testini 8.gün mü yapıcaksın yani bana 12 .günü verdiler çarşamba yapıcam bende kendini öyle şartlandırma canım Allahtan Ümit kesilmez bu ğünleriAmin inş bugün 4.günüm adet ağrılarım var karnımda gerginlik ama biz negatif e alıştırdık kendimizi Perşembe günü kan vericem
Evet 8.gün yapıcam varsa çıkar zaten 8 yıllık evliyiz 9 a girdik hattatestini 8.gün mü yapıcaksın yani bana 12 .günü verdiler çarşamba yapıcam bende kendini öyle şartlandırma canım Allahtan Ümit kesilmez bu ğünleri
Yaşamamız bile mucize değil mi öyle düşün kaç senelik evlisin bu arada
Hiç ümidim yok bana kalsa ilaçlarıda bırakıcam eşim bıraktırmıyor bi ümit işte hayırlısı demekten başka elden bişi gelmiyor sonucu yazarım yine burayaİnşallah çıkar canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum inşallahumudunu kaybetme
Hmm anladım cnm neden peki bu kadar umutsuzsunHiç ümidim yok bana kalsa ilaçlarıda bırakıcam eşim bıraktırmıyor bi ümit işte hayırlısı demekten başka elden bişi gelmiyor sonucu yazarım yine buraya
Embriyo kalitesi çok üzdü beni ümitsizliğe düştüm bide ağrım sancım olunca psikoloji m alt üst oldu bakalım ne olacak sen nezaman vereceksin kanHmm anladım cnm neden peki bu kadar umutsuzsun
Belki tutmuştur öyle düşün bırakma sakın ilaçlarını bu kadar emekten sonra sonucu görmeden vazğeçme ilerde pişman olup keşke dememek içim devam et bu işim önemli yanı pozitif düşünmek ❤
Embriyo kalitesini kafana takma cnm ben bir çok sayfada okudum en düşük kalitede embriyosu olupta hatta doktorun bile koyalım ama umudum yok dediği bir ton arkadaş var tutmuş ağrı benimde ilk ğünden beri hep var sanki her an regli olucakmışım ğibi bende çarşamba yapıcam kan testi ben dün idrar yaptık ama bişey Çıkmadı bende korkuyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı artıkEmbriyo kalitesi çok üzdü beni ümitsizliğe düştüm bide ağrım sancım olunca psikoloji m alt üst oldu bakalım ne olacak sen nezaman vereceksin kan
Amin rabbim hayırlısını versin hakkımız da .keşke bütün rosi yapanlar yazsa buraya ikimiz başka yok kimseEmbriyo kalitesini kafana takma cnm ben bir çok sayfada okudum en düşük kalitede embriyosu olupta hatta doktorun bile koyalım ama umudum yok dediği bir ton arkadaş var tutmuş ağrı benimde ilk ğünden beri hep var sanki her an regli olucakmışım ğibi bende çarşamba yapıcam kan testi ben dün idrar yaptık ama bişey Çıkmadı bende korkuyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı artık
Aynen cnm kimse bişey yazmıyor fazla yok mu acaba diyorum ama sanmıyorum hastane ki çoğunluk neredeyse hep rosi diye biliyorum ama bakalım belki yazan olur herkes bizim gibi korkulu ve tedirgin yazmak kimsenin aklına gelmiyor olabilirAmin rabbim hayırlısını versin hakkımız da .keşke bütün rosi yapanlar yazsa buraya ikimiz başka yok kimse
Yok çok var rosi yapan ama herkes whatsap gruplarında artık buralarda takılan yok pekAynen cnm kimse bişey yazmıyor fazla yok mu acaba diyorum ama sanmıyorum hastane ki çoğunluk neredeyse hep rosi diye biliyorum ama bakalım belki yazan olur herkes bizim gibi korkulu ve tedirgin yazmak kimsenin aklına gelmiyor olabilir
Aaa wAtsap gruplarımı var onu bilmiyordumYok çok var rosi yapan ama herkes whatsap gruplarında artık buralarda takılan yok pek
Evet var numaranızı verin ben söyleyim ekleyebilirlerse eklesinler grup dolu demişlerdi ama telegramdan açtılar orası daha çok alıyormuş sayı olarakAaa wAtsap gruplarımı var onu bilmiyordumnasıl kayıt oluyoruz bizde olalım
Aaa öylemi özelden atıyım cnm o zaman numaramıEvet var numaranızı verin ben söyleyim ekleyebilirlerse eklesinler grup dolu demişlerdi ama telegramdan açtılar orası daha çok alıyormuş sayı olarak
Merhabalar rosi yi bize de tavsiye ettiler sizin sonuç ne oldu nasıl hissediyorsunuzAynen cnm kimse bişey yazmıyor fazla yok mu acaba diyorum ama sanmıyorum hastane ki çoğunluk neredeyse hep rosi diye biliyorum ama bakalım belki yazan olur herkes bizim gibi korkulu ve tedirgin yazmak kimsenin aklına gelmiyor olabilir
Merhaba cnm bizim ilk denememizdi dün olumsuz oldu bakalım denemeye devam size kim tavsiye etti bu aradaMerhabalar rosi yi bize de tavsiye ettiler sizin sonuç ne oldu nasıl hissediyorsunuz
Nerde yaptırmistinizMerhaba cnm bizim ilk denememizdi dün olumsuz oldu bakalım denemeye devam size kim tavsiye etti bu arada
İstanbul şişli de Tansel kaplancan ama şuan kesin sonuçlar Yok dedi dondurun bekleyin bu konuda gelişmeler devam ediyor dediMerhaba cnm bizim ilk denememizdi dün olumsuz oldu bakalım denemeye devam size kim tavsiye etti bu arada
Size rosi yi kim nerede yaptı hocam.kim tavsiye etti nasıl haberdar oldunuz bu işlemdenMerhaba cnm bizim ilk denememizdi dün olumsuz oldu bakalım denemeye devam size kim tavsiye etti bu arada
Hocam biz olduk eşime mictotese yaptı sonuç negatif İyi bir doktor durBende merak ediyorum.
Biz Ankara da centrum tüp bebek merkezinde yaptık cnmNerde yaptırmistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?