- 31 Mayıs 2016
- 140
- 41
- 48
- 30
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Evet eve düşünüyorum sevgilisi eşi olanlarda var ciftli tekli falan. Belli değil ama degisiklik olsun diye byle düşündümBildiğim kadarıyla erkekler öyle çok pembiş, mumlu, efendime söyleyeyim gül yapraklı falan doğum günlerini sevmiyor.
Arkadaşlar eve mi gelecek?
Ilk doğum gününde tesbih aldım üstünde adı yazıyo çok beğendi ikincisindede zippo aldımtesbih alabilirsiniz. sigara içiyorsa zippo olabilir.
ya da gömlek alıp yakasına başharflerinizi yazdırabilirsiniz. (futbol oynuyorsa aynı şeyi krampon için de yaptırabilirsiniz ben öyle yapmıştım.)
Parfüm ?Ilk doğum gününde tesbih aldım üstünde adı yazıyo çok beğendi ikincisindede zippo aldımgömlekte zor begendiririm. Delircem
Bayıldım öneriyiBencee eve topla herkesi her yer balon kocaman bi el yapımı pasta sonra hediye olarak da hep almak istediği bişey olabilir istediği cep telefonu ,playstation,en sevdiği filmin dvdsi ya da ne bileyim bilgisayar oyun klavyesi vs vs neyle uğraşmayı seviyorsa o, biblo futbol topu ve futbolcu bile olabilir yani ne seviyor önemli olan o küçük bi seni seviyorum lu not çıksın içinden bitti gittisonraa yatak odanıza geçince yatağın üstünde gül yaprakları olabilir mesela ve kendinize yeni aldığınız bir gecelikle herkes gidince bi de odanızda başbaşa kutlama yaparsınız ühü haydar dümen önerisi gibi oldu aklıma gelenler bunlar doğrusu ne bileyim:)))
Almadım ama yurtdışından kendine parfüm getirtiyo başkada kullanmaz onun aldığındanda ben almamParfüm ?
Fotodaki mi esin ? Çalıştığı yer nasıl masası var mı kendine ait ?Almadım ama yurtdışından kendine parfüm getirtiyo başkada kullanmaz onun aldığındanda ben almam
Öküz görünür ama incedir sever aslında gül falan. Sevgililer gününde o yapmıştı her yere gül mum falan bilemedimEşinin yaptığı işe göre bi hediye seçebilirsin. Evin kapısından başlayarak duvarlara resimlerinizi yapıştırabilirsin. Bence kadına mumlar güller oluyosa erkegede olmalı. Olmaz diye bi şart yok. Bi pasta limonatalar alkol kullanıyosanız güzel bir masa meyve tabagı vs. Güzel yemekler eşliginde eylenceli bi gece olur. Tabi müzigide es geçmeyelim
Evet fotodaki. Vale müdürü masa var ama sadece ona ait değil gececiler falan kullanıyo yaniFotodaki mi esin ? Çalıştığı yer nasıl masası var mı kendine ait ?
Kartvizitlik almıştım adını soyadınıda yazdırdım üstüne. Aldığım hediyeleri kullanmaya kiyamiyo kaybolur calinir diye. Dolapta duruyo herseyDeri cüzdan al ismini lazerle yazdır kalıcı her zaman kullanacağı bir hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?