- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
üstteki resim derken hangisi?o resim de netten alınma, ben derdimi anlatmak için koydum.nefret ettim, kendimi kötü hissetimÜsteki resim daha güzel bence ek bir ücret alınır mı bilmiyorum hiç kaça yaptırdın bu arada
Suratsız olan resim yani bence kötü değil üzülme de yaaa fiyatta çok değilüstteki resim derken hangisi?o resim de netten alınma, ben derdimi anlatmak için koydum.nefret ettim, kendimi kötü hissetim
60 liraya yaptırdım, burası küçük bir ilçe.
sorun fiyat da değil ama benim istediğim gibi değil, bugün tekrar gidicem...Suratsız olan resim yani bence kötü değil üzülme de yaaa fiyatta çok değil
Daha önce röfle kullanmış mıydın?Belki açılır gitgidesorun fiyat da değil ama benim istediğim gibi değil, bugün tekrar gidicem...(((
saçı fazla açmamış dün deli gibi yıkadım ama daha da kötü olduDaha önce röfle kullanmış mıydın?Belki açılır gitgide
Mor şampuan falan kullanıyor sarı tonları kullanan kişiler deneyebilirsin onlardan üzülme bu kadar yaaasaçı fazla açmamış dün deli gibi yıkadım ama daha da kötü oldu
anlatmak istediğim şuydu, bedeli 60 lira idi kabul ettim ve yaptırdım 120 liraya kadar da yaptırırdım ama şimdi benim dediğimi anlamamış ve o zaman ek ücret ödemem saçma değil mi?ayrıca 60 lira burada piyasa fiyatı...ayrıca saçı 10 liraya kesip 5 liraya kaş alıyorlar...piyasa böyle buradaEk ücret ister mi diye sormuşsunuz bende sorunun fiyat olduğunu düşünmüştüm.
Saçların ikiside Çok kızıl düşmüş ve git gide kızıllaşır ikiside bence.
Bugün gitseniz ek ücret almaz ama saçı yıpratır diye düşünüyorum. Çünkü saç tekrar işlem görecek.
İşte böyle kuaförede anlatırsanız istemez diye düşünüyorum.anlattığım istediğim şuydu, bedeli 60 lira idi kabul ettim ve yaptırdım 120 liraya kadar da yaptırırdım ama şimdi benim dediğimi anlamamış ve o zaman ek ücret ödemem saçma değil mi?ayrıca 60 lira burada piyasa fiyatı...
dün saçlar yıkandığında ıslakken anladım, bu böyle mi oldum, sonra fön çekti falan yine benim istediğim gibi değil, oradan mutsuz ayrıldım eve geldim yıkadım ama istediğim bu değildi.İşte böyle kuaförede anlatırsanız istemez diye düşünüyorum.
Hayır o anda fark ettim ama değişir sandım deyin. İçinize sindirmesi lazım saçı. Ama bu sefer saçı yıpratır diye korkuyorum.dün saçlar yıkandığında ıslakken anladım, bu böyle mi oldum, sonra fön çekti falan yine benim istediğim gibi değil, oradan mutsuz ayrıldım eve geldim yıkadım ama istediğim bu değildi.(((
yılan gibi çizgileri beğenmedim, ince ince belli belirsiz olması bunu ben evde röfle setiyle de yapardım gerçekten başarısız, ben daha sarı renk istiyorum, doğal kahverengi geçişleri, y.dışında brondie diyorlar, hani aralarda kahvelikler olucak ama sarı yoğunlukta, geçişleri yumuşak ve güneşten açılmış gibi.istediğim tam olrak buÇok üzülmüşsünüz sizi anlıyorum. Ama şimdi bir sakin olalım. Saçınızda beğenmediğiniz şey sarı kısım mı koyu kısım mı?
umrumda değil, yaz mevsimindeyiz zaten, insan sarı saç kullanmak istiyor, kışın zaten kahveye dönüyoruzHayır o anda fark ettim ama değişir sandım deyin. İçinize sindirmesi lazım saçı. Ama bu sefer saçı yıpratır diye korkuyorum.
O zaman bence hemen konuş. Düzeltmeye çalışsın. Geçmiş olsun.yılan gibi çizgileri beğenmedim, ince ince belli belirsiz olması bunu ben evde röfle setiyle de yapardım gerçekten başarısız, ben daha sarı renk istiyorum, doğal kahverengi geçişleri, y.dışında brondie diyorlar, hani aralarda kahvelikler olucak ama sarı yoğunlukta, geçişleri yumuşak ve güneşten açılmış gibi.istediğim tam olrak bu
böyle sadece bunun için konuşmuyorum, ikinci gidişleri sevmem ben, ama naparsın mecbur.O zaman bence hemen konuş. Düzeltmeye çalışsın. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?