canım neden röfle yaptırıyorsunki? röflede saçın yanması maalesef kaçınılmaz oluyor. bende kıvırcık saçlıydım ExoKeratin Brezilya Fönü kullandım ve şuan dümdüz saçlarım var, ayrıca gayetde kalıcı saglıklı.. röfle falan bunlar ilkel yöntemler oldu artık, yapmayın aman uzak durun.. geçmiş olsun bu arada =)
canım neden röfle yaptırıyorsunki? röflede saçın yanması maalesef kaçınılmaz oluyor. bende kıvırcık saçlıydım ExoKeratin Brezilya Fönü kullandım ve şuan dümdüz saçlarım var, ayrıca gayetde kalıcı saglıklı.. röfle falan bunlar ilkel yöntemler oldu artık, yapmayın aman uzak durun.. geçmiş olsun bu arada =)
bende size yıpranan saçlarımı anlatıyım saçlarımı düz sarıya boyatmaya karar vardi aslında röfleyi çok severim ama çok zamanımı alıyo çabuk biter dewdim aklımca bulunduğum ilin en ii kuoförüne gittim yaparız dedi saçlarımı açtı boyadı saçlarım öyle çiğ bi sarıkı nefret ettim kendimden eve geldim saçlarımı yıkadım şokk saçlarım kopuyo çalı süpürgesi bildiğiniz ağla ağla bitirdim kendimi eşim hiç beğenmedi saçımıda yanık görünce kalk gidiyoruz hemen dedi saçımı yakan kuaför yoktu tabiki dükkan sahibi kendisi ordaki çocuklar tırstı saçımıkumrala boyattım akıllarınca bi dünya bakım yaptılar ne fayada uçlar kötü neyse 5ay saçımı ellemedim saçım tüm boya diplerim geldi saçım iice açıldı zaten sarı oldu artık saçımı boyatcaktım ama ödüm kopuyo bu sefer orduevine gittim saçımı dip röfle yap sadece dedim oda tüm röfle yapıyım dedi asla yakarsın açıldı bu saç dedim yok yakma bana bırakın dedi o an tamam dedimn allahtan içime ferahlık geldi sanki neyse saçımı paketllerken şu saç açıcı mavisular varya fön suyu deniliyor onlardan sıkıyor saçıma ne yapıyosun dedim buda meslek sırrı söylemem dedi bu arada ben ne tehditler savuruyorum saçımı yanarsa burayı başına yakarım die saçı yıkandı uçalrından kestirdim harika dur dedim bi eve gidiyim yıkıyayım ozaman belli olur 1 ayı geçti bi saç hiçmi yıprnmaz saçım fönleemeden şekil vermeden gezemezken şimdi banyo yapıp kendi halinde kurutuyorum harika saçıma sihirli değnek değdi sanki ve saçımı kesimn kaş dahil 65 liraya yaptırdım ilk yaptırdığım 130 du diyceğim o sadece işi bilen kuaför olsun pahalı kuaförlere asla güvenmeyin derim aklıma geldikçe dua ederim o kuagör çocuga allah gönlündeki herşeyi nasip etsin ona saç çok önemli ben aynalara küsmüşken bambaşka bi hale getirdi beni
saçını yıkadıktan sonra zeytinyağlı saç serumları var ondan saçına çok az miktarda sür ve tara.çok faydası var.öylece kurusun.toparlıyo saçı.çok yandıysa saçın kurutma makinesiyle falanda kurutma cok mecbur kalmadıkça..
Benimde saçlarım ikinci kez yanıyor. İlkinde mor saç uğruna yanmıştı saçlarım iki senedir boyatmyıordum artık mor yapmak için açılan saçlarımın yanık kısmı uçlarda kalmıştı, sağlıklı parlak saçlarım çıkmıştı. Sarı saç sevdiğim için ve bana yakıştığına inandığım ve özlediğimiçin için sarı yaptırmaya karar verdim ve direk doğal saçımın üstüne platin röfle yaptırdım.
İlk yapıp yıkadılar havluyu bir açtım elimi saçıma attım ve saçlarım pişmaniye gibi elime gelmeye başladı ve kalkıp kuaföre bunlar ne saçımı yaktın dedim.
Een başında sormuştum üstelik, yakarım diyorsan yapma diye ama malesef yandı ama kabul etmedi yaktığını, sirkeler bakımlar akılları sıra toparladılar o an için. Tamam saçım bakımdan sonra dökülmedi ve fönden ne kadar kötü durumda olduğumu anlamamıştım.İki gün fönlü gezdim, saçımı yıkadığımda hayal kırıklığına uğradım, saçlarım oyuncak bebek saçı gibi keçe gibi oldu tiftiktiftik.Kendimi çok iğrenç hissediyorum, eşimde dalga geçiyor saçımla bugün gidip kavga edeceğim kuaförle. Ama önce sizlerin önerilerinizi falan okudum daha önce saç dökülmesi ve güçlenmesine karşı uyguladığınız bepanthen ampul, evigen ampul, bemiks ampul, badem ve zeytinyağı olan formülünüzü yaptım .Şuanda kafamda 3-4 saat saçımda bekletip yıkayacağım
kestirmekten bahsetmişsiniz ama ben zaten uçlardaki kalan yıpranmış kısımlar yüzünden röfleden sonra saçımı çok kısa kestirmiştim şu anda saçlarım tiftiftik ve kabarık duruyor, zaten kıvırcık saçlı olduğum için iyice koyun gibi gözüküyorum eskiden saçımı yıkayıp çıkabiliyordum ama artık fönsüz gezemem
sizce başka ne yapmalıyım düzelmesi için sarıyıda seviyorum daha önce de aynı kuaföre yaptırıyordum , direk doğal saç üzerinede daha önce röfle yaptı ama hiç yakmamıştı bu sefer tam bir felaket oldu abimin düğününede çok az kaldı ne yapıcağım bu saçla psikolojim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?