- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
- 103
Arkadaslar merhaba
Bugun sonucumu aldım malesef negativ hayırlısı boyle mis daha zamanı gelmemiş
Canim allahtan hayırlısını. İnşallah bir dahaki sefere pozitif olur. Allah güç, kuvvet, sabır versin sizlere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba
Bugun sonucumu aldım malesef negativ hayırlısı boyle mis daha zamanı gelmemiş
Normal tupbebk sureci gibiAzizemmm.. mrb bizde o sürecdeyiz bilgi verir misinnn ..rosi süreci kaçgün sürdü sizde
Gebe kaldinizmiHerkese merhabalar. Burada olan herkesin muhtemelen kaderi aynı. Biz de Kaan Hocanın hastasıyız. Bir arkadaş yazmış ya tamamen paraya çevirmiş bu işi diye,ben de katılıyorum. Çünkü yaptığı tedavi ile sperm çıkışı olmuyor boşuna tese için HRS ye gönderiyor orada 750 HRS alıyor 4250 Kaan beyyy. Yani gerçekten parasına bakıyor. Rosi ile uzaktan yakından alakası yok. Daha önceki ameliyatımızda da yuvarlak hücre (spermatid) çıkmıştı ama rosi bilinmediği için boşa ameliyat olmuştuk. Bu sefer de 6 ay Kaan hoca tedavi uyguladı sonuç yine aynı. Ve son mesajında da Rosi ile doğum elde etme ihtimali çok çok düşük ama başka şansınız yok denemeye değer diyerek HRS de ameliyat edip bizi CENTRUM a gönderdi. Ben HRS den zerre kadar memnun kalmadım insan muamelesi görmedik açıkçası ve sonradan centruma gittiğimizde öğrendik ki Kaan hocaya hiç gitmeden de Centrum’da Tese yapılıyormuş. Centrumda da arayıp tam bir bilgi almak mucize gibi bir şey ya da bize öyle denk geldi bilemiyorum artık. Her neyse ayrıca uyarmak istediğim bir şey var centrum sizi bir eczaneye gönderiyor Koçyiğit eczanesi... Allah aşkına dikkat edin hastanede hemşireler 150 lik merional yazdılar bu eczanedeki Hacettepe eczacılık mezunu bayan 75 lik verdi. Biz dikkat etmesek (Akşam evde fark ettik) düşük doz kullanıp yumurtaların gelişmesinde sorun yaşayacaktık. Utanmadan savunmasında her gelen 75 lik istiyordu size 150 yazmışlar fark etmemişim, akabinde şırınga almaya gittik 1 ml lik ilacı gösterip bunu kullanmak için şırınga lazım dedik 0,5 ml verdi. En son ilaçlarımızı alırken de Oksapar 4000 yazan reçete elindeyken bize 6000 lik verip biz uyarınca da reçete elimde değildi herkes bundan alıyordu diyor yine. Bir de söyledikleri insanı çıldırtır seviyede şeyler,ben Hacettepe eczacılık mezunuyum düşünün benim oğlum bile kazanamadı Hacettepe eczacılık, da ben onu paralı hukuk okutuyorum diyor, ben de ağzıma gelen ilk şeyi söyledim, tabi size göre hava hoş yanlış versen de paranı cebine koyuyorsun dedim,bize edebiyat yapmaya başladı sizin duaya ihtiyacınız var sizin dışınızda herkes bana dua eder ben de onlara dua ederim falan filan dini duyguları kullanarak kendini haklı çıkarmaya çalıştı anlayacağınız, her neyse siz eczanenin verdiklerine çok dikkat edin alırken. Hatalı almayın emekleriniz çöpe gitmesin. Onun dışında hastaneye başvurmadan önce rapor için istediklerini tamamlayın, yoksa iki ayağınız bi Papuca giriyor, bizim süreç şöyle oldu, HRS de öncül hücreler tese sonrası dolduruldu, ve genetik problemleri olan hücreleri ayıklayarak sorunsuz hücreleri seçmek için bir hafta bekledik,sonuçta genetik açıdan sağlam yuvarlak hücre bulunduğu bilgisi gelince centrumu arayıp randevu alınıyor, randevu almak için aradık regl’ın 2. Gününe randevu verildi, gittik ondan sonraki süreç 8 Kasım’da başladık tedaviye 2 ya da 3 günde bir çağırdılar 13. Gün toplandı yumurtalar, 16. Gün transfer oldu,3 embriyo oluştu gelişimleri iyi dendi bize ancak 1 embriyo transfer edildi ve diğerleri gelişmediğinden dondurmadık dendi bize(inşallah öyledir) şu an beklemedeyiz 5 ve 7 Aralık’ta kan testi yaptırıp tutup tutmadığını öğreneceğiz. Hayırlısı Allahtan, Centrumdaki hemşireler iyiler,yardımcı oluyorlar numaraları yazılı bi kağıt veriyorlar ve telefonla merak ettiklerinizi sorabiliyorsunuz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Olursa çok sevinip olmazsa üzülmeyeceğiz tabiki çünkü her şey Allah’ın takdiri, biz bilmeyiz belki böyle olması bizim için daha hayırlıdır. Ve asla da ümidimizi kaybetmeyeceğiz duaya devam ☺ Hastaneler doktorlar ilaçlar aracı O ol deyince her şey oluverir![]()
Sperm ve embriyoları donrduklarında ücret almadılar bizden ve bende çok şaşırdım Semra hanıma sordum bildiğim kadarıyla çözdürülürken ücret alırlar tam bilmiyorum dedi. Tese+yumurta toplama işlemine raporlu olduğumuz halde ortalama 16bin civarında tuttu. İlaçlar hariç. Acaba herkesten farklı fiyat mı alıyorlar acaba bilemedimDediğin gibi bilgi almak deveye hendek atlatmaktan zor ayrıca doğru ya da eksiksiz bilgi aldığın da muamma. HRS den nakil getirdiğimiz Sperm hücrelerini iki hastaneye de sorduk kaç hücre var diye bilgi alamadık. 3 embriyo oluştu dendi, transfer günü 1 embriyo transfer edildi diye bilgi verildi. Dün doktorum 2 embriyo transferi gerçekleştirdik tutmadı dedi. Akabinde eşinin Tese olmasına gerek yok elimizde sperm hücreleri dondurulmuş vaziyette mevcut zaten dedi,biz de dondurdukları halde ekstradan dondurma ücreti almamalarına şaşırdık. Bilgi de verilmedi bize. Senin soruna da cevap vermiş oldum sanırım. Biz HRSden getirdik hücreleri Centrumda da dondurmuş saklamışlar. Tekrar iğne tedavisi ile hazırlanıp yumurta toplama Rosi Transfer falan olacağımızı söyledi, bakalım henüz kesin kararımızı vermedik. Bugün hemşireler arayıp fiyat verecekmiş. Doktorun söylediği Rosi için 4000 yerine 2000 ₺ alacakları...
merhaba centrum da biz de tüp bebek denedik ama tutmadı eşim azosperm ameliyat ile sperm bulundu tekrar deneyeceğiz, tüp bebek için rapor çıkardık ufuk üni.yardımcı oluyorlar tüp bek için 5.750 + 4.000 ameliyat ücreti ödedik + ilaçlar 2.000 + transfer sonrası 700 ilaç parası +rapor için 500 tl ödedik dondurulmuş 1 tüp spermimiz var onun için ücret ödemedik, bizi toplantıya çağırdılar neden olumsuz oldu tedavi sürecimiz ile ilgili recai bey ve semra hanım görüşmek istemiş, ben memnun kaldım hemşireler çok iyi transfer esnasında biri elimden tuttu heyecan yaptım diye bide idrara sıkışık gidiyorsun o da sıkıntı , iletişim problemi var haklısınız çok kalabalık herkes oraya gitmek istiyor mecburen gittik eşim azosperm olduğu için.Sperm ve embriyoları donrduklarında ücret almadılar bizden ve bende çok şaşırdım Semra hanıma sordum bildiğim kadarıyla çözdürülürken ücret alırlar tam bilmiyorum dedi. Tese+yumurta toplama işlemine raporlu olduğumuz halde ortalama 16bin civarında tuttu. İlaçlar hariç. Acaba herkesten farklı fiyat mı alıyorlar acaba bilemedim
ne güzel sizde bulunmuş bende mart ayında rosi yaptırıcam ama tutucagını düşünmüyorum hiç pozitif olanı durmadım görmedim acaba rosi yöntemi bir kandırmacamı diye düşünüyorum bazen çünkü güvenmiyorum artık bütün doktorlar paray dökmüş işi allah iyi insanlarla karşılaştırsın işallahmerhaba centrum da biz de tüp bebek denedik ama tutmadı eşim azosperm ameliyat ile sperm bulundu tekrar deneyeceğiz, tüp bebek için rapor çıkardık ufuk üni.yardımcı oluyorlar tüp bek için 5.750 + 4.000 ameliyat ücreti ödedik + ilaçlar 2.000 + transfer sonrası 700 ilaç parası +rapor için 500 tl ödedik dondurulmuş 1 tüp spermimiz var onun için ücret ödemedik, bizi toplantıya çağırdılar neden olumsuz oldu tedavi sürecimiz ile ilgili recai bey ve semra hanım görüşmek istemiş, ben memnun kaldım hemşireler çok iyi transfer esnasında biri elimden tuttu heyecan yaptım diye bide idrara sıkışık gidiyorsun o da sıkıntı , iletişim problemi var haklısınız çok kalabalık herkes oraya gitmek istiyor mecburen gittik eşim azosperm olduğu için.
Çok şanslısınız sperm çıkışı olduğu için. Sizi toplantıya çağırmaları değişik olmuş keşke herkese sizin gibi yapsalarmerhaba centrum da biz de tüp bebek denedik ama tutmadı eşim azosperm ameliyat ile sperm bulundu tekrar deneyeceğiz, tüp bebek için rapor çıkardık ufuk üni.yardımcı oluyorlar tüp bek için 5.750 + 4.000 ameliyat ücreti ödedik + ilaçlar 2.000 + transfer sonrası 700 ilaç parası +rapor için 500 tl ödedik dondurulmuş 1 tüp spermimiz var onun için ücret ödemedik, bizi toplantıya çağırdılar neden olumsuz oldu tedavi sürecimiz ile ilgili recai bey ve semra hanım görüşmek istemiş, ben memnun kaldım hemşireler çok iyi transfer esnasında biri elimden tuttu heyecan yaptım diye bide idrara sıkışık gidiyorsun o da sıkıntı , iletişim problemi var haklısınız çok kalabalık herkes oraya gitmek istiyor mecburen gittik eşim azosperm olduğu için.
amin inş sperm bulundu şükür olumsuz olunca biyokimyasal gebelik yaşadım tahlil istediler aradılar görüştük sonra epikiriz raporu istedim sonra görüşmeye çağırdılar gidicem ilk fırsatta ama hiçbir işlemi recai bey yapmadı çok kalabalık ve yoğun Rabbim ol derse olur inş sizinde olumlu olur.Çok şanslısınız sperm çıkışı olduğu için. Sizi toplantıya çağırmaları değişik olmuş keşke herkese sizin gibi yapsalarhemşireler gerçekten çok ilgililer onların sana sıcak davranması bile kendimi iyi hissettirmeye yetiyor o anda. Bende 2 hafta gideceğim transfer işlemleri başlayacak. Allahım hepimize nasip etsin
amin inş bilmiyorum güvenmek zorundayız Rabbim bilir en iyisini.ne güzel sizde bulunmuş bende mart ayında rosi yaptırıcam ama tutucagını düşünmüyorum hiç pozitif olanı durmadım görmedim acaba rosi yöntemi bir kandırmacamı diye düşünüyorum bazen çünkü güvenmiyorum artık bütün doktorlar paray dökmüş işi allah iyi insanlarla karşılaştırsın işallah
Herkese merhabalar. Burada olan herkesin muhtemelen kaderi aynı. Biz de Kaan Hocanın hastasıyız. Bir arkadaş yazmış ya tamamen paraya çevirmiş bu işi diye,ben de katılıyorum. Çünkü yaptığı tedavi ile sperm çıkışı olmuyor boşuna tese için HRS ye gönderiyor orada 750 HRS alıyor 4250 Kaan beyyy. Yani gerçekten parasına bakıyor. Rosi ile uzaktan yakından alakası yok. Daha önceki ameliyatımızda da yuvarlak hücre (spermatid) çıkmıştı ama rosi bilinmediği için boşa ameliyat olmuştuk. Bu sefer de 6 ay Kaan hoca tedavi uyguladı sonuç yine aynı. Ve son mesajında da Rosi ile doğum elde etme ihtimali çok çok düşük ama başka şansınız yok denemeye değer diyerek HRS de ameliyat edip bizi CENTRUM a gönderdi. Ben HRS den zerre kadar memnun kalmadım insan muamelesi görmedik açıkçası ve sonradan centruma gittiğimizde öğrendik ki Kaan hocaya hiç gitmeden de Centrum’da Tese yapılıyormuş. Centrumda da arayıp tam bir bilgi almak mucize gibi bir şey ya da bize öyle denk geldi bilemiyorum artık. Her neyse ayrıca uyarmak istediğim bir şey var centrum sizi bir eczaneye gönderiyor Koçyiğit eczanesi... Allah aşkına dikkat edin hastanede hemşireler 150 lik merional yazdılar bu eczanedeki Hacettepe eczacılık mezunu bayan 75 lik verdi. Biz dikkat etmesek (Akşam evde fark ettik) düşük doz kullanıp yumurtaların gelişmesinde sorun yaşayacaktık. Utanmadan savunmasında her gelen 75 lik istiyordu size 150 yazmışlar fark etmemişim, akabinde şırınga almaya gittik 1 ml lik ilacı gösterip bunu kullanmak için şırınga lazım dedik 0,5 ml verdi. En son ilaçlarımızı alırken de Oksapar 4000 yazan reçete elindeyken bize 6000 lik verip biz uyarınca da reçete elimde değildi herkes bundan alıyordu diyor yine. Bir de söyledikleri insanı çıldırtır seviyede şeyler,ben Hacettepe eczacılık mezunuyum düşünün benim oğlum bile kazanamadı Hacettepe eczacılık, da ben onu paralı hukuk okutuyorum diyor, ben de ağzıma gelen ilk şeyi söyledim, tabi size göre hava hoş yanlış versen de paranı cebine koyuyorsun dedim,bize edebiyat yapmaya başladı sizin duaya ihtiyacınız var sizin dışınızda herkes bana dua eder ben de onlara dua ederim falan filan dini duyguları kullanarak kendini haklı çıkarmaya çalıştı anlayacağınız, her neyse siz eczanenin verdiklerine çok dikkat edin alırken. Hatalı almayın emekleriniz çöpe gitmesin. Onun dışında hastaneye başvurmadan önce rapor için istediklerini tamamlayın, yoksa iki ayağınız bi Papuca giriyor, bizim süreç şöyle oldu, HRS de öncül hücreler tese sonrası dolduruldu, ve genetik problemleri olan hücreleri ayıklayarak sorunsuz hücreleri seçmek için bir hafta bekledik,sonuçta genetik açıdan sağlam yuvarlak hücre bulunduğu bilgisi gelince centrumu arayıp randevu alınıyor, randevu almak için aradık regl’ın 2. Gününe randevu verildi, gittik ondan sonraki süreç 8 Kasım’da başladık tedaviye 2 ya da 3 günde bir çağırdılar 13. Gün toplandı yumurtalar, 16. Gün transfer oldu,3 embriyo oluştu gelişimleri iyi dendi bize ancak 1 embriyo transfer edildi ve diğerleri gelişmediğinden dondurmadık dendi bize(inşallah öyledir) şu an beklemedeyiz 5 ve 7 Aralık’ta kan testi yaptırıp tutup tutmadığını öğreneceğiz. Hayırlısı Allahtan, Centrumdaki hemşireler iyiler,yardımcı oluyorlar numaraları yazılı bi kağıt veriyorlar ve telefonla merak ettiklerinizi sorabiliyorsunuz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Olursa çok sevinip olmazsa üzülmeyeceğiz tabiki çünkü her şey Allah’ın takdiri, biz bilmeyiz belki böyle olması bizim için daha hayırlıdır. Ve asla da ümidimizi kaybetmeyeceğiz duaya devamHastaneler doktorlar ilaçlar aracı O ol deyince her şey oluverir
![]()
Merhaba bizim de 2 rosi denememiz centrumda başarısız oldu. Biz de İstanbul da şansımızı denemeyi düşünüyoruz ama önce muayene olsam iyi olur çünkü bize de bir sorun yok dediler ama belki de vardır. Hangi doktora muayene oldunuz acaba?Arkadaşlar merhaba
bizim rosi maceramız kasım 2019 da baslamistinaralikta transferim oldu ve sonuç negatif cıktı sonrası malum dinenme sürecine geçildi 2 ay dediler bize ve 2 ay geçtikten sonra ben hiç denemek istemedim ve covid cıktı kendiliğinden iptal oldu 2 deneme bu sürede istanbulda bi dr araştırmasına girdim tavsiye üzerine bi kadın doğum dr a gittik tanıdık tavsiyesi üzerine onlarda orda tupbebek yapmışlardı bizde danışma için hani istanbulda rosi yapan varmı bizi yönlendirsin diye hem bende kontrol olmuş olurum o surecte bi baktık ki rahminde yara varmis :) uzun zaman yeni oluşan bisey değilmiş ve miomlar da var tabi hatta boyutları büyük yani bu rosi işleminde muayne olduğumda bunlar görülmemişti ve tabiki bunların varlığı ile hamile nasıl kalınınki yada olumlu sonuç alınır.. anlicaniz eğer oraya gitmek isterseniz önce başka bi dr da muayne olun emin olun oyle gidin biz şimdilik istanbulda denicez şansımızı olmadı ankarada dondurulmuş tup var aralığa kadar herşeyin en hayırlısı bizim için
Gelişmeleri size yazarım yine![]()
Merhaba bizim de 2 rosi denememiz centrumda başarısız oldu. Biz de İstanbul da şansımızı denemeyi düşünüyoruz ama önce muayene olsam iyi olur çünkü bize de bir sorun yok dediler ama belki de vardır. Hangi doktora muayene oldunuz acaba?
merhaba canım ben de kasım 2019 da centrumda rosi ile 3 embriyo oluştu 3.güne 2 tanesi kaldı ve yuklendi bana ama oksapar iğneden dolayı(büyük ihtimal) kanama oldu iğneyi kes dediler ama tutmadı ve martta opu oldum 6 yumurtadan 5 gelişti 5.güne 3 tanesi ulaştı diye söylendi ama genetiğe göndermek gerektiğini sansımızın daha da yükseleceğini ona da sadece 1 tane uygun embriyo oldugu söylendi mart 28 den beri genetik test sonucunu bekliyorum aradım sonuç gelir gelmez arayacakalrını söylediler Allah kerim artık sağlıklı gelirse devam edilecek ama eger ki saglıklı gelmezse sil baştan yoruldum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Herkese merhabalar. Burada olan herkesin muhtemelen kaderi aynı. Biz de Kaan Hocanın hastasıyız. Bir arkadaş yazmış ya tamamen paraya çevirmiş bu işi diye,ben de katılıyorum. Çünkü yaptığı tedavi ile sperm çıkışı olmuyor boşuna tese için HRS ye gönderiyor orada 750 HRS alıyor 4250 Kaan beyyy. Yani gerçekten parasına bakıyor. Rosi ile uzaktan yakından alakası yok. Daha önceki ameliyatımızda da yuvarlak hücre (spermatid) çıkmıştı ama rosi bilinmediği için boşa ameliyat olmuştuk. Bu sefer de 6 ay Kaan hoca tedavi uyguladı sonuç yine aynı. Ve son mesajında da Rosi ile doğum elde etme ihtimali çok çok düşük ama başka şansınız yok denemeye değer diyerek HRS de ameliyat edip bizi CENTRUM a gönderdi. Ben HRS den zerre kadar memnun kalmadım insan muamelesi görmedik açıkçası ve sonradan centruma gittiğimizde öğrendik ki Kaan hocaya hiç gitmeden de Centrum’da Tese yapılıyormuş. Centrumda da arayıp tam bir bilgi almak mucize gibi bir şey ya da bize öyle denk geldi bilemiyorum artık. Her neyse ayrıca uyarmak istediğim bir şey var centrum sizi bir eczaneye gönderiyor Koçyiğit eczanesi... Allah aşkına dikkat edin hastanede hemşireler 150 lik merional yazdılar bu eczanedeki Hacettepe eczacılık mezunu bayan 75 lik verdi. Biz dikkat etmesek (Akşam evde fark ettik) düşük doz kullanıp yumurtaların gelişmesinde sorun yaşayacaktık. Utanmadan savunmasında her gelen 75 lik istiyordu size 150 yazmışlar fark etmemişim, akabinde şırınga almaya gittik 1 ml lik ilacı gösterip bunu kullanmak için şırınga lazım dedik 0,5 ml verdi. En son ilaçlarımızı alırken de Oksapar 4000 yazan reçete elindeyken bize 6000 lik verip biz uyarınca da reçete elimde değildi herkes bundan alıyordu diyor yine. Bir de söyledikleri insanı çıldırtır seviyede şeyler,ben Hacettepe eczacılık mezunuyum düşünün benim oğlum bile kazanamadı Hacettepe eczacılık, da ben onu paralı hukuk okutuyorum diyor, ben de ağzıma gelen ilk şeyi söyledim, tabi size göre hava hoş yanlış versen de paranı cebine koyuyorsun dedim,bize edebiyat yapmaya başladı sizin duaya ihtiyacınız var sizin dışınızda herkes bana dua eder ben de onlara dua ederim falan filan dini duyguları kullanarak kendini haklı çıkarmaya çalıştı anlayacağınız, her neyse siz eczanenin verdiklerine çok dikkat edin alırken. Hatalı almayın emekleriniz çöpe gitmesin. Onun dışında hastaneye başvurmadan önce rapor için istediklerini tamamlayın, yoksa iki ayağınız bi Papuca giriyor, bizim süreç şöyle oldu, HRS de öncül hücreler tese sonrası dolduruldu, ve genetik problemleri olan hücreleri ayıklayarak sorunsuz hücreleri seçmek için bir hafta bekledik,sonuçta genetik açıdan sağlam yuvarlak hücre bulunduğu bilgisi gelince centrumu arayıp randevu alınıyor, randevu almak için aradık regl’ın 2. Gününe randevu verildi, gittik ondan sonraki süreç 8 Kasım’da başladık tedaviye 2 ya da 3 günde bir çağırdılar 13. Gün toplandı yumurtalar, 16. Gün transfer oldu,3 embriyo oluştu gelişimleri iyi dendi bize ancak 1 embriyo transfer edildi ve diğerleri gelişmediğinden dondurmadık dendi bize(inşallah öyledir) şu an beklemedeyiz 5 ve 7 Aralık’ta kan testi yaptırıp tutup tutmadığını öğreneceğiz. Hayırlısı Allahtan, Centrumdaki hemşireler iyiler,yardımcı oluyorlar numaraları yazılı bi kağıt veriyorlar ve telefonla merak ettiklerinizi sorabiliyorsunuz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Olursa çok sevinip olmazsa üzülmeyeceğiz tabiki çünkü her şey Allah’ın takdiri, biz bilmeyiz belki böyle olması bizim için daha hayırlıdır. Ve asla da ümidimizi kaybetmeyeceğiz duaya devam
Durumumuz tam olarak aynı. Acaba gebe kaldınız mı Doğum yaptınız mı? Benim inanmaya ihtiyacım var. Yakın zamanda iki embriyo transferi yaptık. Ama olumsuz. Aynı şekilde 3 embriyo oluştu 2 tane koyucaz dendi ve sonrA gelişim göstermediği için 1 tane transfer yapıldığı söylendi. Eşimde hiç sperm yok. Acaba rosi ile gerçekten çocuk sahibi olan var mı? Yoksa kandırılıyor muyuz? Lütfen cevap yazın.
Canım merhaba hayırlı sonuçlar alırsın inşallah centrum şuanda aktif mi yani covid sebebiyle ara verme durumları yok sanırım degilmi birçok merkez ara vermiş ama bende temmuzda gidicem rosi için il dışından gidicez ilk kez muayene olcam çok da stres var Allah hepimizin yardımcısı olsunmerhaba canım ben de kasım 2019 da centrumda rosi ile 3 embriyo oluştu 3.güne 2 tanesi kaldı ve yuklendi bana ama oksapar iğneden dolayı(büyük ihtimal) kanama oldu iğneyi kes dediler ama tutmadı ve martta opu oldum 6 yumurtadan 5 gelişti 5.güne 3 tanesi ulaştı diye söylendi ama genetiğe göndermek gerektiğini sansımızın daha da yükseleceğini ona da sadece 1 tane uygun embriyo oldugu söylendi mart 28 den beri genetik test sonucunu bekliyorum aradım sonuç gelir gelmez arayacakalrını söylediler Allah kerim artık sağlıklı gelirse devam edilecek ama eger ki saglıklı gelmezse sil baştan yoruldum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.