- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 31
- Konu Sahibi Yukselen123
-
Neymis o ilk defa duydum neyle ilgiliRosi tekniği ile ilgili bilgisi olan veya yaptıran oldumu
ameliyat zorunlu mu peki rosi tekniği içinErkek kısırlığı ile ilgili tese operasyonunda sperm bulunmayan erkeklere tekrar operasyon uygulanarak yuvarlak hücre bulunabiliyor ve cocuk sahıbi olabiliyorlarmış haberlerde duymuştum
ameliyat zorunlu mu peki rosi tekniği için
[/QUOTE
Canım benlik hicbir durum olmadı çünkü eşimin zaten çocukluktan gelen rahatsızlık olduğu için kesinlikle normal yolla olmicakti bulunma ihtimali de küçüktü oyuzden kadının hazırlanması çok zor olduğu için bana hicbir hazırlık yapılmadı.bizim surecimiz hiç kolay değil erkek amelyat oluyor bitiyor ama bizim zor yani bisürü ilaç hormon parası bi dert sağlık sorunu bo dert sperm çıkmazsa hepsi boşa gider diye beni Hiç hazirlamadi egerki nasıp olur eşinde çıkarsa tup bebek icin senin istediğin zaman randevu veriyorlarKadın doğuma yönlendiriyormu doktor hemen yani
Hayirlisi olsun canım biz hiç iğne olmadık dediğim gibi ama diğer süreçler bizde de benzer oldu eşim amelyat oldu bulunan sperm bile değil yuvarlak hücreydi ama bulunmuş gibi müjdeledi sonra sizinki gibi mikrogen e yollandı sağlıklı mi diye sonra o sonuç da temiz dendi rosiye uygun dedi gel gorki rosi çok nadir yapilmis kafam karıştı gitti deneme tahtası gibi siz herşey yolunda giderse inşallah yaptircakmisiniz rosiyi hemenCanım göründük kaan hocaya eşime haftada 3 gün vurunacagı iğne verdi temmuz ayına kadar olacak. Dünde sprem örnegı verdi mikrogen de oda 15 güne cıkacakmış. %90 rosi için uygun hücre buluruz dedi. Bide temmuz ayında fsh degerine bi daha baktırıp ıkı sonucuda birlikte gönderecekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?