Rol yapan koca ?

Sorunları el ele verip aşmaya çalışmaktansa mesajları not olarak kaydedip nefretini körüklemeye çalışan adamdan ne hayır gelir ? Böyle bir adamla olan birliktelikten ne hayır gelir ? Sizden bu derece uzaklaşmışsa sizi aldatmayacağı ne malum ? Bence madem sizden bu kadar bıkmış, uzaklaşın bir süre ondan derim. Evden ayrılın annenizde yada arkadaşınızda falan kalın bir süre. Belki kıymetinizi anlar, belki oh be dünya varmış der. Sizde ona göre evliliğiniz hakkndaki hükmünüzü verirsiniz.

yazdiklarina inanmiyorum.
10 gun konusmayan adam konu actiginin ertesi gunu sarkilarla ozur diliyor oyle mi?
buradaki kadinlara nispet olsun diye boyle yalan uydurmakla bizi kandirabilirsiniz ama iliskinizi duzeltemezsiniz.
hatasiz kul olmaz sarkisini siz acin bence kocaniza size daha cok uyuyor.

az kaldı krizantem kocan bıkma sinyalleri vermeye başlamış.ne kadar özür dilese de sen düzelmezsen eğer bu evlilik uzun ömürlü olmayacak.bu sinyali iyi değerlendir,kendine çeki düzen ver artık.gerçi,çok geçmeden yeni bir konuyla gene gelirsin

Çocuk yoksa sessizce git yanı... kaybetmekten korkmayan adam kaybetmeye mahkumdur...

Napmıski bu duruma ğelmişler. Tüm yormlara bakamadım özetlesene cnm

Su an en yakinimdaki erkek bosaniyor esinden.
gorunurde cok basit bir nedenden. ..
karısı ozur diledi, ayaklarina kapandi, araya buyukleri soktu ama bizimki asla diyor, kimse anlam veremiyor boyle bir sebepten, ozur de dilenmisken bosanmasina. Hatta herkes baska bir kadin var saniyor ama adim gibi biliyorum yok.
sadece yillarin birikimi var, kiskancligin, kaprisin, huysuzlugun katlanilabilecegi bir sınır var o sinir asililinca bitiyor.
Simdi ozur dilemis ama bir gun sabrinin sonu gelir, henuz 1.5 yillik evliymissiniz, gidin tedavi olun, basit seylerden sorun cikarmayi birakin, herkesin sabrinin bir sonu var cunku.

Eveeettt..
Şimdi zurnanın "zirt" dediği yere geldik. Beni ve burada birkac kişiyi daha eleştiren bazı üst akillara ve kriziantem çiçeğine sesleniyorum. Daha 4 aylikken evliliğini bitirme noktasına getiren, 16 Ocak'tan bu yana kocasıyla alakali tam 22 başlık açmış olan konu sahibi hatunumuz sonunda verimli bir çalışma sonucu kocasına, Orhan Gencebay eşliğinde (!) sarılmayi tercih etmiştir. Sokak jargonunu da, salon jargonunu da, alt perdeyi, üst perdeyi de gayet iyi biliriz.
Lakin kültürümüzde yeri sabittir;"Kişiye seviyesine göre lafazanlik gerekir."
Ayrica 22 konu başlığı boyunca bir yıldır sorunu çözülmemiş bir pasif ~ agresifin daha coooook konu açacağı aşikar....
Kizim kriziantem daha cok küçüksun..
23 yaşında evlenmissin... Sakın cocuk falan yapayim deme, bu kafayla o yavrucagin da hayatini zehir etme.....
En son yazdığın cevabin son paragrafında dahi 'bes" kez "kiskanc" kelimesini kullanmissin...
Bu arada beğenmediğin fakat kocana sarilmana vesile olan kişilerin koca sorunuyla ilgili açılmış hiçbir konu başlığı yok...
Bilmem anlatabildim mi?
Sen tabii belki bu üst seviyeden uzuunn yazıyı anlamayacaksin...
Bir de senin icin tekrar "sokak jargonuyla" gelsin. :
" Aklını başına devsir, kocana sahip çık." Ondan sonra Orhan Gencebay'in
Bir Teselli Ver şarkısını söyler durursun....
Kriziantem'cik.......

Immm şu an asaletiniz karşısında ezildim

Diri diri ölmek sizin bilmeyeceginiz, bizim sokaklara ait bir soylem (amacin tatmin olmanizi saglamak... bir sürede olsa kendinizi elitler zumresinden gormenize fırsat saglamak)

Iste biz sokaktakiler boyleyiz... ne kadar farkli kelime dagarciginiz var ... sokak jargonu vb. siz nasıl bir kültür mantarıýmışsınız... buda bizim oralardan... sokaklardan

kendinden alt seviyede olduğunu düşündüğü kişileri engin bilgilerine ve yorumlarına maruz bırakan ve televizyonda 'operadaki hayalet'le ilgili bişi duyduğunda operada cidden hayalet olduğunu sanan kişilere acınacak halini hissettirmemek vazifemizdir efenimmmm.(böyle biri gerçekten var.)

unutmadan google biraza arama yap bakalım diri diri ölmek üzerine...
bak böyle hep damdan düşen gibi davranırsan sürekli böyle durumlara düşeceksin...
karşına her zaman benim gibi sokakların delikanlı kızı denk gelmez

Rabbim yardimcin olsun kardes cok zor biliyorum Rabbim esinin kabine senin sevgini askini versin ve merhamet versin hayirlisiyla insallah barisirsiniz

T
Tabii foseptik cukuru lağım çukuruna göre daha entelektüel duruyor...
Ivit... ivit..

Uzun ömürlü olur. Sonucta celladiyla evli bir cok kadin da var. Erkekler Stockholm Sendromu'na yakalanmaz diye bir sey yok.

çokmu fazla ilgilendiniz acaba, bazıları kaçanı kovalamayı sever, ilgiden boğulur, heleki dokunaklı msj lara gelemezler yani arabeske bağladınız diye dahada soğurlar. yada bazı sıkıntılar ilişkinizimi yıprattı. biraz daha ikinizinde davranışlarından örnekler verirseniz daha iyi yorum yapabiliriz
tavsiyem günde 700 kere ye kadar ihlas suresi
devamlı olarakda Allah ın Ya Vedud ismini okuyun
ben önceden 1 gece temas etmesem o gecem ziyan oldu diye üzülürdüm yani kırgın geçse demek istedim yatak mevzusu değil. ama eşimin umrunda olmazdı, 1 ay hiç sorun yokken aynı evde hiç konuşmadığımızı bilirim o 3 vardiya ben sabit çalışıyordum, telefonla bile gündüzleri aramazdı, mesai kalsam eve geldinmi aramazdı.
şimdi gençsiniz 10 gün canınızı yakıyor, neden çünkü çok seviyorsunuz, mümkün olduğu kadar az sevmek yada çok sevsende belli etmemek, beklentilerinizi azaltmak bunlar bence ilişkiyi dahada taze tutuyor, erkekler bizim gibi değil maalesef. o yüzden üzmeyin kendinizi, barışmak için adım atmayın akışına bırakın bence.

Oy Kıyamam. Meger forum köşelerinde sıkışıp kalmış ne derin, ne mutasavvıf şahsiyetler varmış da bilgisizligimiz, yüzeyselligimiz suratimiza suratimiza carptirildi.

T

Tabii foseptik cukuru lağım çukuruna göre daha entelektüel duruyor...
Ivit... ivit..

"Diri diri öldürmek" diye bir söylem yok sayın sokakların delikanli çok bilmiş hanım kızı. Şimdi size her sözcüğün etimolojik kökeni üzerinden açıklama yapacak değilim ama diri diri olmek bir seçimdir. Bunu size bir başkası yapamaz. Tasavvuftaki "aşk" üzerinden kişisel bir tercih olarak hayata geçirilir. Gerçekten üşenmesem izah ederdim ama bence siz araştırın. Her kalıbı alıp da "al sana kaya, nereye dayarsan daya" diyemeyiz.

Her durumdan eğlence malzemesi cikarabiliyorsunuz ne mutlu. Hayat sığ sularda elbet çok daha az yorar insanı sevgili ekuri kardeşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…