M
mavis_3434
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mavis_3434
-
Kızlar bu aşı 2. ayda yapılan verem aşısıyla aynı gün yapılmalı eğer verem aşısıyla aynı gün yapılmadıysa 30 gün beklenmesi gerektiği söylendi. Böyle bir şey var mı gerçekten, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
wvwt canım doğruuu bize hülya hanım sağlık ocagında karma aşı yaptırıp yaptırmadıgımı sorud bende 9 kasımda dedim oda rotavirüs aşını ya 9 kasımda yapıcaz yada 9 aralıkta dedi bizde 9 aralıkta yaptırmaya karar verdik hem aylık kontrolümüze geliyo hemde bebeğimin 1 günde 2 aşı olmasını içim kaldırmadı :çok üzgünüm:
darkolive sen zaten zamanını geçirmişsin,yüksek ihtimal 9-18 ay arası 1 hafta sürecek,ateş kusma ve kıçı
kanıcak derecede pişik olacak bi ishal hastalık durumu seni bekliyor.panik yapma,
çocuk çok bitkin düşüyo,büyük kızımdan biliyorum bende bi haberdim ozaman..ishalide sarı ve saman gibi bişiler oluyo..
öyle cnm yaa,kesin olcak,tabiki herşey allahtan,doktorun bana söylediği bu,
bu çok çabuk bulaşan bi ishal,yani olmayacağı varsada birinden bulaşıyo,
rota virüsü bu..
1 hafta sürüyo..
okadar korkulacak bişi değil ama etrafımda kim varsa oldu,haa bazı bebek anne sütü almıştır sütte iidir,
bağışıklığını kuvvetlendirmiştir sen anlamadan atlatır o başkada,tanıdığım her bebek oldu..
ve dediğin gibi herkes yaptıramıyo pahalı bi aşı..
inşallah olmaz bebeciğin..sadece panik olma olasılıkları bil ama dert etme cnm.
sağlıklı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?