Erkek İnfertilitesi Rosi tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm fsh ve E2 hormonların kaç ? Birde düzenli regl oluyor musun?
günaydın canım
fsh 23.8 e2 14.35
1-2 yıl öncesine kadar saatine kadar tutardı ama önce araları suradı, şimdi de kısalmaya başladı. sonra yine uzuyor arası, kafasına göre takılıyor yani
sen fayda gördün mü canım?

biosteron sizlerde de halsizlik yaptı mı acaba? kafamı kaldıramıyorum resmen

Valla görmedim pep den sonraki adetimde bütün hormon değerlerim kötüleşmişti i. Pandemiden ötürü 2. Tüp bebek tedavim sarktı. Mayısta tedavi oldum 4 yumurta toplandı bir iyileşme olmadı malesef tek embriyomuz oluştu bu salı transferim var

Bende biesteron kullandım 8 toplanan yumurtam bu sefer 6 toplandı faydasını göremedim

Merhabalar üzerinden çok zaman geçti ama ne yaptınız doktora gittinizmi sonuçlar nasıl

Merhabalar üzerinden çok zaman geçti ama ne yaptınız doktora gittinizmi sonuçlar nasıl
canım ben eşimle ortak karar aldım ve donasyon yaptırdım şuan 4 aylık gebeyim şükür sıkıntısız bi erkeğim olucak allah nasip ederse allahım sizinde yolunuzu açsın ve kendi evladnıza kavuştursun inşallah

Üzerinden çok zaman geçti yeni gördüm mesajınızı donasyon ne oluyor aceba bilmiyorum da. Çok sevindim gözünüz aydın Sağlıkla kucagınıza almışsınızdır inşallah bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…