsuz yazılarda olumsuz etkileniyorlar.Anlatmak istediğim buydu ama konuyu çok alakasız yere çekmişsiniz.

[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]Ayrıca sonunda tahlil yaptırdım kan değerlerim normal , hipoglisemi hastasıyım şeker değerlerim de yine aynı seviyede çıktı , [/FONT]HDL-LDL en çok korktuğumdu ve bunlarda normal çıktı çok şükür . 2aydayım 20mg ile devam etmemi istedi doktor ben istemedim her zaman tahlil yaptırma şansım yok çünkü 10mg devam edicem son ay 20mg kullanmamı söyledi ayrıca her ay düzenli kan tahliline gidemeyeceğim için diyetisyene yönlendirdi beni + olarakda cildim için acnelyse krem verdi ölü deriyi soydurucakmış haftada 2kez ince tabaka şeklince, yüze sir ve makyaj ve asit içeren şeyler sürmeyi yasakladı ve La Roche Posay güneş kremi almamı söyledi. Yüz kesinlikle el teması yasak ortak havlu kullanmak yasak tek kullanımlık havlu kullan dedi. Burun üzerinde ki siyah noktalarım aknelyse ile çıktı ama izleri kaldı 2 haftadır yüz derim çok inceldi şuan kullanımı kestim o delikleride azaltmak için ilerideki zamanlarda ara ara kullanıcam cilt soyulması biraz kötü durabilio ve tahrişde olunabilio geçsin diye çok çok sürünce tüp patlamış gibi oluo leke kalma ihtimali olablir güneşle temas ederse. Tahriş olan yere de terramycin kullanmamın bi sakıncası olmadığını söyledi doktor benim evde vardı merhemim sordum . Bu ilaç için özele gitmenizi öneririm daha çok ilgi oluor ve tehlikeli bir ilaç devlet hastanelerine giidenlerde lütfen doktor söylemese bile diyetisyene yönlendirmesini söyleyin bu çok önemli . Güzel cildim olucak diye ciddi yan etki çekenler lütfen aşırı dozda devam etmeyin doktor dese bile başka dermatologlara başvurun . Regl dönemimde sivilcem 1tane çıktı diğerleride kurudu lekeleri duruyor şuan için ama hala yanaklarımda siyah nokta ve gözenek var ellesem siyah noktolar sivilceye dönüşecek . İyi günler KK bayanları:40:.

Benimle ilgili nasıl böyle bir sonuca vardınız anlayamadım açıkçası.Benim ilaçla,mg la ilgili herhangi bir sorunum yok.Hele ki kistik sivilcem hiç yok.Doktorumu neden değiştireyim? Neden kadın doğuma gideyim? Yukarıdaki msj yazma sebebim genel anlamda idi.Yani burda bu ilacı kullanan onlarca insan var ve olumsuz yazılarda olumsuz etkileniyorlar.Anlatmak istediğim buydu ama konuyu çok alakasız yere çekmişsiniz.

35 yaşındasınız istediğiniz gibi belki bi sonuç elde edemeyebilirsiniz paylaşmak istedim atarlanmanıza gerek yok ve genel birşeyden yola çıktım paylaşmak istedim . Eğer ki bunlar bunlar olursa diye öneri de bulundum . Sorun yoksa zaten ne güzel :ssz: . Herkes bu konuda birbirine fikirler veriyor destek amaçlı bu konuyu açmış bulunmaktayım . Sağlıklı günler dilerim :42:

Atarlanmıyorum.O da nasıl bir argo kelimeyse.Benim cildimdeki problemin ne olduğunu bilmeden nasıl öneride bulunabiliyorsunuz? Dr değiştirin,kadın doğuma gidin kistik sivilce v.s çok komik.Yaş olarak belli ki sizden daha çok ne yapacağımın farkındayım,başka sayfalardaki fevri yazılarınızda dikkatimi çekmişti hatırlıyorum.Sizin deyiminizle " lütfen benim için klavyeye dokunma" :)))))))))

Atarlanmıyorum.O da nasıl bir argo kelimeyse.Benim cildimdeki problemin ne olduğunu bilmeden nasıl öneride bulunabiliyorsunuz? Dr değiştirin,kadın doğuma gidin kistik sivilce v.s çok komik.Yaş olarak belli ki sizden daha çok ne yapacağımın farkındayım,başka sayfalardaki fevri yazılarınızda dikkatimi çekmişti hatırlıyorum.Sizin deyiminizle " lütfen benim için klavyeye dokunma" :)))))))))

Siz bence bugün tersinizden uyanmışsınız yada kompleks yapmışsınız ki bir öneriyi büyütebiliyorsunuz . Atarlanmak İzmir tireye has bişeydir bunuda belirtmek isterim sizin bunu farklı anlamınız normal herşeyi farklı anladığınız için bişey diyemiycem.

1. Tereciye tere satılmaz.
2. Konu sahibi benim bununla ilgili farklı konulardan destek alabilirsiniz .
3. Lütfen biraz sakin olun ve rica ediyorum polemik yaratmayınız .

İyi Günler. :51:

Siz bence bugün tersinizden uyanmışsınız yada kompleks yapmışsınız ki bir öneriyi büyütebiliyorsunuz . Atarlanmak İzmir tireye has bişeydir bunuda belirtmek isterim sizin bunu farklı anlamınız normal herşeyi farklı anladığınız için bişey diyemiycem.

1. Tereciye tere satılmaz.
2. Konu sahibi benim bununla ilgili farklı konulardan destek alabilirsiniz .
3. Lütfen biraz sakin olun ve rica ediyorum polemik yaratmayınız .

İyi Günler. :51:

Valla kompleks yapacak birşeyim yok çok şükür.Ben gayet sakinim,polemiğe gelincede sizin kadar becerikli olamam.Başka konularda birçok insanla tartıştığınıza şahit oldum.Sizin önerilerinize ihtiyacımda yok :33:

Valla kompleks yapacak birşeyim yok çok şükür.Ben gayet sakinim,polemiğe gelincede sizin kadar
Becerikli olamam.Başka konularda birçok insanla tartıştığınıza şahit oldum.Sizin önerilerinize ihtiyacımda yok :33:

Ben sadece bu konuda hadini bilmezlere yazı yazdım o kadar başka hiç bir kimseyle polemik içinde bulunmadım şahit olmanız bu sebepten dolayı mümkün değil :ssz: . Sizin yaşınıza hürmeten bu tür klasik konuşmaları hiç tasvip etmedim . Öneriye ihtiyaç duymuyorsanız konuma gereksiz yazılarda bulunmayınız. İyi günler bayan Chloe78 :51:

insan çözüm ararken daima olumsuz yorumlarla karşılaşır mesela ben daha kozmetikle haşır neşir değilken ojem vardı tek tük. simlisi olsa derdim cevremdekiler gülerdi. meğer ya zaten vardı o zamanlar büyük ihtimalle ya da olması abes değildi ki sonradan oldu.
kanadım olsun uçayım demiyoruz ki bu bir hap bizde hapın işlevini yerine getirmesini istiyoruz evet karaciğerimi yordu mu yordu ama a vitamininden kaçındım cigerime destek oldum zaten ufak tefek tedbirlerle verilen zarar asgariye indirilmeyecek düzeydeyse hapa başlanılmıyor.
açık kapalı genc yaşlı kadın erkek kim olursak olalım yüzümüz önemlidir.
biz önem vermesek muhattap olduklarımız önem verir ve sonradan oluşan tedavisi var olan kusurlarımızda kendimize şans tanımalıyız.iş yerindeyim gerçekten konsantre olup bütün halde yazamadım ama bu konuda hassassım yüzüm iyileşti(çünkü bu bir hastalıktır) ama hassaslığım geçmedi.
resimlerden kaçmayacağınız makyajınızı zevk için ve ya ortan gerektirdiği için memnuniyetle yüzünüze baka baka gözünüzü kapamadan yapacağınız günler yakın... (:

insan çözüm ararken daima olumsuz yorumlarla karşılaşır mesela ben daha kozmetikle haşır neşir değilken ojem vardı tek tük. simlisi olsa derdim cevremdekiler gülerdi. meğer ya zaten vardı o zamanlar büyük ihtimalle ya da olması abes değildi ki sonradan oldu.
kanadım olsun uçayım demiyoruz ki bu bir hap bizde hapın işlevini yerine getirmesini istiyoruz evet karaciğerimi yordu mu yordu ama a vitamininden kaçındım cigerime destek oldum zaten ufak tefek tedbirlerle verilen zarar asgariye indirilmeyecek düzeydeyse hapa başlanılmıyor.
biz önem vermesek muhattap olduklarımız önem verir ve sonradan oluşan tedavisi var olan kusurlarımızda kendimize şans tanımalıyız.iş yerindeyim gerçekten konsantre olup bütün halde yazamadım ama bu konuda hassassım yüzüm iyileşti(çünkü bu bir hastalıktır) ama hassaslığım geçmedi.
resimlerden kaçmayacağınız makyajınızı zevk için ve ya ortan gerektirdiği için memnuniyetle yüzünüze baka baka gözünüzü kapamadan yapacağınız günler yakın... (:

İnşallah istediğimiz gibi bir cilde kavuşmak ümidiyle ... :12:

Ben sadece bu konuda hadini bilmezlere yazı yazdım o kadar başka hiç bir kimseyle polemik içinde bulunmadım şahit olmanız bu sebepten dolayı mümkün değil :ssz: . Sizin yaşınıza hürmeten bu tür klasik konuşmaları hiç tasvip etmedim . Öneriye ihtiyaç duymuyorsanız konuma gereksiz yazılarda bulunmayınız. İyi günler bayan Chloe78 :51:

Herkes istediği yere istediği kişiye yorum yazabilir, konu açmış olmak sizi buranın sahibi yapmaz.
Ayrıca haddini bilmeyen sizsiniz, ben sadece sizi tahlil yapmanız ve doktor kontrolünde ilacı kullanmanız konusunda uyarmıştım. Siz de vaktim yok diyerek diklenmiştiniz fakat şunu anlayamadım; doktora bile gerek duymadan direk eczaneye gidip ilaç yutmaya başlayan siz, şimdi kalkıp diyetisyen çok önemli özel doktora gidin gibi çok faydalı tavsiyeler dağıtıyorsunuz ya... burda bi tezat yok mu

ben 4.ayın ortalarındayım hala sivilcelerim duruo acaba tedavim uzar mı ki :S Kullananlar kaçıncı aydaları kaçıncı ayda sivilcesiz surata kavuştular

Valla klavyenize sağlık çok güzel yazmışsınız.Zaten başka bir sayfadada bu konuyla ilgili yazınızı beğendim.Keşke herkes sizin gibi olsa,çok teşekkürler...

Back
X