robotik

Yok cikmaz bensiz biyere gitmez.bilgisayarda kurt gibidir.bi halt yiyosa hayatta bulamam bulir bi caresini

yani gay değil eminsin ama çıplak erkek resimlerine bakarak arzuluyor seni..

OTertime, post: 46055715, member: 679906"]
karısı başka birinin şeyini beğendim deyince bu onun hoşuna mı gidiyor? kıskanç mı bu adam?[/QUOTE]
Bunu bemden
Belki eşinizin erkek arkadaşları ile ilişkilerini gozlemleyebilirsiniz. Birlikte iken nasıllar bir bakın.
Cok siki fiki arkadaşlıklar imiz yok.gayet erkekçe davranir.bi yamukluk goremedim

ertime, post: 46055715, member: 679906"]
karısı başka birinin şeyini beğendim deyince bu onun hoşuna mı gidiyor? kıskanç mı bu adam?[/QUOTE]
Evet gunluk yaşamda oyle değil.bu konularda kiskanmiyo.hoslaniyo hatta.ilginç hayalleri var.

="nevertime, post: 46055715, member: 679906"]
Gunluk hayatta boyle değil.seks konusunda hoslaniyo ama.ilginç hayalleri var.benim baskasiyla seks yaptigimi hayal ediyor konusiyo hoslaniyo.ama bilerek abartrim konuyu kiskanmisti tamam ama gerçek hayatta asla olmaz demişti.uzun süredir de hayal konuşmuyor.yeni favorisi ciplak erkekler

Seni bi turlu cavaplayamadim.cevaplarim ustte

çok enterasan tip. hani evliliğiniz çok uzun süreli olur adam artk yaşını almıştır veya işyeri çok yorucudur yorgun argın oluyodur filan bunlar olabilir ama sizin eşinizi bilemiyorum.Neden istemiyomuş?

OTertime, post: 46055715, member: 679906"]
karısı başka birinin şeyini beğendim deyince bu onun hoşuna mı gidiyor? kıskanç mı bu adam?
Bunu bemden

Cok siki fiki arkadaşlıklar imiz yok.gayet erkekçe davranir.bi yamukluk goremedim[/QUOTE]
Erkekçe davrandıkları için farkedilmiyor zaten problem bu..

çok enterasan tip. hani evliliğiniz çok uzun süreli olur adam artk yaşını almıştır veya işyeri çok yorucudur yorgun argın oluyodur filan bunlar olabilir ama sizin eşinizi bilemiyorum.Neden istemiyomuş?
Severek evlendik.alti yildir evliyiz.üniversitede akademisyen.isini cooook seviyo.valla bu adamdan ben hala medet umuyorum sikilmadim da o niye sikilsin bildim bileli cinselliğe mesafelidir pek ateşli değil yada günlük yaşamda bi atraksiyon yasatmadi bana.

Erkeklik organına bakmak nedir, siz bunu nasıl fantazi olarak algılarsınız? Büyük olasılık eşiniz gay...
Hiçbir erkek bundan haz almaz, o resimlere bakarak vücut geliştirmek, kilo vermek filan, iyi kılıf uydurmuş.
Zaten size soğukluğu da bundandır..

Gay olan biri komedi dizilerde gördüğümüz gibi "ayy kııııızzzz, ayooll" diye konuşacak, kaş alacak, kırım kırım kırıtacak diye bi kural yokki, gayet de fark edilmeyen gayler var...

nişanlılıkta nasıldı

Kiyaslama yaptiriyo onunki nasil benimki nasil diye.yada beğendiğimi soylesem maska birinin şeyini tahrik oluyor.normal hayatta çok da kiskanctir hic öyle değil.

Yazik ya, insanlik ne hale gelmis.? Butun namus kavramlari yakilmis yikilmis. Ne desem bilemiyorum. Allah esine hidayet versin. .

Adam eşine nasıl organ kıyaslaması yaptırır yaa offff!! Nasıl erkek bu.
Hale bak, ağlasam mı gülsem mi bilemedim.. Sapıtmış eşiniz, vallahi sapıtmış

Biseksüel kişiler öyle sizin düşündüğünüz gibi homoseksüel tarzda hareketlerde bulunmazlar. Ki bir çok homoseksüelde etrafta kuşum aydın gibi dolaşmaz asla anlayamazsınız. Kocanız cinsel bir bilinmezlik döneminde mutlaka bir psikoloğa gidip danışmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…