• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantik olmayan sevgili

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Aslında dert mi bilmiyorum ama sevdigim hiç romantik değil 4 yıllık bir ilişkim var ama ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama romantiklik nerdeyse sıfır bunu için ne yapmalıyım kızlar

Bende erkek arkadaşımdan pek romantik şeyler görmemişimdir. Fakat ben böyle kabul ettim, çünkü mizacı bu. Onun bir sıcacık bakışı bana yetiyor. Beklentiyi düşürmek lazım diye düşünüyorum.

İğneyle aşılanıyor diyollağ:KK53:
4 yıldan beri berabersin ve şimdi rahatsız ediyorsa çoktan kabullenmişsindir zaten.
Ki sevgiliyken romantik olmayan evlenince göbeğini kaşıyan moda geçebilir.

Sizi mutlu etmeye niyeti olan biriyse, yonlendirebilirsiniz. Eşim de çabalardı ama pek birşey yapamazdı. Küçük dokunuşlarla şahane bi romantik haline geldi. Ama niyeti yoksa tabii ki zorlamayla olmaz bu işler. Önemli olan birbirinizi sevmeniz zaten. Mum yakmaz da, balkonda hava serinken ustunuze bir hirka getirir, bence daha romantik olur. Illa kalıplarda yaşanmıyor her şey

Sürpriz yapmak, güzel sözler söylemek gibi konularda degisecegini zannetmem. Hem degisse de, siz söylediginiz icin/zorunuzla degismis olur. Ki bunun da böylesi bir konuda pek bir anlamı olmaz.
Bazen bir bakışından, sarılışından da romantik anlamlar cıkarabilirsiniz diye düsünüyorum.
4 yıldır birlikteymissiniz, hayalinizdeki insana dair diger beklentilerinizi karsılıyorsa romantik olmayışı gözardı edilebilir sanırım.

Degismez tecrübeyle sabit kabulleneceksin. Hediyeni seçip askim şu günümüzde bana bunu al olur mu diyeceksin o da alacak ve sevineceksin bitti gitti. Yani bizde durumlar böyle memnunum hayatimdan istemedigim bisey gelmiyor cok sukur :D

Eşim romantik olmaya çalışıyor ama hep eşine yüzüne bulaştırıyor adapte olamıyorum konuya gülesin geliyor gülünce o üzülüyor. Doğal olsun sevsin saysın yeter . Mesela mum yakıyor evin her yerine çicekler güzel sürpriz . Sonra gözünü mumlardan alamıyor bi yer yanacak diye . Bunu yaşamaktansa adam gibi dizine yatıp bakışmak daha mantıklı :KK45:

romantiklikten kastın ne?
başbaşa mum ışığında yemekler küçük hediyeler falansa benim eşim asla yapmaz ama sevdiğini hissettirir öper yanıma gelir yardım eder. sevdiğini bildiğim için bu non-romantiklik beni rahatsız etmiyor.
kastın sevdiğini bile göstermemesiyse bu büyük sorun bence çok yorulursun.

Benim deöküz kocam çok romantikti şimdi ben yaşlandım geçti benden diyor. Alıştırdıktan sonra salınca daha fena..

Mesela bugün evlilik yıldönümümüz bi 2 güzel şey yazamadı bile.. insan yılda bi iki defa da olsa güzel bi şeyler duymak istiyo ama yoookkkk

Back
X