- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
hıhıı haklısın...Maviselen arkadaşım elbet eleştiri yapılırda çok çirkin cümleler kullanılıyor. Buna kimsenin hakkı yok, haddine de değil ?
"Sen öl"
" intihar et"
" boşan ben evlenicem kocanlaaaa "
" Kızım çık ortaya"
" Adamı canından bezdirmişsin, adamın hayatını karartmışsın, boşan adam kurtulsun"
" Sizin gibilerden evlatlarınızı korusun Allah"
" Hastasın sen"
" sırtından sopa.... "
İşte bu yorumlar ve bunlar gibi onlarca daha.
Kimin haddine ya birine bunları yazmak.
Nr sanıyor bu kk hatunlarından bazıları kendini.
Boş gezenin boş kalfası.
" Yorum yazıyorsan katlanacaksın dediklerime" mantığı nerden geliyor ya.
Böylelerine tam oturmamış zavallılar derim ben. Kendi hayatındaki eksiklikleri gelip klavye üzerinden maske takarak sergiliyorlar başkasına baskı yaparak.
Çok sinirlendim yazılanlara ki hala kibarlığını korumaya çalışıyorum
Sadece burada değil ki her konuda böyleler.
Ah Ah meseleye büüüüüyyyyüüükçe bir pencereden bakmak grek. Trajikomik diye bir terim vardır bilir misiniz? Tam da böyle durumlar için söylenir. Bir insanı mahvetmiş, hayatını, ruhunu karartmış bir kadın, daha da nasıl adamı delirtirim dermiş gibi gelip burada kk üyelerinden yardım destek isterse, bizim gibilere de trajikomik yorumlar düşer....Maviselen arkadaşım elbet eleştiri yapılırda çok çirkin cümleler kullanılıyor. Buna kimsenin hakkı yok, haddine de değil ?
"Sen öl"
" intihar et"
" Kızım çık ortaya"
" Adamı canından bezdirmişsin, adamın hayatını karartmışsın, boşan adam kurtulsun"
" Hastasın sen"
" sırtından sopa.... "
Boş gezenin boş kalfası.
Böylelerine tam oturmamış zavallılar derim ben. Kendi hayatındaki eksiklikleri gelip klavye üzerinden maske takarak sergiliyorlar başkasına baskı yaparak.
Evet bazı yorumlar fena cidden.Maviselen arkadaşım elbet eleştiri yapılırda çok çirkin cümleler kullanılıyor. Buna kimsenin hakkı yok, haddine de değil ?
"Sen öl"
" intihar et"
" Kızım çık ortaya"
" Hastasın sen"
" sırtından sopa.... "
Boş gezenin boş kalfası.
işim yok napalım..
boşta gezen bir kalfayım...
sizin gibi nasa yöneticileriyle aynı platformu paylaşmak çok güzel..
teşekkürler
dogru... ewet...Uslubunuz çok çirkin olsada yazacağım, meslek konusuna girmeden ; en azından nerde ne konuşacağını bilen bir insan olsanız " nasa yoneticilerinden daha kıymetli" olabilirsiniz.
Birine " intihar et" cümlesini kuracak kadar düşüncesiz, sırtından sopayı şeklinde başlayan cümleyi kuracak kadar hadsiz değilim en azından.
bu zamana kadar genel olarak destek görmüş...Ah Ah meseleye büüüüüyyyyüüükçe bir pencereden bakmak grek. Trajikomik diye bir terim vardır bilir misiniz? Tam da böyle durumlar için söylenir. Bir insanı mahvetmiş, hayatını, ruhunu karartmış bir kadın, daha da nasıl adamı delirtirim dermiş gibi gelip burada kk üyelerinden yardım destek isterse, bizim gibilere de trajikomik yorumlar düşer....
Ayrıca hayatında eksiği olan yaralı ruhlar zaten buralarda geze geze kendini belli ediyor. Sorun değil 1sen..
1sen 1ben 1 de bebek..
Ah Ah meseleye büüüüüyyyyüüükçe bir pencereden bakmak grek. Trajikomik diye bir terim vardır bilir misiniz? Tam da böyle durumlar için söylenir. Bir insanı mahvetmiş, hayatını, ruhunu karartmış bir kadın, daha da nasıl adamı delirtirim dermiş gibi gelip burada kk üyelerinden yardım destek isterse, bizim gibilere de trajikomik yorumlar düşer....
Ayrıca hayatında eksiği olan yaralı ruhlar zaten buralarda geze geze kendini belli ediyor. Sorun değil 1sen..
1sen 1ben 1 de bebek..
Doğru sizin engin yardımlarınızla krizantemin aklı başına geldi,Peki bu sizin duşuncesiz. Böyle yorumlar yapın ve yorumdaşlarınızı alkışlayın, çok yardımcı oluyorsunuz böyle insanlara.
Yardım konusunda da duşuncelerimi yazdım yukarıda oldukça komik buluyorum.
Katı eleştiri vardır hadsiz eleştiri vardır; dağlar kadar fark var.
Bence siz gerçekten durumun farkında değilsiniz.....Peki bu sizin duşuncesiz. Böyle yorumlar yapın ve yorumdaşlarınızı alkışlayın, çok yardımcı oluyorsunuz böyle insanlara.
Yardım konusunda da duşuncelerimi yazdım yukarıda oldukça komik buluyorum.
Katı eleştiri vardır hadsiz eleştiri vardır; dağlar kadar fark var.
Bence siz gerçekten durumun farkında değilsiniz.....
Evet ortada bir MAĞDUR var.. evet..
O da kocası...
Siz diğer başlıkta açılan konuyu iyice okuyup, değerlendirdiniz mi?
Neyi nasıl niçin savunuyorsunuz hele bir bakın..
bütün konularını okudum...
Allahım evlatlarımızı senin gibilerden korusun...
hayatını bitirdin adamın...
ya tedavi ol...
ya boşan...
yada intihar et diycem ama ondada kocanı suçlu sanacak millet...
ilk defa bir kadına karşı bu kadar merhamet duygumu yitirdim...
sana nasıl biri lazım biliyormusun...
sırtından sopayı karnından s... eksik etmeyecek biri...
Bunlari yazarken bir eliniz belinizdedir kesin. Nasıl çirkin, nasıl hosgoruden uzak, nasıl da nasıl! Sokak jargonunuyla ilgili cilt cilt ansiklopedi çıkar sizden. Siz zahmet etmezsiniz nasılsa, ben sizin yerinize fena halde utandım...sen ailenin yanında maske takmayı zulş olarak görürken
eşine lekeli eşarp için anneni ara demeyi biliyordun...
ki daha neler neler...
hiiiççç evin içi diye başlama..
eger yazdıkların dogruysa sen gül gibi evi yakıp yıkmışsın
ama emin ol o mesajların saklanması nefret için degil
bekle birkaç güne kalmaz
kocan yine nedensiz yere özür diler...
Boşa yorulmayin adam kocaman insan, sevmese bosanirdi, kapanın elinde kalacak değil ya. Eküriniz heval06'yla lisan birliği içindesiniz, pek de tutmuş senkronunuz, mübarek olsun.Bence krizantem şu anda adamı mesaiden çağırdı,
dövüyor..
birazdan da kapıya atacak...
Hazırlanın kızlar önce bulan alır.
Ne demişler. Altın çöpe düşse değerin kaybeder mi...
Haydi çantaları alın, adam yetişelim..
KRİZ anten durum çok ciddi
nefertitinin bugüne kadar isteyipte almadıgı birşey yokmuş..
öyle diyolla...
Burada koptum yalnız. "Diri diri öldürmek". :)))))bu zamana kadar genel olarak destek görmüş...
mümkün olsada soguk duş etkisi oluştursa yazdıklarımız...
bir insanı diri diri öldürmeye çalışan birinin kendine gelmesi için ne yapmak gerekiyorsa yapılmalı...
Yazdiklarinizi okudum..
Cok cirkin cok hadsiz cok terboyesz yorumlar..
Sen öl sen intihar et bu nedir?
Bu nasil bir seviyesizliktir..
Hatali olabilirm suclu olabilirim simarik olabilirm
Ama bu kimsenin bana intohar et deme hakkini vermiyor.
Doktora gitmesi gereken asil bu sahis bence.. Yorumlarinz alayco cirkin hale gelmis.
Esim suan orhan gencebayin hatasiz kul olmaz hatamla sev beni sarkisini acip gelip benden ozur diledi.. İnanmayabilirsz belki yemin bile edebilirim.
Arkadasimizn dedigi gibi kocama onca sey yapmisken hala beni cekiyor seviyor. Sanirim sizde bunu oldukca kiskanmissinz..zira sizin bir erkege kotu birsey yapinca hic iyi davranipozur dilememis karsi taraf.. Simdi hastalikli iliskinin neyini kiskanalim demeyin iliskiyi degil esimi kiskanmissnz sabirini veya...
Kismanmazsaniz ayril bben alayim o kocayi dmezsinz.
Sorunlarim vardi evet ama sizin gibi kiskanc sahislari sevoyesz sahislari gorunce esime dhada sarilacagim tesekkir ederim.
Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye..
Smdilik hoscakalin yazmak istemiyorim..
bencedeİşte bakın ne olursa olsun adım atan eşinizin kıymetini bilin. Daha az sorun çıkarıp daha az tartışın.
Inanın böyle adım atan, çok seven eşlerinde kırılma noktaları var. Duşunsenize eşiniz hiç gelmeyebilirdi.
Eşinizin devamlı gelip ozur dilemesini fırsat bilerek yaklaşmayın. Kırılma noktasını unutmayın.
İnşaallah bir daha yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?