- Konu Sahibi Yukselen123
-
Meehaba rosi icin tese yapriracaksaniz hic korkmayin. Centrum tup bebek merkezinde ahmet hoca var. Ameliyati cok iyi yapiyor esim ayni gun ayaga kalkti ve hic agri sizi yasamadi. Diger teselerimize gore cok daha iyi gecti.tese diyor zaten doktorlar hemen tedavi etme yönünde bişey yok teseden de korkuyoruz allah yardımcımız olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
teşekkürler canım ne zaman oldunuz ameliyatı rosi mi yaptınız yoksa. bende ahmet hocayı düşünüyorumMeehaba rosi icin tese yapriracaksaniz hic korkmayin. Centrum tup bebek merkezinde ahmet hoca var. Ameliyati cok iyi yapiyor esim ayni gun ayaga kalkti ve hic agri sizi yasamadi. Diger teselerimize gore cok daha iyi gecti.
Peki sonuç alabildiniz mi yani rosi için gerekli hücreler bulundu muMeehaba rosi icin tese yapriracaksaniz hic korkmayin. Centrum tup bebek merkezinde ahmet hoca var. Ameliyati cok iyi yapiyor esim ayni gun ayaga kalkti ve hic agri sizi yasamadi. Diger teselerimize gore cok daha iyi gecti.
Merhabalar.baştan sona rosi işleminin aşamalarını anlatırmsıınızMerhaba rosi ile ilgili sorularinizi cevaplayabilirim..
Genetik test yaptırmadınız mı embriyolaraEger haploid bolunmus hucreniz varsa buna spermatid hicresi deniyor.. rosi islemi denenebilir.. rosi ile hamile olan arkadaslarim vae dogum yapan bayanlada gorusuyorum
İnşallah bu sefer sağ selamet sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız.Rosi icin esim 3. Defa tese ameliyati oldu.. mayis ayinda centruma girusmeye geldik esimde grade 2 spermatid hucresi gozlendi. 6 haftalik igne ilac tedavisi verdiler ve ben haziran adetimde tup bebek tedavisine basladik. 10 yumurta toplandi 9 u dollendi 5 tanesi 3. Gune geldi ve 3 tanesi 5. Gune geldi bende ohss sendromu olustugu icin embriyolar donduruldu. Diger ay yani temmuz ayinda transfer edilecekti ama sol yumurtaligimda kist olusti bir ay Dogum kontrol hapi kullandim. Etkul ayinda kist gecmisti iki embriyo transfer edildi.. kan degerinde gebelik cikti ama keseyi goremeden bir aylikken dusuk yaptim. Bu ay tekrar denemeye karar verdik.. esimin dondurulmus spermatid hucresi vardi. Benden gecen sali 8 tane yumurta toplandi kaci 5. Gune gelebilecek bekliyoruz.. bu sefer Ohss sendromu olusmadi. Cumartesi tekrar kontorle gidecegim sıkıntı cikmazsa pazar gunu transfer olacagim Allahin izniyle..
20bin ile 30bin arasıymiş.Rosi yönteminin maliyeti ne kadar bilen var mı?
çok sağolun inşAllah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.benimde eşim 2 defa tese oldu ama sonuç alamadık ilk tesesinde spermatid görülmüştü inşAllah bu sefer bulunur.23 kasımda ordayızRosi icin esim 3. Defa tese ameliyati oldu.. mayis ayinda centruma girusmeye geldik esimde grade 2 spermatid hucresi gozlendi. 6 haftalik igne ilac tedavisi verdiler ve ben haziran adetimde tup bebek tedavisine basladik. 10 yumurta toplandi 9 u dollendi 5 tanesi 3. Gune geldi ve 3 tanesi 5. Gune geldi bende ohss sendromu olustugu icin embriyolar donduruldu. Diger ay yani temmuz ayinda transfer edilecekti ama sol yumurtaligimda kist olusti bir ay Dogum kontrol hapi kullandim. Etkul ayinda kist gecmisti iki embriyo transfer edildi.. kan degerinde gebelik cikti ama keseyi goremeden bir aylikken dusuk yaptim. Bu ay tekrar denemeye karar verdik.. esimin dondurulmus spermatid hucresi vardi. Benden gecen sali 8 tane yumurta toplandi kaci 5. Gune gelebilecek bekliyoruz.. bu sefer Ohss sendromu olusmadi. Cumartesi tekrar kontorle gidecegim sıkıntı cikmazsa pazar gunu transfer olacagim Allahin izniyle..
Of baya da varmış20bin ile 30bin arasıymiş.
çok sağolun inşAllah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.benimde eşim 2 defa tese oldu ama sonuç alamadık ilk tesesinde spermatid görülmüştü inşAllah bu sefer bulunur.23 kasımda ordayız
Of baya da varmış
Diğer 2 tesenizde ne çıkmıştı peki .patoloji raporlarında ne yazıyodu.bizde sertoli cell only ve hipospermatogenez yazıo .Rosi icin esim 3. Defa tese ameliyati oldu.. mayis ayinda centruma girusmeye geldik esimde grade 2 spermatid hucresi gozlendi. 6 haftalik igne ilac tedavisi verdiler ve ben haziran adetimde tup bebek tedavisine basladik. 10 yumurta toplandi 9 u dollendi 5 tanesi 3. Gune geldi ve 3 tanesi 5. Gune geldi bende ohss sendromu olustugu icin embriyolar donduruldu. Diger ay yani temmuz ayinda transfer edilecekti ama sol yumurtaligimda kist olusti bir ay Dogum kontrol hapi kullandim. Etkul ayinda kist gecmisti iki embriyo transfer edildi.. kan degerinde gebelik cikti ama keseyi goremeden bir aylikken dusuk yaptim. Bu ay tekrar denemeye karar verdik.. esimin dondurulmus spermatid hucresi vardi. Benden gecen sali 8 tane yumurta toplandi kaci 5. Gune gelebilecek bekliyoruz.. bu sefer Ohss sendromu olusmadi. Cumartesi tekrar kontorle gidecegim sıkıntı cikmazsa pazar gunu transfer olacagim Allahin izniyle..
Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinAynen malesef maliyetli ama en başta o ücret verilmıyor.sperm testinde spermatid evreleri görülüp tedaviye başlanırsa tese rosi tüp bebek yani bütün herşey yapılırsa 20 bin 30 bin arası.ameliyatla spermatid bulunamazsa tedawiye dewam edılmıo yani sadece ameliyat ücretini ödemiş oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?