Erkek İnfertilitesi Rosi tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Erkek kısırlığı ile ilgili tese operasyonunda sperm bulunmayan erkeklere tekrar operasyon uygulanarak yuvarlak hücre bulunabiliyor ve cocuk sahıbi olabiliyorlarmış haberlerde duymuştum

Bilgim yok ama olacak sanırım esimden sperm alındı ama normal tüp bebeğe uygun değil gelin rosi yapilcak dendi daha yeni bi yöntem kafam çok karışık bende bilgi arıyorum bilgisi olan yazsın lütfen

Sperm oldugu halde nasıl rosı yapıyorlar ki anlamadım. Haftaya cuma yenı bi doktorla randevumuz var o süreklı rosi teknıgınden bahsediyor kaan aydos

Spermin kuyruksuz olanı spermatid çıktı bu da normal sperm gibi olmadigi icin normal bir tup bebek işlemi değil rosi yöntemiyle tup bebek olacak dendi eşim de kaan aydos ta oldu tese ameliyatını o zaten yönlendirdi recai papuççu doktor ama yöntem çok yani başarı da çok düşük olunca kafamız karisti

Kaan hoca degıldı doktorumuz kaan hıca nasıl güvenebilirmiyiz cunku doktorlara güvenimiz kalmadı para için kandırdılar resmen bizi

Valla canım doktor çok iyi bir doktor son derece ilgili içini ferah tut güven dediklerini yapin.adam amelyat i tam dediği saatte yaptı biz şehir dışından geldik oyuzden epey gergindik adam amelyat öncesi geldi sonrası geldi yolda 2 kez aradı ertesi gün aradı öyle güzel tane tane anlattiki her bir adımı bukadar net bilgi veren doktor ben görmedim açıkçası daha 1 hafta oldu amelyat olalı eşim sıkıntı yok toparladı.beni tedirgin eden şey şu mesela sizden hiç sperm çıkmamış deniyorya aslında belki bikac ay önce yaptirsak bize de cikmadi deyip yollayacaklardı.simdi eşim çıktı bize çok güzel herşey hücre çıktı spermatid öncül hücre dediler sevindik iyi hoş dedik sonra doktor rosi teknigi dedi anlamadigimizdan bizde olsun dedik sonra bi araştırdım daha çok yeni bir yontemmis. Yani sizin ilk ameliyatta muhtemelen bizdeki gibi spermatid vardır muhakkak fakat yeni yöntem olduğu için şimdi size de diyecekler tamam bulduk diye.biraz karışık anlattım umarım anlamışsındır canım onun dışında doktor iyi tel sıkıntı yöntem ve pahalı olması yani bu doktor da ve sonra bahsettikleri süreç te çok pahalı ve yorucu üstelik başarı şansı düşük siz önceki amelyati nerede kaç sene önce oldunuz ve rosiyi duyunca mi bidaha olmaya karar verdiniz yoksa sadece bikez daha denemek için mi

Eşim 7 ay once oldu teseyi kayserideyız biz istanbulda bi aktara gittik bu doktru tavsıye ettık 6 ay dolmadan tese tekrarlanmadıgını bildiğimizden 6 ayın gecmesini bekledık ve bu doktordan aldık randevumuzu. Valla bizde dıger operasyona ve benım iğneler dahıl bi 5 binlira odemıstık hepsıde haram olsun resmen kandırdılar bizi. Rosıyı bende tv den gordum 1 ay kadar once yurtdısında 150 ye yakın bebek dogmus kaan hoca vıdeolarında oyle anlatıyor canlı yayınlarında. Turkıyeye gelelıde 6-7 ay olmus

Bizdede amelyat yapan doktor patolojıyede gonderdık sonuc yok kok hücre bekleyın deyıp yolladılar bizi parayı aldı işi bitti ki kayserideki en iyi ozel hastaneden birisiydi bu yerde

Çok geçmiş olsun bu konu okadar hassasmiski insan içine girince anlıyor şimdi evimize çok yakın bi hastanenin sıradan bi urologunun ben yaparım tese dediğini hatırlıyorum da içim sızlıyor.hic vicdan kalmamış yapcak amelyati bulamadım deyip geçecek.hatta eğer bu amelyati biz şubattan önce olsaydık kaan hoca da bunu diyecekti şimdi yeni gelişme olunca sperm çıkmış gibi bilgilendiriyorlar biz de izmirden gittik hayırlısı olsun bence sizin de rosi olacaktır zaten yuvarlak hücre anladığım kadarıyla her bir erkekte var bu sperm bile sayılmazdua edelim de şu rosi tekniğinde ilerlesinler yoksa her defasında bu süreç maddi manevi bitirecek bizi aklına takılan bisey olursa haberleşelim allah kolaylık versin canim

Canım eşinin tedevisi sırasında sende tedavi oldun mu iğneler felan yoksa eşinin durumuna göremi sanada tedavi uygulanacak

Kadın doğuma yönlendiriyormu doktor hemen yani
Canım benlik hicbir durum olmadı çünkü eşimin zaten çocukluktan gelen rahatsızlık olduğu için kesinlikle normal yolla olmicakti bulunma ihtimali de küçüktü oyuzden kadının hazırlanması çok zor olduğu için bana hicbir hazırlık yapılmadı.bizim surecimiz hiç kolay değil erkek amelyat oluyor bitiyor ama bizim zor yani bisürü ilaç hormon parası bi dert sağlık sorunu bo dert sperm çıkmazsa hepsi boşa gider diye beni Hiç hazirlamadi egerki nasıp olur eşinde çıkarsa tup bebek icin senin istediğin zaman randevu veriyorlar

Canım göründük kaan hocaya eşime haftada 3 gün vurunacagı iğne verdi temmuz ayına kadar olacak. Dünde sprem örnegı verdi mikrogen de oda 15 güne cıkacakmış. %90 rosi için uygun hücre buluruz dedi. Bide temmuz ayında fsh degerine bi daha baktırıp ıkı sonucuda birlikte gönderecekmişiz

Hayirlisi olsun canım biz hiç iğne olmadık dediğim gibi ama diğer süreçler bizde de benzer oldu eşim amelyat oldu bulunan sperm bile değil yuvarlak hücreydi ama bulunmuş gibi müjdeledi sonra sizinki gibi mikrogen e yollandı sağlıklı mi diye sonra o sonuç da temiz dendi rosiye uygun dedi gel gorki rosi çok nadir yapilmis kafam karıştı gitti deneme tahtası gibi siz herşey yolunda giderse inşallah yaptircakmisiniz rosiyi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…