Saç Rengi ve Saç Boyama Roosmann accent geçici boyası berbatt !!!!

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar accentın gecıcı boyasını aldımm saçımdann akmadıı sıyahınıı sakın almayın sımdı akıttım acıcılrla bıde okadar bakım kremıne para verdımm sakın dıyımm yanıı:47:

köpük olanı kullandım ben akıp gitmişti, sen hangisini kullandın ki?
krem siyah olarak da garnier movida kullanmıştım o da akmıştı ama krem olanlar 20 yıkamada falan akıyor hemen akmıyor. garnierninki türkiyede bulunmadıgından bunun krem boyasını deneyeyım diyodum ama kafam karıştı şimdi, ne kadar zaman olmuştu boyayalı da akmadı?

köpük olanı kullandım ben akıp gitmişti, sen hangisini kullandın ki?
krem siyah olarak da garnier movida kullanmıştım o da akmıştı ama krem olanlar 20 yıkamada falan akıyor hemen akmıyor. garnierninki türkiyede bulunmadıgından bunun krem boyasını deneyeyım diyodum ama kafam karıştı şimdi, ne kadar zaman olmuştu boyayalı da akmadı?

24 yıkamadan akan varya o ıste berbattttttt 2 ay akmadı ustubne gttım actırdım bıde bakım kurlerı aldımm roosman a dawa acacagımm

24 yıkamadan akan varya o ıste berbattttttt 2 ay akmadı ustubne gttım actırdım bıde bakım kurlerı aldımm roosman a dawa acacagımm

uuu kötü olmuş bayaa loreal casting glossta da 24 yıkamada cıkar diyor onda da aynısı olmuştu demekki krem boyası loreal casting gibi.
ben rossmannın 6 yıkamada cıkanını kkullandım bikaç kere onlar sıkıntısız çıkıyor

Canim ben de bugun aldim o 24 yikama olandan henuz uygulamadim kafam baya karisti. Benim sac rengim koyu kestane. 2 ay kadar siyah kullanmak istiyorum. Peki hic rebk tonunda degisiklik olmadi mi?? Yani boyle koyu kahveye falan kacmadi mi hic?

Back
X