- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 31
- Konu Sahibi Yukselen123
-
Kaan Aydos ise biz gittik 500 tl verdik sonuç elde var sıfır bize gribal enfeksiyon ilacı verdi başlasa hiç birşey yapmadı paramız yandıKaan hoca degıldı doktorumuz kaan hıca nasıl güvenebilirmiyiz cunku doktorlara güvenimiz kalmadı para için kandırdılar resmen bizi
Grip ilacı olarak sudafed ve endol veriyor en başta çünkü bu ilaçlar dogal yoldan cikacagi varsa spermi çıkarıyor mesela bunlardan biri benim orada tanıştığım aileydi.ikimizin eşi de girdi benzer sorunlardan onlar da işe yaradı bizde yaramadı ben de sizin gibi hem paraya hem zamana hem de sadece bir grip ilacı olmasına epey üzüldüm ancak demekki hemen amelyat etmektense küçücük bi umut da olsa değerlendiriyor demekki bi de bu acıdan bakmak lazım ki o ilaçlar benden bir senemi aldı farklı doktor öneriniz olursa onları da yazın allah hepimizin yardımcısı olsunKaan Aydos ise biz gittik 500 tl verdik sonuç elde var sıfır bize gribal enfeksiyon ilacı verdi başlasa hiç birşey yapmadı paramız yandı
Rosiyi mecbur yaptırcaz zaten suan rosi dışında bize seçenek yok kök hücre dışında ki o da henüz bebek elde edilen bi yöntem değil.benim endişem biraz daha profosyonellesseler daha mi iyi olur diye neticede yeni ya o açıdanArtık Rosiden başka bi çaremiz olmadıgı için yaptırırız büyük ihtimal. Siz yaptırmayacakmısınız rosi yi?
Ama biz sadece 10 gün kullandık 10 gün sonra spermiogram istedi. Onun haricinde bitkisel kürler kullanıyoruz şimdilikGrip ilacı olarak sudafed ve endol veriyor en başta çünkü bu ilaçlar dogal yoldan cikacagi varsa spermi çıkarıyor mesela bunlardan biri benim orada tanıştığım aileydi.ikimizin eşi de girdi benzer sorunlardan onlar da işe yaradı bizde yaramadı ben de sizin gibi hem paraya hem zamana hem de sadece bir grip ilacı olmasına epey üzüldüm ancak demekki hemen amelyat etmektense küçücük bi umut da olsa değerlendiriyor demekki bi de bu acıdan bakmak lazım ki o ilaçlar benden bir senemi aldı farklı doktor öneriniz olursa onları da yazın allah hepimizin yardımcısı olsun
Uzun süredir doktora gitmedik önümüzdeki ay Gaziantep’te gitmeyi düşünüyoruzAma biz sadece 10 gün kullandık 10 gün sonra spermiogram istedi. Onun haricinde bitkisel kürler kullanıyoruz şimdilik
Bizim daha vahim bi durum oldu ilaçları eşim aldı 10 gün test yaptırdık ve sperm çıkışı oldu sonucu doktora söyledik hemen dedi 2 hafta daha kullanıp tüp bebek için sperm verin dedi 3 kez 10 gün aralikla kullandik cikmadi sperm sonra bikac ay yine bırakıp başladık test verdik çıkış oldu sonra yine tüp bebek merkezinde vermek istedik çıkış olmadı velhasıl devlette ve özelde 10 a yakın sperm testi verdik kiminde çıktı kiminde cikmadi ama hicbir tüp bebek merkezinde çıkış olmadı.megerse laboratuvar yanlış çıkarmış sonuçları üstelik farklı hastaneler olmasına rağmen.biz de bi çıkıp bi çıkmayınca 1 senemızı bu ilaci kullan birak yaparak ve sagda solda testvererek geçirdik sonra anladikki aslinda sperm cikisi hicbirzaman olmamisAma biz sadece 10 gün kullandık 10 gün sonra spermiogram istedi. Onun haricinde bitkisel kürler kullanıyoruz şimdilik
Allah yardımız olsun...Bizim daha vahim bi durum oldu ilaçları eşim aldı 10 gün test yaptırdık ve sperm çıkışı oldu sonucu doktora söyledik hemen dedi 2 hafta daha kullanıp tüp bebek için sperm verin dedi 3 kez 10 gün aralikla kullandik cikmadi sperm sonra bikac ay yine bırakıp başladık test verdik çıkış oldu sonra yine tüp bebek merkezinde vermek istedik çıkış olmadı velhasıl devlette ve özelde 10 a yakın sperm testi verdik kiminde çıktı kiminde cikmadi ama hicbir tüp bebek merkezinde çıkış olmadı.megerse laboratuvar yanlış çıkarmış sonuçları üstelik farklı hastaneler olmasına rağmen.biz de bi çıkıp bi çıkmayınca 1 senemızı bu ilaci kullan birak yaparak ve sagda solda testvererek geçirdik sonra anladikki aslinda sperm cikisi hicbirzaman olmamis
Bizdeki testte rosiye uygun hucre cıkarsa tüp bebek olacakGrip ilacı olarak sudafed ve endol veriyor en başta çünkü bu ilaçlar dogal yoldan cikacagi varsa spermi çıkarıyor mesela bunlardan biri benim orada tanıştığım aileydi.ikimizin eşi de girdi benzer sorunlardan onlar da işe yaradı bizde yaramadı ben de sizin gibi hem paraya hem zamana hem de sadece bir grip ilacı olmasına epey üzüldüm ancak demekki hemen amelyat etmektense küçücük bi umut da olsa değerlendiriyor demekki bi de bu acıdan bakmak lazım ki o ilaçlar benden bir senemi aldı farklı doktor öneriniz olursa onları da yazın allah hepimizin yardımcısı olsun
Eşim haftaya rosi olacak o zaman bilgilendirebilirimMERHABALAR ROSİ YAPTIRAN OLDU MU ARANIZDA HİÇ
Doktor tese önermedi mi sperm sayısını falan artırmak için vitaminler veriyorlar öncesindeimsi tekniği ile olan spermleri mikroskopla büyütüp inleciyorlar galiba bizde sperm çıkışı olmuyor ki
Merhabalar eşiniz rosi oldumu acabaEşim haftaya rosi olacak o zaman bilgilendirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?