rocuatane yuzde cokme yapiyomus?

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar

bugun doktor benden kan aldi bi sorun cikmassa rocuatane vericek. benim sorunum cok korkuyorum yuzde cokme yapiyomus ilk basta cildi cok guzelestiyomus sonrada doku kaybima sepep oluyomus yuzde cokme yapiyomus. yasayan oldumu, benim sekiz aydir sivilce probldmim var. sonen sivilceler cukur birakiyo cukurlarim kucuk ve yuzeysel cukurlarada etkisi varmi?

Benim kucuk kardesim kullandi.
Daha 1 sene oldu kuru bitireli. Cokta memnun. Bende roaccutane la baslamayi dusunuyodum. Cok rahatsizdim sivilcelerden. Kafaya koymustum basliycaktim. Taki aradgimi bulana kadar. Ben aloe vera jeli kullaniyorum ve cok cok cok memnunum. Hatta gecen gun stokladim indirimde diye 3 kutu daha aldim. Sen herseyi denedigine eminmisinde hemen roaccutane ile basliyosun? O ilac cok agir, son care olarak say onu. Helede tereddutlerin varken hic baslama.

Benim tanıdığım kullandı yakından şahit oldum önce yüzü bildiğin sivilce kustu dudaklarına kadar. Sonra var ya şimdi yüzü bebek gibi tek bir sey kalmadı.. Çökme vs de görmedim ben

herseyi surmek istemiyorum suratima acikcasi suan 3 5 tane aktif sivilce var geriri siyah nokta beyaz nokta acik gozeneklfrimde var ve cukurlarim. kardesinde cukurlarga faydasi olmusmu

Benim tanıdığım kullandı yakından şahit oldum önce yüzü bildiğin sivilce kustu dudaklarına kadar. Sonra var ya şimdi yüzü bebek gibi tek bir sey kalmadı.. Çökme vs de görmedim ben
cukurlarida varmiydi iyi geldimi?

herseyi surmek istemiyorum suratima acikcasi suan 3 5 tane aktif sivilce var geriri siyah nokta beyaz nokta acik gozeneklfrimde var ve cukurlarim. kardesinde cukurlarga faydasi olmusmu

Dedigim gibi daha 1 sene oldu birakali. Dedigine gore zamanla olusuruyor o cukurlar. Zaman ne gosterir bilmiyorum.

2 kere roacctune kullandım.
Senin o çökme dediklerin sivilce izleri sanırım yüzde küçük küçük çukurlar oluyor ya.Tam tersi eğer kullanmazsan yüzünde sürekli sivilce çıktığı için iz bırakacak.

kac yasindasin? birakalg kac ay oldu cnm? bende zaten kirisiklik var sendede varmi?

Şu an 25 yaşındayım ama 21 yaşında kullanmıştım. 7 ay boyunca. Kırışıklıklarım yok gibi. İlaç cilt kuruluğu yaptığı için kırışıklıkların artabilir bol nemlendirici kullanman şart o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…