- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Yok cikmaz bensiz biyere gitmez.bilgisayarda kurt gibidir.bi halt yiyosa hayatta bulamam bulir bi caresinitakip edin.genelde gay sitelerine oluyorlar.maillerine bakın geçmişe dönük özellikle.üyelikleri maile gelir.2. bir üyelikle sosyal ağlara üyelik..siz olmadan gece falan çıkar mı?
burdan bir üye böyle bir üyelik mesajı görerek başladı araştırmaya ve en sonunda da gay bir adamla buluştuğunu mesajklaştığını öğrendi.
şüpheler doğruysa 2.bir hayatı vardır mutlaka..
Esim kesinlikle gay degil yuzde yuz eminim.gayligin g si yok hallerinde hareketlerinde.kilo vermesinde ciplak guzel vucutlu erkeklere bakmasini ben onermistim zamaninda fakat pipilerine de bak demedim.pipilerinin acik olma icadini kendi cikardi.ise de yaradi.ama simdi arada bi olan cinsel yakinlasmalarimizda bu resimlere bakip sahlaniyo yada bahsetmekten haz aliyo
Yok cikmaz bensiz biyere gitmez.bilgisayarda kurt gibidir.bi halt yiyosa hayatta bulamam bulir bi caresini
Cok siki fiki arkadaşlıklar imiz yok.gayet erkekçe davranir.bi yamukluk goremedimBelki eşinizin erkek arkadaşları ile ilişkilerini gozlemleyebilirsiniz. Birlikte iken nasıllar bir bakın.
Silip silmedigini bilmiyorumgeçmişi siliyorsa var bunda bişey neden geçmişi temizleme gereği duyuyoki
Silip silmedigini bilmiyorum
Bakiyorum arada ama rastlamadum.sildiyse de bilmiyorumtamam ozaman arkasından bakın geçmişe
Seni bi turlu cavaplayamadim.cevaplarim usttekarısı başka birinin şeyini beğendim deyince bu onun hoşuna mı gidiyor? kıskanç mı bu adam?
Seni bi turlu cavaplayamadim.cevaplarim ustte
Bunu bemdenOTertime, post: 46055715, member: 679906"]
karısı başka birinin şeyini beğendim deyince bu onun hoşuna mı gidiyor? kıskanç mı bu adam?
Severek evlendik.alti yildir evliyiz.üniversitede akademisyen.isini cooook seviyo.valla bu adamdan ben hala medet umuyorum sikilmadim da o niye sikilsin bildim bileli cinselliğe mesafelidir pek ateşli değil yada günlük yaşamda bi atraksiyon yasatmadi bana.çok enterasan tip. hani evliliğiniz çok uzun süreli olur adam artk yaşını almıştır veya işyeri çok yorucudur yorgun argın oluyodur filan bunlar olabilir ama sizin eşinizi bilemiyorum.Neden istemiyomuş?
Erkekçe davrandıkları için farkedilmiyor zaten problem bu..[/QUOTE]Bunu bemden
Cok siki fiki arkadaşlıklar imiz yok.gayet erkekçe davranir.bi yamukluk goremedim
Severek evlendik.alti yildir evliyiz.üniversitede akademisyen.isini cooook seviyo.valla bu adamdan ben hala medet umuyorum sikilmadim da o niye sikilsin bildim bileli cinselliğe mesafelidir pek ateşli değil yada günlük yaşamda bi atraksiyon yasatmadi bana.
Kiyaslama yaptiriyo onunki nasil benimki nasil diye.yada beğendiğimi soylesem maska birinin şeyini tahrik oluyor.normal hayatta çok da kiskanctir hic öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?