Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Röfleden yanan saçlarım hala düzelmedi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Isırganın yararlı olduğunu bende okumustum, kurumuş ısırganı mı yoksa yeşil taze yapraklı ısırganı mı kaynatıp suyuyla sacları durulamalıyız bilen varmı?

özellikle kıvırcık saçlar için için exokeratin brezilya fönünü öneriyorum, saçlarının dümdüz ve saglıklı olmasını isteyen herkes alıp deneyebilir.. fön denen şeyde böylece tarihe karışmış oldu =)

kızlar yıpranmış saçları düzelecek diye bakmayın harcadığınız paralarda verdiğiniz emekte boş yere gidiyor ben ensonunda kestirdim oh be rahatladım dökülmeside durdu şimdi daha sağlıklı şekilde uzatacağım tabi yine sarı diye tutturmassam:):

ben de yıllardır platin rofle kullanıyorum saçlarım çok az dalgalı ama uçları öyle tiftik olmuşki artık düzleştirici kullanmadan yapamaz oldum.düzenli bir bakım da yapmıyorum açıkçası kestirsem çok zor uzuyor.saçalrımın yapısı da çok ince boya iyice yıpratıyo sarıdan da vazgecemiyorum8

yanan sacın geri dönüşü yokta cünkü 1 yıldan fazladır ugrasıyorum onca bakım yaptım, yaptırdım nafile hersey boş bence...en ii si güzellik ugruna harcadıgımız sacların renklerine ii karar vermek bence yani mümkünse actırmamak artık ben bıraktım bakımı falan onca emek para hepsi hikaye sonuc 0 herkes satmak için satıyor kelime oyunlarıyla ürünleri

lafa bak berı gel
- neden rofle yaptırıyorsun? sana ne arkadasım yargılamak sana mı dusmus?

iyi bır kuafor dogal sacın ustune yapılan rofleyı asla yakmaz tecrube meselesı bu 15 yıl kullandım rofleyı, saclarım koyu kahve yapan yapıyor

bende dusunuyorum brezlya fonunu. hem surklı fon cektrcegımı bı kere yaptrrmms olrm

bi arkadaş bana burda öneride bulunmuştu yaptım faydasını gördüm canım.. zeytinyağı balı karıştır içine evingen ve bepantenden 2 şer tane kır saçında en az 2 saat beklet ben 3-4 saat beklettim.. yıkayınca yumuşadı saçlarım.. şampuan da otacının kuru ve boyalı saçlar için olanını kullanıyorum ayrıca elidorun turuncu 7/24ünü banyo sonrası kullanıyorum boyadan çok cansız olan saçlarıma..

röfleli saçı düzeltmek çok zor oluyor malesef uzamıyorda saçım mahfoldu sarı saç uğruna, kaç yıldır düzeltemedim kısacık kestirmeme rağmen, şu an kendi saçımı uzatıyorum 5 cm falan çıktı dipten, insanın kendi saçı gibi yok valla

orealin işi bu şimdi saçın kuru ve lastik gibi barbie bebek saçı gibi değilmi ilk yapman gereken saçını nemlendirmek zeyrin yağ veya hint yağı
ama mutlaka sıcak uygula ve saçın tamamına uygula kuru saçlar için şampuan kullan saç kremi kullan bitkisel şampuan kullanma bu dönemde çünkü
saçı kurutuyor

bende size yıpranan saçlarımı anlatıyım saçlarımı düz sarıya boyatmaya karar vardi aslında röfleyi çok severim ama çok zamanımı alıyo çabuk biter dewdim aklımca bulunduğum ilin en ii kuoförüne gittim yaparız dedi saçlarımı açtı boyadı saçlarım öyle çiğ bi sarıkı nefret ettim kendimden eve geldim saçlarımı yıkadım şokk saçlarım kopuyo çalı süpürgesi bildiğiniz ağla ağla bitirdim kendimi eşim hiç beğenmedi saçımıda yanık görünce kalk gidiyoruz hemen dedi saçımı yakan kuaför yoktu tabiki dükkan sahibi kendisi ordaki çocuklar tırstı saçımıkumrala boyattım akıllarınca bi dünya bakım yaptılar ne fayada uçlar kötü neyse 5ay saçımı ellemedim saçım tüm boya diplerim geldi saçım iice açıldı zaten sarı oldu artık saçımı boyatcaktım ama ödüm kopuyo bu sefer orduevine gittim saçımı dip röfle yap sadece dedim oda tüm röfle yapıyım dedi asla yakarsın açıldı bu saç dedim yok yakma bana bırakın dedi o an tamam dedimn allahtan içime ferahlık geldi sanki neyse saçımı paketllerken şu saç açıcı mavisular varya fön suyu deniliyor onlardan sıkıyor saçıma ne yapıyosun dedim buda meslek sırrı söylemem dedi bu arada ben ne tehditler savuruyorum saçımı yanarsa burayı başına yakarım die saçı yıkandı uçalrından kestirdim harika dur dedim bi eve gidiyim yıkıyayım ozaman belli olur 1 ayı geçti bi saç hiçmi yıprnmaz saçım fönleemeden şekil vermeden gezemezken şimdi banyo yapıp kendi halinde kurutuyorum harika saçıma sihirli değnek değdi sanki ve saçımı kesimn kaş dahil 65 liraya yaptırdım ilk yaptırdığım 130 du diyceğim o sadece işi bilen kuaför olsun pahalı kuaförlere asla güvenmeyin derim aklıma geldikçe dua ederim o kuagör çocuga allah gönlündeki herşeyi nasip etsin ona saç çok önemli ben aynalara küsmüşken bambaşka bi hale getirdi beni

Benimde saçlarım ikinci kez yanıyor. İlkinde mor saç uğruna yanmıştı saçlarım iki senedir boyatmyıordum artık mor yapmak için açılan saçlarımın yanık kısmı uçlarda kalmıştı, sağlıklı parlak saçlarım çıkmıştı. Sarı saç sevdiğim için ve bana yakıştığına inandığım ve özlediğimiçin için sarı yaptırmaya karar verdim ve direk doğal saçımın üstüne platin röfle yaptırdım.
İlk yapıp yıkadılar havluyu bir açtım elimi saçıma attım ve saçlarım pişmaniye gibi elime gelmeye başladı ve kalkıp kuaföre bunlar ne saçımı yaktın dedim.
Een başında sormuştum üstelik, yakarım diyorsan yapma diye ama malesef yandı ama kabul etmedi yaktığını, sirkeler bakımlar akılları sıra toparladılar o an için. Tamam saçım bakımdan sonra dökülmedi ve fönden ne kadar kötü durumda olduğumu anlamamıştım.İki gün fönlü gezdim, saçımı yıkadığımda hayal kırıklığına uğradım, saçlarım oyuncak bebek saçı gibi keçe gibi oldu tiftiktiftik.Kendimi çok iğrenç hissediyorum, eşimde dalga geçiyor saçımla bugün gidip kavga edeceğim kuaförle. Ama önce sizlerin önerilerinizi falan okudum daha önce saç dökülmesi ve güçlenmesine karşı uyguladığınız bepanthen ampul, evigen ampul, bemiks ampul, badem ve zeytinyağı olan formülünüzü yaptım .Şuanda kafamda 3-4 saat saçımda bekletip yıkayacağım
kestirmekten bahsetmişsiniz ama ben zaten uçlardaki kalan yıpranmış kısımlar yüzünden röfleden sonra saçımı çok kısa kestirmiştim şu anda saçlarım tiftiftik ve kabarık duruyor, zaten kıvırcık saçlı olduğum için iyice koyun gibi gözüküyorum eskiden saçımı yıkayıp çıkabiliyordum ama artık fönsüz gezemem

sizce başka ne yapmalıyım düzelmesi için sarıyıda seviyorum daha önce de aynı kuaföre yaptırıyordum , direk doğal saç üzerinede daha önce röfle yaptı ama hiç yakmamıştı bu sefer tam bir felaket oldu abimin düğününede çok az kaldı ne yapıcağım bu saçla psikolojim çok bozuldu

saçını yıkadıktan sonra zeytinyağlı saç serumları var ondan saçına çok az miktarda sür ve tara.çok faydası var.öylece kurusun.toparlıyo saçı.çok yandıysa saçın kurutma makinesiyle falanda kurutma cok mecbur kalmadıkça..

Teşekkür ederim onuda deneyeceğim
Zaten hiç kurutma makinesi ile kurutmam saçımı malum kıvırcık çok fazla kabarık oluyor havlu ile kurulayıp bırakıyorum
Koyun gibiyim ya çok kötü hissediyorum kendimi çok

cnm saçlarına sakın daha fazla zarar verme fön maşa uzak dur
ben o dönem şünger biguduler varya onlarla idare ettim sarıyodum dalgalı kullandım diğer zamanlarda hep tolu 4 ay flan bi işlem yapma derim
bide şu fön suları varya mavi su die geçiyo onlar benim saçıma çok ii geldi saç kremi saçımı hem çok döküyodu hemde bunun kadar yumuşatmıyodu bunlardan al derim
ama az da olsa saçını uçlarından aldır çünki bu dediklrim anca saçını yatıştırır yanık varsa az az kestirmelisin
inş bidaha saçlarımız yanmaz cnm

canım de aynı şeyi yaşadım. bir gün kuaföre gittim saçımın rengini değiştirmek istiyordum ilk defa kuaförde boyatayım dedim heves ettim. saçım kızıldı kızılları akıtmak baya zaman aldı en sonda kahve kızıl arası bi renkti. ben açık kahve tonları istiyordum. bi renk beğendim istersen bunu aralara boyayalım şimdiki genç kızlara çok yakışıyo dedi hem tam yaşına göre dedi. ama benim saçım zaten kahve olduğu için onu boyayınca çok renk farkı olmaz diye düşündüm. ama kadın içine oriel karıştırmış yani saçım bildiğin sarı siyah oldu. ve yandı ! saçlarım yumuşacıktı ve çok parlaktı... üstelik yeni kestirmiştim uzun falan değildi omuzlarımın üstündeydi ! yani yanan saçlarım mat ve cansız oldu.

değişik yöntemler denedim. öncelikle saç rengimi sabitledim hala sarılar çıkıyor boya aktıkça ama sarı değil kahve gibi bayramdan önce bi kere daha boyayınca tam kapanır umarım. neyse badem yağı denedim, pek bi faydası olmadı bemiks bepanten evigen denedim badem yağıyla karıştırıp yine pek faydasını göremedim. zeytinyağı da denedim. ama en son bi yağ denedim o işe yaradı gibi... saç bakım yağı yazıyor karışık yağlardan yapmışlar. çam terebentin, badem, zeytin, fındık, defne vb. yağlar hepsi bi kutunun içinde. bu 2. kullanışım saçıma sürüşüm inan saçım hafifledi,yumuşadı ve uzadığını hissediyorum. şampuanımın içine de kattım. şampuanım avonun argan yağı içeren şampuanından. benim denediklerim şimdilik böyle.. mavi suyu da kullanmayı düşünüyorum bir de :18:

Merhaba ben de rofle ve duzlestiriciyi yanlış ısıda Kullanmaktan süpürge gibi olan saçlarımı avokado, zeytin yagi ve bal karışımı ile kurtardım.. Olgunlaşmış bir avokadolari ezin, icine az zeytin yagi az bal koyup sacınıza surun ve yaklaşık iki saat bekleyip yıkayın. Besliyor ve yumuşacik yapıyor. Sacınızı 3-4 ayda bir uçlardan kestirin. Bunlar yeterli olur.. Sağlıklı ve guzel günler dilerim herkese

Canım saçlarımı çok boyatıp,maşa düzleştiriciyle yıpratan bir insan olarak bu konuda en iyi çözümün çinko hapı olduğunu düşünüyorum artık.Lise yıllarımdan beri saçlarıma uygulamadığım bakım kalmadı.Hint yağı,yılan yağı,badem yağı aklıma gelmeyen daha bir sürü yağ denedim.İnternetten HC adında bir yağ bile kullandım.Hiç birisinden beklediğim şekilde fayda göremedim.Son bir buçuk aydır sivilcelere iyi geliyor diye çinko hapı almıştım.Araştırınca saçlara da çok iyi geldiğini farkettim.Bir ayda saçlarım aşırı derecede uzadı ve gürleşti.Tek bir sıkıntısı var normal vücut tüylerimin de hızlı uzamasına yol açıyor.Ama ben kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez mantığındayım.Zaten saçlara en önemli bakım beslenme yoluyla yapılandır.Çinko içeren gıdalar da saç uzatıyor hatta o şekilde daha sağlıklı ama ben her gün o gıdalardan yiyemem diye düşündüğümden hapını aldım her gün kullanıyorum.Umarım işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…