Rol yapan koca ?

'Kocam cok bidibidi ama ben onu seviyorum' diyene kim aferin demişki? Sahsen ben hep 'Stockholm Sendromu'na yakalanmışsın' diyip geçiyorum.
Ayrica kiskanclikla nasil bag kurdunuz?
Hastalıklı, huzursuz, mutsuz, saygısız bir ilişkiyi kim kiskanir?
Ben o şekilde bir kadinsam ve esim de itiraz etmiyorsa,p.k koyarım o ilişkiye.
Aynisi erkek icin de gecerli.

ne 5-6 ayi ya 2 ay once istemedigin kafede mac izlemis diye gece adami eve almamissin.
sana gore duzeldin hersey duzeldi gibi hissetmenin sebebi esin alttan almis anlasilan, sonunda da patlamis.
tamam esin illaki sutten cikmis ak kasik degildir. ama senin yaninda inan karbeyazi kalir surat asmasi falan.
biraz kendine gel. eve almamak ne demek!

Krizantem ordasın biliyoruz... Ses ver.....Sahip çıkalım dedemizeeeeeeeeeeeeee.......

Bu yaptıklarına rağmen aylar da geçmiş ben ne yapmışım deyip uzulecegine hala karsidaki niye surat asiyor adam da sabır yok resmen peygamber sabri var. Ilk defa bir adama üzüldüm...

Sen anlamıyorsun değil mi? Yaşattıkların adamı yıpratmış. DURDUK YERE NE OLDU BİRDEN demen sinirimizi bozuyor. o yaptıkların insanın içine işler. 5 aydır kıskanmıyorsun diye her şeyi unuttu mu sandın. sana yaptığı bıktım senden, bitirdin beni demesi geçmişten gelen yük. Adamı suçlamaya hakkın yok. Gelmiş burada ben br şey yapmadım kocam bana neler dedi rolü yapıyorsun.

soruma cevap verir misin?

Ne geçti aranızda bukadar şiddetli ?

Yok seviyoruz biz milletçe insanların ayıplarını yuzune vura vura konuşmayı.
Ben ısrarla diyorum ki kişi kendini düzeltme yoluna gidiyorsa eskiye takılı kalıp " sen eskiden boyleydin, hak ettin" mi demeliyiz.
Bu konu sahibi için demiyorum özellikle, ama konu kadın olunca iki kat ustune gidiliyor toplumda. Erkek olduğunda biraz daha yumuşak olunuyor. " Bak yapmış hata geçmişte, şimdi düzeltmeye çalışıyor aman sende biraz adım at canım ne olacak" yorumları diziliyor.

Birde buraya para yatırıp psikolojk tedavi için yorum mu yapıyor konu sahipleri. İlla herşeyi açık açık yazmak zorunda değil ki ? Hemen. Kızıyor herkes bilmezsek yorum yapamayız diye. Ee yapmayı verin. Bildiğiniz kadar yazın. Konu sahiplerinin dertleştiği kadarını bilip o kadarla yazın. Ne kadar buyutuyoruz bu yorum yapmayı, yardım etmeyi !

Yahu konu sahibi eşinin sebepsiz yere kendine böyle davrandığını düşünürken nasıl kendini düzeltme yolunda olabilir acaba gerçekten merak ettim.? Hiç sorun yoktu nasıl oldu diye düşünüyor daha illiyet bağını kuramıyor.

Yüzüne vuracağız ki yaptıklarını daha bir ciddi gözle görecek, hataları sadece hata olarak görmekle yetinmeyecek. Çok daha fazla çabalayacak.

olurmuuuuu kadın olunca dogru bilmesekte savunmalıyız..
öyle emir buyurdular...

madem yazmış
yorumlara katlanacak...

Bu da bir yorum neticede!

Kızım senin buralara girip konuları okuduğun, incelediğin gözüküyor. İzliyoruz seni. Ne oldu zavallı adamı pert ettin de bizimle baş edemedin mi?
Hele bir ses ver yaaa..

Eskileri karıştırmayın diyorsun ama belli ki eşin eskiyi unutamamış ve ciddi anlamda sabrı kalmamış.
Beli sana bir ders vermek istediği için böyle soğuk davranıyordur.
Son tartışmayı ısrarla anlatmaman bana suçlu olduğunu düşündürdü.

Bence krizantem şu anda adamı mesaiden çağırdı,
dövüyor..
birazdan da kapıya atacak...
Hazırlanın kızlar önce bulan alır.
Ne demişler. Altın çöpe düşse değerin kaybeder mi...
Haydi çantaları alın, adam yetişelim..

KRİZ anten durum çok ciddi
nefertitinin bugüne kadar isteyipte almadıgı birşey yokmuş..
öyle diyolla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…