rosensenin gülsuyu ile köpüğünü kullanıyorum
bu sıcaklarda benim cildime iyi geldi valla
bir zarar vermedi cildime yanı
bu rosense gülsuyunu nerden alabiliriz?
ben gül suyunu aldım. gülsuyu kokusundan pek hoşlanmazdım eskiden de ama bunun kokusu biraz garip geldi bozuk olabilirmi acaba. aldığım yerde yeni gelmiş raflara henüz diziyolardı ama emin olamadım :uhm:
Evet canım gülsuyu genç ciltlerde kullanılmaz. Ben 30 lara geldiğimde ancak kullanmaya başladım. Aslında gerçekten işe yarıyor mu bilmiyourm siyah noktalara iyi geldiğini söyleseler de bende işe yaramadı belki daha uzun süre kullanmalıydım. Ama kullanamadım allerji yaptı. Hassas ciltlerde hemen kaşındırıyor.
Rosense markayı kuzenim kullanıyor. Ve bildiğim kadarıyla memnun. Özellikle el kreminden çok memnun kalmıştı. Yüz kremi de iyi olmalı zaten çok pahalı da değiller çok merak ediyorsan deneyebilirsin.
Sivilcelerin siyah noktaların var ama cildin nasıl hassas mı benim ki gibi? Birşey kullandığında hemen kaşinti kızarıklık oluyor mu?
Öncelikle şunu söylemeliyim; hiçbir kozmetik mucize yaratmıyor.
Ancak senin hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama "YVES ROCHER" diye bir marka var kozmetik dükkanı şeklinde body shop gibi. O dükkanda problemli cltler için hazırlanmış greyfurt özlü bir set var tavsiye ederim. SOIN CLARIFIANT
yüz yıkama jeli ve kokusu pekte hoş olmayan bir toniği var ancak cildi güzel yapıyor ben kullanmış ve memnun kalmıştım.
Şimdi baktım Ankaradaymışsın. Armadada var o dükkandan gidip bakabilirsin.
ışıl bende ıspartada yaşıom ve okuom hangi bölüm ????
Kızlar ben de rosense in temizleme köpüğü,tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum günlük temizlik için.. Cildim çok yağlı ve yağlı ciltler için olan ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum.. Cildime duru bir görüntü verdiğini hissediyorum.. Gül, kozmetik birçok üründe kullanılıyor zaten..Şimdi göz çevresi kremini de aldım kullandıkca sonuçlarını yazarım
Bence herşeyden önemlisi cildinize en uygun ürünü bulmak ve düzenli kullanmak.. Düzenli yapılmayan hiçbirşey ii sonuç vermiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?