- 17 Aralık 2014
- 65
- 19
- 13
- 44
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
Bence konu sahibinin eski konularina da goz atın.sanki padişahın sol t...ı herif .Afraya tafraya bak .
Bazı sorunlar mı? Bazı mı.. Adamın hayatı kararmış ya.Evliliğin başlarında bazı sorunlar yaşamışsınız,birçok çift yaşar bunu. Şimdilerde iyiyiz biraz birden oldu diyorsunuz; işte bu birden olan durum birikme hali.
Erkeklerin bir kopma noktası var ne olursa olsun duzelmiyor artık , birden kapatıyorlar sayfayı ama eşinizin böyle bir halde olmadığı kesin.
Ailenizin yanında dahi kibar davranıyorsa çok kırgın ve birikmiş sadece.
Siz bu arada bile ona attığınız mesajda yine onu suçlamışsınız.
Soğuduğunuzu soylemişsiniz ki bu çok kırıcı bit kelime.
Ustune yuvana sahip çık demişsiniz bu da erkeği inciten bir cümle eğer suçlayıcıysa.
Onunla tekrar bit konuşma yapın ve bu defa kendinizde suçları yuklenin. Sakince konuşursanız halledersiniz.
Karşılıklı sözler verin.
Aileniz ne zaman gidecek ? Onlar gitmeden konuşmanız zor.
Kesinlikle eski konuları ile alakalı bir konu bu.arkadaşlar lütfen arkadaşın önce açtıgı konuları okuyun...
kocasına Rabbim Eyüp Aleyhisselam sabrı vermiş....
Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum, evet bazi adamlarda peygamber sabri var.arkadaşlar lütfen arkadaşın önce açtıgı konuları okuyun...
kocasına Rabbim Eyüp Aleyhisselam sabrı vermiş....
Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum, evet bazi adamlarda peygamber sabri var.
Dun avmde en ust katta kadinin biri kocasina o kadar insanin icinde resmen cemkiriyordu.
Bebegin yüzüne soğuk vurmusmus. Gorgusuz, buldumcuk, histerik;buram buram yemek kokularinin,dumanlarinin yükseldiği katta ne soguk vuracak?
Ben utandim onlarin adina. Adam gariban gariban dinliyordu sadece.
Biri de parkta kocası cocuga iyi bakamadi, cocuk yere düştü diye sozde caktirmadan adamin ayaklarini olanca gücüyle tekmeliyordu.
Sanki cocuk beyin travmasi gecirdi,Allah'in salagi...
Bunlar böyle yapsin, bazi zavalli kadinlar da kocasina gık bile diyemedigi icin ekmek yerine dayak yesin omur boyu..
Benim annemle babam boşandığı, üstelik kavgalı boşandığı halde bir gün olsun birbirlerinin anne babasına saygısızlık yapmamışlardır. Annem boşandıktan yıllar sonra bile babaannemle konuştuğunda görüştüğünde "anne" diye hitap ederdi, anneannem vefat ettiğinde babam dedemle dayımı arayıp başsağlığı diledi ki dayımla 16 senedir görüşmüyorlardı.bu arada bazıları konu sahibinin ailesine saygılı davrandığı için bazı şeyleri bitirmediği fikrine kapılmışlar , bi erkeğin karısının ailesine iyi davranması için karısını hala seviyor olması mı lazım bu nasıl bir bağlantı? Eşinin annesini babasını hala seviyordur ve kibar bir adamdır saygısızlık yapmak istememiştir. Böyle diyerek konu sahibini heveslendirmeyin eğer gerçekten düzelmeye nyeti varsa önce hatasını anlayın ama bence bunu yapabilecek kafa ve niyet yok kendisinde.
karisinin ailesine iyi davranmasi degil, ailenin yaninda karisina karsi bir sey yokmus gibi davranmasindan bahsediyoruz.konu sahibi de 1. kategorideki kadınlardan sadece kocasından avm de gördüğün kadın kadar yüz bulamıyor eskisi gibi. yoksa ayaklarının altına paspas yapar yeterince şımartılırsa. şimdi bile eski konularıma bakmayın diyor , bu kavganın sebebini söylemiyor amacı çok küçücük bişi oldu eşim bana kızdı diye eşini suçlatmak. sorununu çözmek bile istemiyor ki sadece suçlasın biz de onu pohpohlayalım.
bu arada bazıları konu sahibinin ailesine saygılı davrandığı için bazı şeyleri bitirmediği fikrine kapılmışlar , bi erkeğin karısının ailesine iyi davranması için karısını hala seviyor olması mı lazım bu nasıl bir bağlantı? Eşinin annesini babasını hala seviyordur ve kibar bir adamdır saygısızlık yapmak istememiştir. Böyle diyerek konu sahibini heveslendirmeyin eğer gerçekten düzelmeye nyeti varsa önce hatasını anlayın ama bence bunu yapabilecek kafa ve niyet yok kendisinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?