Roberto Carlos halt etmiş!

Yaa ben nasıl yanlış anlamışım amaa.:17:
Açıldığı bölüme hiç bakmadan yakışlı bi erkek bekliyodum:27:
Çok utandım:77:

Bence kaslı bacaktan önce düz taban için doktora görünün. Ciddi bi sorun. :26:

Hem kaslı bacakları hem rekor kilometreye ulaşan şutları hem de cocukları :)
Roberto Carlosun 7 ocuu var | Haberden | haber | haberler | haberleri| sondakikahaberleri | ensonhaber | ensonhaberler bu linkteki haber 2008 yılından, sonra bir cocuğu daha oldu :D

şuna baksana çocukların her birini farklı şehire göndermiş.:37: Allah bilir bu 11 e tamamlayayıp her takıma 1 çocuk yerleştirir. bunlardan 5 tanesinin oynadığı takım kazansa adam servetine servet katar:27:

şuna baksana çocukların her birini farklı şehire göndermiş.:37: Allah bilir bu 11 e tamamlayayıp her takıma 1 çocuk yerleştirir. bunlardan 5 tanesinin oynadığı takım kazansa adam servetine servet katar:27:

Hahahah adam Köseyi tekrar doner :37: şimdi bütün futbolcular cocuklari 7 yasına bastı mı kayıt yaptırıyorlar. Cesare Maldini --> paolo Maldini --> cristian Maldini 3 nesildir Milan'da oynuyorlar. şimdi büyükbaba yonetici baba direktör cocuk altyapıda. A takımında yeri garanti simdiden.
Neyse konu sapmasın :27:
Kalin bacak sıkıntını ben de paylaşıyorum maalesef :(

Yaa ben nasıl yanlış anlamışım amaa.:17:
Açıldığı bölüme hiç bakmadan yakışlı bi erkek bekliyodum:27:
Çok utandım:77:

Bence kaslı bacaktan önce düz taban için doktora görünün. Ciddi bi sorun. :26:

cnm bunuda düşündüm. hatta ben ayaklarımıda beğenmiyorum. ameliyat olma gibi bi şansım olursa kesinlikle olurum. yanlardan kemik çıkacak resmen yakında :/ çalıştığım yerlerde sürekli ayaktaydım. e düz taban olunca bide ayak şişince şekilide bozuluyor. kilo verdikten sonra giderim doktora. ameliyattan sonra vücut ağırlığı çok fazla baskı yapmaz ayaklara :/

Hahahah adam Köseyi tekrar doner :37: şimdi bütün futbolcular cocuklari 7 yasına bastı mı kayıt yaptırıyorlar. Cesare Maldini --> paolo Maldini --> cristian Maldini 3 nesildir Milan'da oynuyorlar. şimdi büyükbaba yonetici baba direktör cocuk altyapıda. A takımında yeri garanti simdiden.
Neyse konu sapmasın :27:
Kalin bacak sıkıntını ben de paylaşıyorum maalesef :(

adamlar işi biliyo :)))

fena mı oldu çözümsüzlüğün verdiği mutsuzlukla azıcık keyfimiz yerine gelsin. nolcek sanki:29:

cnm bunuda düşündüm. hatta ben ayaklarımıda beğenmiyorum. ameliyat olma gibi bi şansım olursa kesinlikle olurum. yanlardan kemik çıkacak resmen yakında :/ çalıştığım yerlerde sürekli ayaktaydım. e düz taban olunca bide ayak şişince şekilide bozuluyor. kilo verdikten sonra giderim doktora. ameliyattan sonra vücut ağırlığı çok fazla baskı yapmaz ayaklara :/

Babetler o kemik çıkıntılarının ve tırnak batmalarının sebebi. Burun kısımları okadar dar ve okadar kısa ki baskı yaptıkça kemik şekli bozuluyo.:50:
Bi süre topuklu giyme şansın varsa biraz olsun düzelebilir.
Ayak bileğinin arkasındaki bağ sürekli topuklu giyince kısalan sürekli düz giyince genişleyen bi yapıymış.
Bunun için doktorum programında bilek hareketleri göstermişti.
Gerçekten ağrılı bi durum.
Geçmiş olsun.:54:

Bneim de baldırlarım kalın ve kaslıdır aynen erkek bacağı gibi ve aynen kalça, basen yumuşak al taraf yani baldırlar sert. :) Ben de çok yürüyen bir insanım ama zayıflamak için değil biraz mecburiyetten biraz sevdiğim için hep uzun yürüşler yapmışımdır, işe, okula yürüyerek gidip gelmişimdir(Gidiş geliş mesafe 4kmyi bulurdu) Gerçi en düz taban değilim. Galiba bunun çaresi yok, Üst taraf hımbıl alt taraf sert bir bacak yapımız olacak :)

Bneim de baldırlarım kalın ve kaslıdır aynen erkek bacağı gibi ve aynen kalça, basen yumuşak al taraf yani baldırlar sert. :) Ben de çok yürüyen bir insanım ama zayıflamak için değil biraz mecburiyetten biraz sevdiğim için hep uzun yürüşler yapmışımdır, işe, okula yürüyerek gidip gelmişimdir(Gidiş geliş mesafe 4kmyi bulurdu) Gerçi en düz taban değilim. Galiba bunun çaresi yok, Üst taraf hımbıl alt taraf sert bir bacak yapımız olacak :)

hmm durumlarımız aynı. bu durumda çok fazla yürüdüğümüz için kaynaklansa gerek

yorumlara çok güldüm yahu :86:

ihih:27: bacaklarımı da roberto carlosa ilk nasıl benzettiğimi söyleyeyim.

bizim evin erkekleri evden dışarı çıkmazlar. bi odaya kapan kapıyı kilitle,anında kapı güm güm gümmm...
---ne var?
---- aç kapıyı içeri gircem

aynen bu diyalog. hatta recepte (wc:1:) bile rahat yok :) bu yüzden ağda yapmam biraz zor oluyor. dışarı çık işim var desen. çıkıp 2 dk sora sıkılıp geri gelen insanlar ki bütün ağda ortamını hazırlayıp kapı zili çalmasıyla yerinden fırlama sahnesi çok berbat bişi:37: nereyi toplayacağını şaşırıyo insan.:9:

(bide ben kışın tüylerimi baya bi uzattıktan sonra ağda yapıyorum:78:)
neyse bi gün erkek kardeşimle (17 yaşında) yan yana oturuyoruz ayaklarımızı uzatmışız tv seyrederken. ablam birden eşofmanımı sıyırıp tüylerime baktı:52: ıyy şunlara bak dedi.
yanımda olan kardeşimde vay anasınıııı benim bacağımıda geçmiş şunda ki kıllara bak. baldırında ki kaslara bak roberto carlos gibi olmuşsun dedi.
hadi ordan nen dedim (bi yandanda göz ucuyla hakketten öle mi diye baktım kardeşimin bacağında ki kıllar daha azdı cidden:15:) aynı erkek bacağı gibi durduğunu o zaman farkettim.

robertoyu da hiç tanımam. adamın tipinide biraz önce ki haberde gördüm zati:9: kardeşim öle diyince bende başlığa öyle yazdım işte:24:

Back
X