Saç Rengi ve Saç Boyama Roflem niye böyle oldu ki? :(

Rofle zaten ilk yapildiginda guzel durmaz
Azcik dip uzayip yikandikca oturur
Tonunu yine sevmediysen dip yaparken cila yaparkad istedigin ton gelir

E
Merhaba. Yeni üyeyim, ayağımın tozuyla ilk konumu açıyorum. Bir hevesle gittim rofle yaptırdım ama bu nasıl birşey? Saç resmen gri oldu. İki gün oldu alışamadım, sevemiyorum bir türlü. Küllü bir renk oldu kuaföre gitsem değiştirir mi, değişim için ücret falan alır mı bunları çok merak ediyorum. Bana akıl verir misiniz?
Evet alırlar o senin sacin olmus mu olmamis mi anlamaz biraz bekle gri olduysa sarıya doner 1 haftaya kadar

Merhaba. Yeni üyeyim, ayağımın tozuyla ilk konumu açıyorum. Bir hevesle gittim rofle yaptırdım ama bu nasıl birşey? Saç resmen gri oldu. İki gün oldu alışamadım, sevemiyorum bir türlü. Küllü bir renk oldu kuaföre gitsem değiştirir mi, değişim için ücret falan alır mı bunları çok merak ediyorum. Bana akıl verir misiniz?
Cnm aynı şey benim başımada geldi zor alıştım o çizgilere sonra aktı bi şekilde eğer gözün alışmadi beğenmedim diyorsan git kuaförüne cila yapıyorlar ücretsiz on dk lik islem

Yes canım o kocakarı griligi gitti :))

Bu arada tonunu bilemiyorum ama rofle yikandikca oturur en az 2haftayi bulur. İlk defa yapılınca herkese garip geliyor. İlk roflemde saçımı tararken garç garç diye ses çıkıyordu :KK48:
Cila yapınca griler sararıyor mu?
cnm keşke bi foto koysaydin görürdk ama şöyle söyleyim kuaföre git ve ben bu grilerden rahatsizim de onlar yumuşatır onu ben baya sinir olmuştum kendi sacim da cila filan deil kahve atın gidicem dedim üstüne kahve attılar hafif sarılı göze batma yan bi gölge olmuştu

cnm keşke bi foto koysaydin görürdk ama şöyle söyleyim kuaföre git ve ben bu grilerden rahatsizim de onlar yumuşatır onu ben baya sinir olmuştum kendi sacim da cila filan deil kahve atın gidicem dedim üstüne kahve attılar hafif sarılı göze batma yan bi gölge olmuştu
Ya bilmiyorum ki canım hoşuma gitmeye başladı sanki. Yorumlar yumuşattı beni biraz.

Canım kahve atınca ücret aldılar mi senden?

Anladım canım. Bu rofleyi tutturmak ne zormuş.
Aslında yapan çok güzel yapıyor ama her kuaför yapamıyor maalesef ben düz saridan ziyade hareket karşın diye rofle yaptım Soguttular resmen. Çizgiler çok dipten yaptılar kafamda bant gibi Peruk gibi oldu aklında bulunsun iki cm açık kumraldan sonra röfle başlamış ki çizgi çizgi durmasn diye

Back
X