roman okuyunca etkisinden çıkamıyorum:(

galiba yanlış yere konu açtım ya mafoldumben

ya sizemi soracak ne yazip ne yazmayacagi
illa dramatik ajitasyon dolu konularmi yazilacak buraya
"bugun caninizmi sikkin belki sebeb var belki yok" derdim var kosesi
paylasim alani insani inciten dusunduren moralini bozan seyleri yazabilecegimiz bir yer
kicimi kasidim moralim bozuldu gelir yazarim uyelik hakkimiz sonucta :)
yellow su boy meselesinden daha anlamli bu konu hic canini sikma

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum duygularıma tercüman oldun
üyelik hakkımız sonuçta kimseyi ilgilendirmez ne konu açtığımı ben biliyorum hiçde saçmalamadığımı düşünüyorum heleki buraya bu konuyu açmışım diye ve çok çok dramatik bir sebep mi olması gerekiyor değerli adminlerimiz belirtmiş zaten bugun caninizmi sikkin belki sebeb var belki yok" diye ...bi arkadaşta yazmış ki "yellow bikere de online olma" te allam ne diim ki yaa sadece güldümkaydirigubbakcemile3

ay canım bende roman hastasıyım ya etkisinde kalırım bayağı kafamda canlandırırrım o betimlemelerini filan kişi karakterlerini bu gayet doğal ama zamanla unutuyorsun buyüzden sakın okumamazlık yapma okumaya devammmmmmm....:lepi:

Sanırım bana yazmışsınız bunu :ecrin_bebek:
Halbuki son derece kırmadan incitmeden yazdım yazmak istediğimi...
Size mi soracak tarzı cümleler çok tuhaf bir üslup içermiyor mu?
Yakıştıramadım açıkçası...
lmaz:

neden rahatsiz oldugunuda ben anlamadim acikca.. sanki halk arazisi ve herkesin payina dusen yeri isgal ediyormus :)))
derdim var kosesi ne icin acildigi acik acik yaziyor ve sende bunu goruyorsun
sirf asagilamak icin bu tur seyler yaziorsunuz.. uslubum aciklayiciydi ben bir sorun goremedim :)

en son okuduğum kitap suç ve ceza....hala etkisindeyim şaka gibi...cinayet işlemek istiyorum(şaka ) çok güzel bir kitap...herkesin okumasını tavsiye ederim.çok sürükleyici ve düşündürücü.

Size önemli veya önemsiz gelsin, burası herkese açık bir forum.
Herkes önemli veya önemsiz dertlerini paylaşacak, başlığa uygun olmayan konuları biz taşıyoruz zaten.
Lütfen konu dışı mesajlarla konuyu sabote etmeyelim.

hayal nerden biliyosun kırılmadığımı?
bence senin yazdığın uslüp daha kırıcıydı
neyse uzatmak istemiyorum konu dışına sapmayalım

a.s.a.s.a.s.:1hug:çok teşekkür ederim aşırı dram bekliyor sanırım arkadaşlar ben zaten konularıı herzaman uygun yere açtım arkadaşlarda böle deyince alttan aldım uzatma olmasın dedim acaba yanlış yere mi açtım dedim? ama son sözü siz çizdiniz çok teşekkürler arkadaşlar dikkate alırsa sevinirim

Son düzenleme:

Ben bu forumda 1 seneyi aşkın varım ve bugüne kadar kimseyle dalga geçmeye çalışmadım çalışmam da... :umursamaz:
Ben asla ve asla kimseyi rencide etmeye de çalışmadım...
Zaten mesajıma da bakarsanız 'böyle yazarak sanki dalga geçiyor izlenimi veriyorsun farkında olmadan' dedim...
Bu size ne anlam ifade ediyor bilemiyorum ama ben size değil konu sahibine yazdım... bayanssulusmile

hayal nerden biliyosun kırılmadığımı?
bence senin yazdığın uslüp daha kırıcıydı
neyse uzatmak istemiyorum konu dışına sapmayalım

Üslupta kırıcı yan yoktu konuyu hayatın içinden e açsan bence tepkisiz ve daha doğrucu olurdu.
Ben bundan bahsettim... Katılırsın veya katılmazsın...
Çünkü derdim varda açtığın konuları bütünlüğe dökersek, ortaya çok da olumlu tablo çıkmıyor kusura bakma da...
-tatlicadiarzu-
Ne seninle ne de başkasıyla tartışma içine girecek değilim.
Nasıl istersen öyle davran, mesajımı ilk yazdığında hiçbir şey demezken, şimdi birden bire sırf tepkiye ortak olmak için bunu yaptığını düşünüyorum... sositososito
Hey Allah'ım... :1closedeyes:

Üslupta kırıcı yan yoktu konuyu hayatın içinden e açsan bence tepkisiz ve daha doğrucu olurdu.Ben bundan bahsettim... Katılırsın veya katılmazsın...
Çünkü derdim varda açtığın konuları bütünlüğe dökersek, ortaya çok da olumlu tablo çıkmıyor kusura bakma da...
-tatlicadiarzu-
Ne seninle ne de başkasıyla tartışma içine girecek değilim.
Nasıl istersen öyle davran, mesajımı ilk yazdığında hiçbir şey demezken, şimdi birden bire sırf tepkiye ortak olmak için bunu yaptığını düşünüyorum... sositososito
Hey Allah'ım... :1closedeyes:
[/QUOTE]

bak burda düşünceni ne güzel yazmışsın kırıcı olmadan...ama bide ilk yorumuna bak ;;

"Derdim var bölümünü bu tarz konularla meşgul etmesen daha iyi değil mi?
Dalga geçiyorsun izlenimi veriyorsun farkında olmadan eğer gerçekse bile..".

bu yüzden tepki aldın bizlerden ..neyse konu sorumlusu diyeceğini dedi biz gerek duysaydık taşırdık dedi..konu kapansın diye diğer yazdılarına da cevap vermiyorum tepkiye ortak olmak falan....kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

canım ben dün baktımda eylül romanını okumuşum yahu ondan da etkilenmiştim ama unutmuşum evet çok güzledi gerçektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…