Anladigim kadariyla siz de -normal olarak- bizim gibi endiseye kapilmissiniz, o yuzden kim ne dese hele ki umutlu konusunca o dogrultuda gideceksiniz ama sakin olun, boyle kisacik bi tedaviyle teseye tamam demeyin. Tansel hoca cok detayli bilgilendiriyor zaten, aklinizdaki tum sorulara yanit bulacaksinizahhh evet, biraz umutlu konuştuğu için ısındık, okadar çaresizlik işte
maalesef ikileme düştüm ve Tansel beyle görüşmeyi düşünüyorum açıkçası ama önce detaylı semen analizi yaptıracağız eşime. sonuçlarla görüşmeye gitmek daha mantıklı
Nerde yaptırdınız Rosi yi inşallah sımsıkı tutunsunlarMerhaba arkadaşlar bizede rosi işlemi uygulandı şu an transfer oldum 5. Günümdeyim ilk transferim inş hayırlısıyla bebeklerim tutunur
ankara centrumda yaptırdık cnmNerde yaptırdınız Rosi yi inşallah sımsıkı tutunsunlar
Hangi doktor yaptı birde hücrenizin seviyesi neydiAn
ankara centrumda yaptırdık cnm
Oradaki doktorlar zaten aynı cnm hepsi grade 4 bizim ben transferimin 8.günündeyim bekliyorum sonucumu 12 . günde kan testi yapıcam bakalım idrarda bişey Çıkmadı buğün aceleci davranıp yaptım ama yinede umudum varHangi doktor yaptı birde hücrenizin seviyesi neydi
Hadi insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruzOradaki doktorlar zaten aynı cnm hepsi grade 4 bizim ben transferimin 8.günündeyim bekliyorum sonucumu 12 . günde kan testi yapıcam bakalım idrarda bişey Çıkmadı buğün aceleci davranıp yaptım ama yinede umudum var
Amin cnm inşallahHadi insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruz
Mrb bende Çarşamba günü Centrum da transfer oldum saat 1 gibi karşılaştık büyük ihtimalle sarı badi vardı üzerimde hatırlarsınız belki rosi olduk bizde nasıl gidiyor sizinAn
ankara centrumda yaptırdık cnm
Merhaba cnm evet ben ayın 28 i oldum transfer cuma günü daha beklemedeyim bu benim ilk transferim 5. Gün embriyosu ama kalitesini tam bilmiyorum bende idrar testi yaptım ama Çıkmadı kanı bekliyorum inş tutmuştur çok umutlandık çünkü ama yinede hayırlısı olsun hakkımızda bu senim ikinciSiz geçen hafta olmuşsunuz pardon ben bu Çarşamba oldum transfer dün idrar testi yaptım biliyorum çok erken ama hiç umudum yoktu zaten embriyo kalitesi 5.gün 3bb miş çok iyi değil zaten roside şans yüzde 10 bizimkisi yüzde 1 sanırım bu 2.trabsferim nede ülke 3.gün transferiydi geçensene yaptığımızdada Emb emb rioluşmadı attık ün isim kal Madımak hiç
EvetMerhaba cnm evet ben ayın 28 i oldum transfer cuma günü daha beklemedeyim bu benim ilk transferim 5. Gün embriyosu ama kalitesini tam bilmiyorum bende idrar testi yaptım ama Çıkmadı kanı bekliyorum inş tutmuştur çok umutlandık çünkü ama yinede hayırlısı olsun hakkımızda bu senim ikinci
Transferin mi ümidini kaybetme inş kavuşuruz bizde geçen sene embriyo oluşmadı demiştin nedenini söylediler mi bide bu seferki embriyoların nasıl biraz konuşalım istersen en azımdan bilgi Sahibi oluruz bu konuyla ilğili bende çok umutlanamıyorum bazen
Çok zor canım hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz benim eşimin de 3 .tesesi oldu ama daha önce hücre dondurmamıştık çünkü böyle bişey yoktu şu anda dondurulmuş bi tüp hücremiz var dondurulmuş embriyolarımızda var ama ne kadar kaliteli bilmiyorum en kaliteli 3 tanesini çözdüler 2 si kalmıştı onu transfer yaptılar banada bekliyorum Bundan sonra nolur dersen kötüyü düşünmek istemiyorum ama en fazla yapabileceğim elimizdeki embriyolarla deneriz olmazsa bi tüp hücre için tekrar yumurtalarımı toplar denerim inş gerek kalmaz o kadarına ikimiz içinde diliyorum bebişlerimiz bizimle olur inş ama dahasını yapamam 4.kez tese büyük konuşmayım ama ağır olur artık bu ilk denemede olanlar neye gere oluyor acaba başarı şansı neye göre fazla onu bilsek ona göre devam ederiz bizde ama kısmet işteEvet geçensene tese olduk rosi ilk embriyo oluşmadı kaliteden dolayı dediler ama benim e2 değerim çok yükseldi ohss oldum yumurta toplamada geç oldu büyük ihtimalle yumurtalar geç toplandığı için dgelişmedi embriyo ben öyle düşünüyorum sonra kasımda kalan hücre ile tekrar yaptık 2 tane 3.gün 8 hücreli embriyo taze transfer oldu benim e2 yine yüksekti dondurmak daha iyi olurdu bence ama transfer edelim dediler olmadı maalesef şimdi tekrar tese oldu eşim 3.tesesi oldu maalesef Temmuz da yaptık 6 yumurta toplandı 4 döllendi 1 tane 5.güne kaldı dondurduk Çarşamba da transfer im oldu bundan sonrası için ne yaparız hiç bilmiyorum çok üzgünüz
kaç embriyonuz kaldı.kağıt vermediler mi transfer sonra sı orda yazıyo kaliteleri kaçıncı gün dondurulduğu isteyin isterseniz merkezden bizim de 1 tüp hücre var onla tekrar deneriz diye düşünüyorum seneye , sonra sını düşünmek bile istemiyorumÇok zor canım hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz benim eşimin de 3 .tesesi oldu ama daha önce hücre dondurmamıştık çünkü böyle bişey yoktu şu anda dondurulmuş bi tüp hücremiz var dondurulmuş embriyolarımızda var ama ne kadar kaliteli bilmiyorum en kaliteli 3 tanesini çözdüler 2 si kalmıştı onu transfer yaptılar banada bekliyorum Bundan sonra nolur dersen kötüyü düşünmek istemiyorum ama en fazla yapabileceğim elimizdeki embriyolarla deneriz olmazsa bi tüp hücre için tekrar yumurtalarımı toplar denerim inş gerek kalmaz o kadarına ikimiz içinde diliyorum bebişlerimiz bizimle olur inş ama dahasını yapamam 4.kez tese büyük konuşmayım ama ağır olur artık bu ilk denemede olanlar neye gere oluyor acaba başarı şansı neye göre fazla onu bilsek ona göre devam ederiz bizde ama kısmet işte
YoK cnm onunla ilgili hiç bir bilgi vermediler ama ben sadece 3 ünün iyi kalitede olduğunu biliyordum biri gelişim göstermemiş diğer ikisi iyiydi onları transfer yaptılar Şu anda orta kalite 5 embriyomuz var dondurulmuş bir şekilde eğer bundan sonuç alamazsam Allah korusun onları denicem onlarında 3 ü ilk üçünden orta idi ikiside daha düşük kaliteydi hepsini döndürürken öyle demişti embriyoloğ ben dondurulmuş transfer oldum çünkü o yüzden hepsi donduruldu sonra 3 ü çözüldü biri çözülünce gelişim göstermemiş o sebepten o iptal oldu şimdi diğerleri içinde aynısı söz konusu olabilir çözülürken de sıkıntıK
kaç embriyonuz kaldı.kağıt vermediler mi transfer sonra sı orda yazıyo kaliteleri kaçıncı gün dondurulduğu isteyin isterseniz merkezden bizim de 1 tüp hücre var onla tekrar deneriz diye düşünüyorum seneye , sonra sını düşünmek bile istemiyorum
İnşallah bu son olur gebelik getirir size çok zor bi imtihan maddi maneviYoK cnm onunla ilgili hiç bir bilgi vermediler ama ben sadece 3 ünün iyi kalitede olduğunu biliyordum biri gelişim göstermemiş diğer ikisi iyiydi onları transfer yaptılar Şu anda orta kalite 5 embriyomuz var dondurulmuş bir şekilde eğer bundan sonuç alamazsam Allah korusun onları denicem onlarında 3 ü ilk üçünden orta idi ikiside daha düşük kaliteydi hepsini döndürürken öyle demişti embriyoloğ ben dondurulmuş transfer oldum çünkü o yüzden hepsi donduruldu sonra 3 ü çözüldü biri çözülünce gelişim göstermemiş o sebepten o iptal oldu şimdi diğerleri içinde aynısı söz konusu olabilir çözülürken de sıkıntı
Yani
Amin cnm bİzim gibi emek veren herkese inşallahİnşallah bu son olur gebelik getirir size çok zor bi imtihan maddi manevi
AAmin cnm bİzim gibi emek veren herkese inşallahbuğün kaçıncı günün varmı bir belirtin nasıl hissediyorsun kendini
4.gğnAmin cnm bİzim gibi emek veren herkese inşallahbuğün kaçıncı günün varmı bir belirtin nasıl hissediyorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?