Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem kaslı bacakları hem rekor kilometreye ulaşan şutları hem de cocukları :)
Roberto Carlosun 7 ocuu var | Haberden | haber | haberler | haberleri| sondakikahaberleri | ensonhaber | ensonhaberler bu linkteki haber 2008 yılından, sonra bir cocuğu daha oldu![]()
şuna baksana çocukların her birini farklı şehire göndermiş.Allah bilir bu 11 e tamamlayayıp her takıma 1 çocuk yerleştirir. bunlardan 5 tanesinin oynadığı takım kazansa adam servetine servet katar
![]()
Yaa ben nasıl yanlış anlamışım amaa.
Açıldığı bölüme hiç bakmadan yakışlı bi erkek bekliyodum
Çok utandım
Bence kaslı bacaktan önce düz taban için doktora görünün. Ciddi bi sorun. :26:
Hahahah adam Köseyi tekrar donerşimdi bütün futbolcular cocuklari 7 yasına bastı mı kayıt yaptırıyorlar. Cesare Maldini --> paolo Maldini --> cristian Maldini 3 nesildir Milan'da oynuyorlar. şimdi büyükbaba yonetici baba direktör cocuk altyapıda. A takımında yeri garanti simdiden.
Neyse konu sapmasın
Kalin bacak sıkıntını ben de paylaşıyorum maalesef![]()
cnm bunuda düşündüm. hatta ben ayaklarımıda beğenmiyorum. ameliyat olma gibi bi şansım olursa kesinlikle olurum. yanlardan kemik çıkacak resmen yakında :/ çalıştığım yerlerde sürekli ayaktaydım. e düz taban olunca bide ayak şişince şekilide bozuluyor. kilo verdikten sonra giderim doktora. ameliyattan sonra vücut ağırlığı çok fazla baskı yapmaz ayaklara :/
Bneim de baldırlarım kalın ve kaslıdır aynen erkek bacağı gibi ve aynen kalça, basen yumuşak al taraf yani baldırlar sert. :) Ben de çok yürüyen bir insanım ama zayıflamak için değil biraz mecburiyetten biraz sevdiğim için hep uzun yürüşler yapmışımdır, işe, okula yürüyerek gidip gelmişimdir(Gidiş geliş mesafe 4kmyi bulurdu) Gerçi en düz taban değilim. Galiba bunun çaresi yok, Üst taraf hımbıl alt taraf sert bir bacak yapımız olacak :)
yorumlara çok güldüm yahu :86: