- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sorunları el ele verip aşmaya çalışmaktansa mesajları not olarak kaydedip nefretini körüklemeye çalışan adamdan ne hayır gelir ? Böyle bir adamla olan birliktelikten ne hayır gelir ? Sizden bu derece uzaklaşmışsa sizi aldatmayacağı ne malum ? Bence madem sizden bu kadar bıkmış, uzaklaşın bir süre ondan derim. Evden ayrılın annenizde yada arkadaşınızda falan kalın bir süre. Belki kıymetinizi anlar, belki oh be dünya varmış der. Sizde ona göre evliliğiniz hakkndaki hükmünüzü verirsiniz.Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
yazdiklarina inanmiyorum.Yazdiklarinizi okudum..
Cok cirkin cok hadsiz cok terboyesz yorumlar..
Sen öl sen intihar et bu nedir?
Bu nasil bir seviyesizliktir..
Hatali olabilirm suclu olabilirim simarik olabilirm
Ama bu kimsenin bana intohar et deme hakkini vermiyor.
Doktora gitmesi gereken asil bu sahis bence.. Yorumlarinz alayco cirkin hale gelmis.
Esim suan orhan gencebayin hatasiz kul olmaz hatamla sev beni sarkisini acip gelip benden ozur diledi.. İnanmayabilirsz belki yemin bile edebilirim.
Arkadasimizn dedigi gibi kocama onca sey yapmisken hala beni cekiyor seviyor. Sanirim sizde bunu oldukca kiskanmissinz..zira sizin bir erkege kotu birsey yapinca hic iyi davranipozur dilememis karsi taraf.. Simdi hastalikli iliskinin neyini kiskanalim demeyin iliskiyi degil esimi kiskanmissnz sabirini veya...
Kismanmazsaniz ayril bben alayim o kocayi dmezsinz.
Sorunlarim vardi evet ama sizin gibi kiskanc sahislari sevoyesz sahislari gorunce esime dhada sarilacagim tesekkir ederim.
Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye..
Smdilik hoscakalin yazmak istemiyorim..
Napmıski bu duruma ğelmişler. Tüm yormlara bakamadım özetlesene cnmaz kaldı krizantem kocan bıkma sinyalleri vermeye başlamış.ne kadar özür dilese de sen düzelmezsen eğer bu evlilik uzun ömürlü olmayacak.bu sinyali iyi değerlendir,kendine çeki düzen ver artık.gerçi,çok geçmeden yeni bir konuyla gene gelirsin
yorumlardan değil,eski konularından dolayı yazdım canım.bu defa sorun ne anlatmamış konu sahibi.Napmıski bu duruma ğelmişler. Tüm yormlara bakamadım özetlesene cnm
yorumlardan değil,eski konularından dolayı yazdım canım.bu defa sorun ne anlatmamış konu sahibi.
Bunlari yazarken bir eliniz belinizdedir kesin. Nasıl çirkin, nasıl hosgoruden uzak, nasıl da nasıl! Sokak jargonunuyla ilgili cilt cilt ansiklopedi çıkar sizden. Siz zahmet etmezsiniz nasılsa, ben sizin yerinize fena halde utandım...
Boşa yorulmayin adam kocaman insan, sevmese bosanirdi, kapanın elinde kalacak değil ya. Eküriniz heval06'yla lisan birliği içindesiniz, pek de tutmuş senkronunuz, mübarek olsun.
Burada koptum yalnız. "Diri diri öldürmek". :)))))
Yalnız konu sahibi, böyle yoRumlara magruz kalmaktansa foseptik cukuruna düşmeyi yeglerim. Kapattir konunu arkadaşım. Seni tanimam etmem ama benim bile kimyam bozuldu yazılanlar karşısında. Biraz hoşgörülü olursan eşine karşı, hersey yoluna girer. Kal sağlıcakla...
Yazdiklarinizi okudum..
Cok cirkin cok hadsiz cok terboyesz yorumlar..
Sen öl sen intihar et bu nedir?
Bu nasil bir seviyesizliktir..
Hatali olabilirm suclu olabilirim simarik olabilirm
Ama bu kimsenin bana intohar et deme hakkini vermiyor.
Doktora gitmesi gereken asil bu sahis bence.. Yorumlarinz alayco cirkin hale gelmis.
Esim suan orhan gencebayin hatasiz kul olmaz hatamla sev beni sarkisini acip gelip benden ozur diledi.. İnanmayabilirsz belki yemin bile edebilirim.
Arkadasimizn dedigi gibi kocama onca sey yapmisken hala beni cekiyor seviyor. Sanirim sizde bunu oldukca kiskanmissinz..zira sizin bir erkege kotu birsey yapinca hic iyi davranipozur dilememis karsi taraf.. Simdi hastalikli iliskinin neyini kiskanalim demeyin iliskiyi degil esimi kiskanmissnz sabirini veya...
Kismanmazsaniz ayril bben alayim o kocayi dmezsinz.
Sorunlarim vardi evet ama sizin gibi kiskanc sahislari sevoyesz sahislari gorunce esime dhada sarilacagim tesekkir ederim.
Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye..
Smdilik hoscakalin yazmak istemiyorim..
Yow bocim girizantem zoten sen bir forum yorumuynan intohar edecahsan..
Tabii foseptik cukuru lağım çukuruna göre daha entelektüel duruyor...Bunlari yazarken bir eliniz belinizdedir kesin. Nasıl çirkin, nasıl hosgoruden uzak, nasıl da nasıl! Sokak jargonunuyla ilgili cilt cilt ansiklopedi çıkar sizden. Siz zahmet etmezsiniz nasılsa, ben sizin yerinize fena halde utandım...
Boşa yorulmayin adam kocaman insan, sevmese bosanirdi, kapanın elinde kalacak değil ya. Eküriniz heval06'yla lisan birliği içindesiniz, pek de tutmuş senkronunuz, mübarek olsun.
Burada koptum yalnız. "Diri diri öldürmek". :)))))
Yalnız konu sahibi, böyle yoRumlara magruz kalmaktansa foseptik cukuruna düşmeyi yeglerim. Kapattir konunu arkadaşım. Seni tanimam etmem ama benim bile kimyam bozuldu yazılanlar karşısında. Biraz hoşgörülü olursan eşine karşı, hersey yoluna girer. Kal sağlıcakla...
Uzun ömürlü olur. Sonucta celladiyla evli bir cok kadin da var. Erkekler Stockholm Sendromu'na yakalanmaz diye bir sey yok.az kaldı krizantem kocan bıkma sinyalleri vermeye başlamış.ne kadar özür dilese de sen düzelmezsen eğer bu evlilik uzun ömürlü olmayacak.bu sinyali iyi değerlendir,kendine çeki düzen ver artık.gerçi,çok geçmeden yeni bir konuyla gene gelirsin
çokmu fazla ilgilendiniz acaba, bazıları kaçanı kovalamayı sever, ilgiden boğulur, heleki dokunaklı msj lara gelemezler yani arabeske bağladınız diye dahada soğurlar. yada bazı sıkıntılar ilişkinizimi yıprattı. biraz daha ikinizinde davranışlarından örnekler verirseniz daha iyi yorum yapabilirizAslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
T
Tabii foseptik cukuru lağım çukuruna göre daha entelektüel duruyor...
Ivit... ivit..
unutmadan google biraza arama yap bakalım diri diri ölmek üzerine...
bak böyle hep damdan düşen gibi davranırsan sürekli böyle durumlara düşeceksin...
karşına her zaman benim gibi sokakların delikanlı kızı denk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?