Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaRoosmann accent geçici boyası berbatt !!!!
köpük olanı kullandım ben akıp gitmişti, sen hangisini kullandın ki?
krem siyah olarak da garnier movida kullanmıştım o da akmıştı ama krem olanlar 20 yıkamada falan akıyor hemen akmıyor. garnierninki türkiyede bulunmadıgından bunun krem boyasını deneyeyım diyodum ama kafam karıştı şimdi, ne kadar zaman olmuştu boyayalı da akmadı?
köpük olanı kullandım ben akıp gitmişti, sen hangisini kullandın ki?
krem siyah olarak da garnier movida kullanmıştım o da akmıştı ama krem olanlar 20 yıkamada falan akıyor hemen akmıyor. garnierninki türkiyede bulunmadıgından bunun krem boyasını deneyeyım diyodum ama kafam karıştı şimdi, ne kadar zaman olmuştu boyayalı da akmadı?
uuu kötü olmuş bayaa loreal casting glossta da 24 yıkamada cıkar diyor onda da aynısı olmuştu demekki krem boyası loreal casting gibi.
ben rossmannın 6 yıkamada cıkanını kkullandım bikaç kere onlar sıkıntısız çıkıyor
Canim ben de bugun aldim o 24 yikama olandan henuz uygulamadim kafam baya karisti. Benim sac rengim koyu kestane. 2 ay kadar siyah kullanmak istiyorum. Peki hic rebk tonunda degisiklik olmadi mi?? Yani boyle koyu kahveye falan kacmadi mi hic?