Röntgenci komşu

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Ailesini haberdar edin onlar gelsin hakkından.

Biz gecekonduda yaşarken adanın birisi gelip kuzenimi tuvaletin camından dikizlemeye başlamış. Korkmuş kimseye söylememiş derken birgün böyle iki gün böyle birde arabayı bizim mahallemize birakiyormus. Amcam duymasın olay çıkmasın diye de kimseye söylememiş korkmuş. Birgün ağzından kaçırdı böyle böyle diye. Butu n kızlar toplandık gece bekleyelim bu man yak gelsin diye. Elimize de aldık birer odun tam 7 kisiyiz. Gece saat 2 gibi geldi arabayı park etti bekliyor. Kuzenimde tuvalete girdi bu arada tuvaletler dışarıdaydı. Arabadan çıktı pencereye doğru geldi hepimiz birden çıktık vurmadık zaten bu korkudan yere yığıldı tabi biz bağırıyoruz buna. Neyse tüm mahalle ayaklandı. Durumu anlayınca bir dövdüler o yaratığı arabayı da paramparça ettiler tabi. Bir daha sıkıysa gelsin.
Böyle durumlarda sessiz kalmamak lazim.
Herkes tehlike altında neticede...

Harikasınız tek kelimeyle...😍

Sizi izlerken abiniz ya da babanızıda cama çıkartın tam o sırada.. bakalım tepkisi ne olur?! :sinirli:

Bana meraklı teyzeler gibi geldi
Ama çok can sıkıcı tabiki
Önce anneniz komşunun eşi varsa onunla.konussa?
Adam belki farkında değildir fark edildiğinin

Bence ifşa edin, yani ifşa mı artık şikayet mi bilmiyorum ama bir aksiyon alın. Ben bu tarz şeylerden çok ürkerim, you diye bir dizi izledim Netflix'te, ondan beri daha da korkar oldum açıkçası okurken direkt aklıma öyle psikopatça şeyler geldi. Her türlü manyaklığı olabilir, bence babanıza direkt söylemeyin ama daha sağ duyu ile fevri hareket etmeyecek bir yakınınız varsa onla paylaşıp şikayetçi olun derim cidden öyle görmezden gelinecek bir şey değil bence. Madem başkaları da durumun farkında örgütlenin o kişilerle şahit olsunlar onlar da. Hiçbir şey olmasa bile ayağını denk alır artık.
Hangi dizi

Hem abi hem baba duymalı, bostan korkulugu değil bu kisiler evde.. ve söylemekte ne kadar gecikirseniz karsidaki pislik o kadar cesaret bulur abi ve babanizda söylemekte gec kaldığınız için size de sıkıntı çıkarırlar...
Birakin artık aman babam duymasin aman abim duymasinlari... aile icinde hele de boyle durumlarda gizlilik cok yanlis...

Ben çok küçüktüm bi düğünde Arkadaşımın 6yaşındaki kız kardeşine teyze oğlu tecavüz etmişti kızı kanlar içinde battaniyeye sarıp o kalabalıgın içinde hastaneye götürmüşlerdi bununla alakası yok belki ama erkeklerden nefret ediyorum en küçük bi istismarda bile önlem alınmalı 😞
Nolur o pisliği öldürdüler de

Sabah o çıktığı an abinizi arayıp 'abi sürekli beni ve bizim evi dikizleyen bir pust var birazdan onu eşşek sudan gelinceye kadar dövüp sakat bırakacağım, karakoldan alırsınız beni.' Deyin. Bunları duyup da kacmazsa zaten abiniz çıkıp icabına bakacaktır. Abiniz çıkınca kapar o kapıyı kaçar merak etmeyin, başına bela almış olmaz abiniz. Siz onu korkutmazsanız cesaret alır. Onun da gönlü var demek ki diye düşünür bu pustlar. Allah korusun babanız abiniz evde yokken birşey yapmaya kalkar. Daha geçenlerde komşusunun kızına aşık olduğunu söyleyen, baba evde yokken eve girip bütün aileyi katleden pustu gördü bu memleket.

Allah.m yemin ederim ülke sapık dolu psikolojm bozuklu, tacize uğramayan kadın yokkkk
Bu ülkede yolda yürürmek kadınların gözlerinin içine baka baka orasını burasını kaşıyan erkekler dolu...
Tacize uğramayan kadın yok.

Hayatim boyunca cok tacize ugradim , kac tane semsiye canta parcaladim kafalarinda sayisini bilmem , hic susmadim , hic korkmadim , bildigim tek sey susmamaniz gerekiyor , kendiniz mi karsi koyarsiniz , abinize mi soylersiniz ne yaparsiniz bilemem ama susmayin , hic bir adamin sizi bakarak da dokunarak da taciz etmeyr hakki yok

Ben çok küçüktüm bi düğünde Arkadaşımın 6yaşındaki kız kardeşine teyze oğlu tecavüz etmişti kızı kanlar içinde battaniyeye sarıp o kalabalıgın içinde hastaneye götürmüşlerdi bununla alakası yok belki ama erkeklerden nefret ediyorum en küçük bi istismarda bile önlem alınmalı 😞
tecavüz eden itoğluit kaç yaşındaydı offf çok kotu oldummmm

Bana meraklı teyzeler gibi geldi
Ama çok can sıkıcı tabiki
Önce anneniz komşunun eşi varsa onunla.konussa?
Adam belki farkında değildir fark edildiğinin
Maalesef o iyi niyet sınırımı çoktan aştı. Her sabah benim dolmuş saatlerimde bu soğukta dış kapıyı açıp ben gidene kadar izleyecek neyin merakı olabilir ki bu? Annem yüzgöz olmak istemeyecektir zaten ona el salladığını öğrendiğimde babama söyleyelim dedim o beni durdurdu. Polisin de ciddiye alacağını sanmıyorum. Ya abime söylemem lazım ya da kendim tehdit etmem lazım.

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?

Kesinlikle aileye söylenmeli burda hep yazıyorum dövüş sporlarına kadınlar ağırlık vermeli elinizden geldiğince öğrenmeye çalışın kız çocuklarınızı küçük yaşlarda tekvando vs. kursalarına gönderin beni babam tekvandoya verdiğinde 5 yaşındaydım şimdi kimseye bişey söylemiyorum bile bi güzel kendim dövüyorum Allah ne verdiyse

Maalesef o iyi niyet sınırımı çoktan aştı. Her sabah benim dolmuş saatlerimde bu soğukta dış kapıyı açıp ben gidene kadar izleyecek neyin merakı olabilir ki bu? Annem yüzgöz olmak istemeyecektir zaten ona el salladığını öğrendiğimde babama söyleyelim dedim o beni durdurdu. Polisin de ciddiye alacağını sanmıyorum. Ya abime söylemem lazım ya da kendim tehdit etmem lazım.
Annen de çok rahat geldi ya kızını kendini gozetliyolar kadın yüz göz olmak istemiyo. İlginç yani o zaman abine söyle. Sabahları sen dışarı çıkınca komşu da cikiyo ya abin birden ortaya çıksın hayırdır merak ettiğin bişey mi var her gün kardeşime bakiyosun diye pat diye yuzlessin bakalım.
Çünkü gidip konuşursa öyle bişey yok fln inkar eder sapık

İnsana o anda bir kal geliyor biliyorum ama çirkefçe bağırmak gerekiyor aslında. Abinize babanıza söylemeye çekindiğinizi fark ederse iyice yüz bulur pislik. Bir daha baktığını gördüğünüzde laf atın. Baktınız olmuyor hala devam ediyor o zaman şikayet edin. Sessiz kalmayın.

Back
X