ruh eşimdi nasıl siler beni??

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
kızlar merhaba. ben 20 yasındayım. 2 ay once biriyle tanıstım. inanın sanki ruh esim diyebilirim. ben icine kapanık bi insanım cünkü kimseyi sevemiyorum ve herkesle bi fikir ayrılıgım oluyor bi tartısma cıkıyor. düsüncelerim gercekten anormal sekilde farklı. fakat bu erkek tam benim sevdigim biri. o da bana diyordu ruh esim benim diye. iyiki tanımısım seni diye. ben iliskilere supheyle yaklasırım erkeklere temkinli yaklasırım mesela hemen güvenmem her dedigine inanmam. sevgilim bunu sezer ve bana kızardı. beni baskalarıyla karıstırma derdi. bana hayatımın askı derdi. su ana kadar hicbi sevgilisine demedigi kelimeymis bu. ben onun sonuymusum. benden sonrası olmamalıymıs. benim icin her seyden vazgecermis. cidden de bazı seylerden vazgecirdim onu. beni sevdigine inanıyordum gercekten. cok guzel seyler yasadık, konustuk. cok kısa bi sure ama sanki onu yıllardır bekliyordum o da beni yıllardır tanıyor gibiydi. ben derdim askım ilerde nolcagı belli olmaz, bu kadar guzel seyler soyleme bana diye cünkü seni asla bırakmam ve buna garanti veririm demisti bana. ben veremedim bana kızdı. cunku biz herseyi paylasalım her seyi yapalım istiyordu. ben ise ayrılık olur uzuluruz diye geri tuttum kendimi. tabiki arada kavgalar oldu. cogunluk benim hatamdı kahretsin beni yaa.. her seyi abartır cocuga sanki adam öldürdü gibi kızardım. cok kahve icerdi, azaltması icin ugrastım birkac günde bir icmeye basladı. her defasında icmek icin benden izin alırdı. yine bi gün izin aldı verdim. bitirdi bi tane daha istedi olmaz dedim. o hadi dedi ben hayır dedim inat inat derken gitti icti.. ben kendimi degersiz hissettim o an. bagırdım cagırdım 4 gün küs kaldık. özledim yazdım ona. konustk barıstık. hata bende bir bardak onu öldürmezdi ama o da icmese olurdu hic degmedi küs kalmaya. bunun gibi sacma kıskanclıklar ve sacma kavgalar oldu.. hep kendimi haklı cıkardım o alttan aldı.. en son yine bi kavga oldu. o bana bi saka yaptı ama kötü bi tarafa cekilecek cinstendi ve ben ona cok kızdım. bana sarkan ve askımın kızdıgı bi cocuk vardı, bana mesaj atmıstı sınav günlerini sölermisin die. bana cvp yazma dedi askım. yazmadım. ama bu sakaya cok kızdım ve cocuga cvp yazdım ve askım delirdi. yazma bana git onla konus!! falan filan gitti bu. whatsapptan konusuyoduk ve msjlarım gitmedi ya engelledi ya interneti kapattı. sonra ben de cıkıstım msjdan yazdım bu sefer senin kıskanclık krizlerinle ugrasamam!! dedim ve ben kızınca cok agır yazarım ve askım da kavga etmek istemez ve hep susar ve kacar. ozellikle o haklıysa susar eger sucluysa pesimden kosar yani.. neyse ben ertesi gün sonra hatamı anladım. whatsapptan smsten mesajlar attım hergün hergün 5 gün boyunca attım. telle aradım ozur dilerim nolur affet dedim. bilmiyorum dedi bana. sonra yine aradım, memlekete gidiyodu arabadaydı. ben seni ararım canın sıkılmaz dedim. yok arama zaten dedi. istemiyo musun dedim. istemiyorm dedi. peki rahatsz etmem dedim kapattım. sonra dayanamadım msj attım aradım ve cvp alamadım. yalvardım sonra. son kez konusalım dedim. konuscak bisi yok dedi. nolur bi veda edelim bari dedim beni hemen nasıl silersin lütfen son bi iyilik yap bana seni unutamam dedim. yalvarıslarımı sadece okudu. aramalarımı acmadı. sadece arada sunları yazdı, ben seni sildim artık yazma bana ben de yazmicam. malesef cok gec artık. yazdı sonra ben yatak dösek aglıyorum msjlar yagdırıyorum nolur bisiler yaz bana hakaretler et hic yoksa hattını kır at yoksa dayanamam ben dedim. sevmiyorum seni hattımı kırıcam dedi. telini kapattı sabah tüm mesajlarım iletilmis. sonra ben bi tamam rahatsız etmicem hoscakal mesajı attım. 2 günden beridir msj atmıom o da atmıo. küseli 1 hafta oldu ve benim istahım yok moralim yok aglıyorum cok kötüyüm cok seviyorum onu. tek merak ettigim nasıl beni kolayca sildi ve insan bi kac kelime ederdi yani arkadaslar acaba yalvarmalarım onu sımartıp geri cekilmesine mi yol actı yoksa benden birdenbire soguyup kafasından sildi mi neler oldu nolur hic aranızda yasayan var mı bole delice severken ve vaatler verip giden ve sizce geri döner mi? ne yapmalıyım? hata bende pesinden kosmalı mıyım? bi de diyorum ya sevmiyosa o zaman kalbinde sıgıntı gibi yasamak da istemem. bilemiyorum nolur yardm edin o benim ruh esim 2 aydır boylesine kimseye baglanmadm kmse icin vazgecmedim. o derdi benim icin askta gurur olmaz diye ama cok inatcıdır, tıpkı benim gibi.. bana derdi ki bi gün gidersen senin pesinden kosardım dedi filan.. seytan diyo seviyodur seni bırakma pesini. bi yandan gururu ayaklar altına serdim cok aciz hissediyrum kendimi. ben yatakta deli gibi aglarken nasıl arkasını dönüp gitti?? nolur bana mantıgınızla kalbinizle bi cevap verin

bence serbest bırak eğer gerçekten seviyorsa arayacaktır seni mutlaka biraz kafasını dinlesin bakalım. sende düşün bu üzülmelerine değecek biri mi diye

ikimiz de 20 yasındayız. evet üzülmeme değecek kişi cidden cok farklı ve yani kızlar ben supheyle yaklasır cool davranırdım o bana acayip düskündü sacma sebeplerden kızardım ona o yine benden vazgecemezdi bi kere ayrılcaktık iste yaa resimlerini silemiyorum ben senden ayrılamam filan iste bir sürü whatsapptan sarkılar gönderirdi ben gönderirdim cidden hic konusmadıgımız an yoktu saatlerce telefonda konusur msjlasırdık her anımızdan haberimiz olurdu.. ama onunla ben farklı illerde okuyoruz ve o bi dairede tek basına kalıyo. acaba diyorum ben onun canı sıkıldıgı bi anda karsısına cıkan bi oyuncak mıydım? simdi memlekete gitti ve beni de bu bahaneyle sildi mi? birbirimize gore degilmisiz bunu anlamalıymısız artık öyle dedi.. nasıl degiliz yaa?? tek hatam onu fazla sıkmamdı abartmamdı ve kıskanmamdı.. ama asla rahatsızlıgını belli etmemisti. aramızda sogukluk yoktu.. bana kıyamazdı kızamazdı barısırdık.. o kadar hızlı ilerledi ki sanki karı koca gibi bi bag vardı aramızda. yani beni oyuncak gibi gorecek bi erkek degildi.. ne oldu yani? anlamıyorum cok kötüyüm seviyorum hani hatam olmasa durduk yere gitse yine bi acıklama beklersin ama simdi kavgalarda genelde ben hatalı oldugum icin bi yalvarma istegi affettirme istegi olusuyo.. bilemiyorum off yani saatlerce konusan erkek nasıl dayanıyo yokluguma?? onun benden once 6 aylık bi iliskisi olmus. ona bile hayatımın askı dememis. hatta onunla opusme gibi bi durumu olmus. yani oyle sulu sulu olmayan kısa bi opucuk ve sevgilim o opucukte bi haz bi ates hissetmemis.. sonra da zaten ayrılmıslar.. ama mesela bana derdi seni cok istiyorum seni opmeyi bırak senin gozlerine bakarken ellerini tutarken bile haz alırım derdi.. ben ama kendimi geri cekerdm opme filan die.. ne bileyim yaa cok cok guzeldi onunla vakit gecirmek hayatımda hic bole sevmedim o da oyle yani benim gibi birini bulamaz ya cunku ben baskaları gibi degilim bu ovunmek degil yani ben kuralsız cag dısı bi insanım tıpkı o gibi tam kafadar yani of yaa napıcam ben

Yanlış anlama ama çocuk kahve içmek için izin alır hale gelmiş,şu an özgürlüğünün tadını cıkarıyordur.
sonuna kadar istememekte haklı.

Olgun davranacagım değişeceğim diyorsan cık karsısına mantıklı konus.

Kahve içmek için izin alan bi çoçuk ve içtiği için 4 gün küs kalınan bi ilişki ?? O kadar kısa sürede ruh eşim demen. Ne biliyim bana herşey çok garip geldi o çoçuk herşeyden bunalmıştır ve senin o yaptığın bardağı taşıran son damla olmuştur. Erkek çok seviyo diye herşeyi kabul edicek diye bişey yok susmuştur susmuştur patlamıştır her insanın bi sabrı vardır sonuçta

yaa aynen off cok salaklıklar ettim kuş gibi kafese soktum cocugu onun iyiligini isterken cok abarttım. bide kahve kavgasından sonra telde konustuk hemen tatlım tamam bida icmem dedi iyilik melegim dedi her zamanki gibi haklısın falan diyip alttan alırdı kücük seyleri deve yaptım kıymetini bilemedim.. kırk yılda bi kadeh ickiyi bile yasakladım ona o kadar cok tartıstık ki yeter artık ya tamam kavga etmek istemiyorum allah belamı versin agzıma icki koymicam dedi.. yani hep benim triplerimi yutar ayak uydururdu ben hic ona tolerans tanımadım.. 2 gün yüzlerce mesaj attm bida yapmıcam nolur gitme die. ama kavgamız tazeydi hic cvp vermedi. artk cok gec sildim seni dedi. ama onun aksine guzel seyler yasadık bilemiyorum ya ben degismeye hazırım yani ama o da haklı. konustuk konustuk barıstık ne degisti dedi?? hep bida yapmicaz dedik yaptık.. ama yani seven iki insan icin ayrılmaya deger mi? seven insan degisir ben degisirim cok seviyorum

ya evet sacma abartılarım oldu kabul sırf kahveyi cok iciyodu bagımlı olmasını istemedim azaltsın istedim ardarda icme dedim ama abarttım iste ondan barıstık baska seyden kavga ettik falan.. ama kavgaları saymazsak ck guzeldi hersey her an konusurduk her düsüncemiz aynıydı o yuzden ruh esim diyorum birbirimizin sonuyuz sanırdım bana sonsuzum derdi senden sonrası olamaz derdi.. ben demistim bigün gidersen acıklama yapmadan gitme derdim.. ne acıklaması yaa ben seni bırakmam derdi yani benden cok o emindi bana kızardı ben emin degilim die. benim gitmemden korkardı.. simdi kendisi nasıl gitti.. hadi gitmek istiyor. insan der yani sıktın beni cok triplisin der.. ben derim tamam biraz ayrı kalalım.. ben kendimi ölcüp tartayım.. sonra yine deneyelim.. olmaz mıydı yani?? beni aglata sızlata gitmesi mi lazımdı

senin adına üzüldüm ama anlamadığım şeyler var....
hem çok şüpheciyim kimseye inanmam onu yapmam bunu yapmam demişsin
hem 2 ayda bir adama hayatı zehir etmişsin...
hangi ara adama bu kadar bağlanıp içtiği keyif kahvesini bile zehir ettin
kim bilir böyle daha neler vardır
2 ayda kaç 4 gün oldu böyle aranızda
ruh eşim dediğin adama öyle yazık etmişsin ki...
hiç bi insan bu kadar sıkıya gelemez bunu bilmen lazımdı...
ama o adamı arayıp sorma bence geri dönüşü olduğunu sanmıyorum...

iste guvenmiodum ama guvendirdi her seylerimiz aynıydı tüm fikirlerimiz o sadece fazla uçarıydı kendini düsünmezdi ben düsünürdüm sanırım fazla sıktım. kavgalar haric cok guzeldi hersey. bnden sogumamıstı ve kavgalar tatlı geliyodu tribini yerim senin diyodu zaten en uzun küslük o 4 gün oldu of yaa kücücük sey yüzünden o kadar hayal cope atılamaz o farklıydı ya

Çok komik ya,kahvemi yasakladin?ahaha..iyi ne guzel,bitbirinize yasaklar koyun ,oldugunuz gibi kabul etmeyin,hayati zindan edin..ne zevki varki hayatin o zaman..sen istedkgi yaoma o yapmasin..nr sacma yaaa.hayati guzellestirmek yerine neden bu yasaklar..helede kahve ahah offf

ya cok iciyodu. napıon diyorum kahve napıon diyorm kahve.. o kadarı da yıllar sonra carpıntı ve hastalıklara sebep oluyo. oyle boyle derken bikac güne indirdik iste.. bu sefer ardarda icmeye basladı.. o da benim saglıgıma karısır margarini bana yasaklamıstı. gece acıkıyodum, git bikac meyve ye diyodu oyle yani.. ya abartmadım mı abarttım yani 2 fincan cekmis kırk yılda canı. hayır dedim iste o da nispet yapar gibi sen kimsin der gibi ohh iciyorum falan filan yapınca büyüdü gitti işte :/ sonra barıstık bi daha kavga.. bu sefer yasaktan degildi off pismanım iste bi daha sans verse bu kadar sımarıklık etmem

ya arkadaslar bi cıkarken teli elinden düsmeyen whatsapptan cıkmayan adamın simdi teli kapalı ve whatsappa günde bir bakıyor ben yolunu gozlerken o tek bağımız olan telefondan kacıyor simdi bu iyiye mi isaret kötüye mi yani hala düsünüyor mu beni seviyor mu bana kırgın mı yoksa tüm yolları kapatıp benden kacıp sogumamı mı istiyo yada dedigi gbi yeni hat mı aldı naptı baska kız mı var offf (

Hata sende. Boş yere tripler,kıskançlıklar,alınganlıklar. Adam seviyor yani belli anlattıklarından. Merak ediyorum trip atınca ne oluyor. Bir kahve için 4 gün küs kalmak ne demek? Benim sevgilimle küs kalmam en fazla 4 saattir o da konuşmadan edemeyiz yani. Herşeyi çok abartmışsın. O sustukça üstüne gitmişsin. Bir de yalvarmalarımdan şımardı mı demişsin ya böyle düşünüyorsan hakikaten geri gelmesin o adam sana. O şakayı yapmasının sebebi de sensin ayrıca. Sen o kadar trip atarsan o da kendi aklınca o yaparsa bende yaparım diye düşünüyor. Barışırsanız da umarım hatalarını tekrarlamazsın. Sen o adamla mutlu olmak için berabersin başının etini yemek için değil. Böyle saçma triplerle uğraşma. Sert oldu biraz ama kusura bakma yani.

haklısın da su an tek istedigim geri dönmesi ben de cok seviyorum inanın artık tele bakmaktan aramaktan yorgun düstüm teli kapalı zaten nerde napıyo daha napabilirim affetmesi icin hatamı kabul etmekten baska? geri mi cekileyim üstüne mi gideyim üstüne gidersem daha cok kacar mı gitmesem gelir mi sorular sorular offf

Madem o kadar pişmansın,en yakın arkadaşıyla beraber buluşup evine git.
"Kaç gündür arkadaşımızın telefonu kapalı,merak ettik hastaysa geçmiş olsuna geldik" dersin ailesine de.
Eğer seni seviyorsa,yüzünü görünce dayanamaz zaten.

yok canım suan coook uzakta memlekette.. sence kızmakta haklı mı bana? yoksa seven insan bu kadar uzatmaz mı? cok ozur diledim hala da dilicem telini acsın konusalım filan dicem.. teli kapalı ne yapabilirim ki özür diledim işte en fazla okullar acılınca bölümüne gidebilirim ona da daha cook var. sizce hemen vazgecip susmam onu sevmedigimi gostermez mi daha yazayım mı napayım ya ben ona yazdm biraz düsünsen abarttıgını farkedersin ben o kisiye kötü bisi yazmadm dedim.. tabi önemli olan ona kızıp öc almamdı cok kötü oldu

Bence haklı tabii... Daha önce de söylemiştim bunu.
Sen bu kadar çok üzülüyorsun diye kalk git dedim.
Gerçekten sevse gitmene de gerek kalmazdı,senin bu gözyaşlarına da kıyamazdı.
Bence bu adam seni ya hiç sevmemiş ya da daha önce dediğim gibi soğumuş senden.

içtiği kahveden gelecekteki çarpıntısına bile karar verdiğine göre, seninle ayrı kalmasının gelecekte ki faydalarını da biliyorsundur.. sen biraz büyü önce ablacığım, olgunlaş.. ilişki yaşadığın insanın sahibi değil, eşi olacağını kabul et.. seni sevdiğini ispatlaması için kendinden taviz vermemesi gerektiğini öğren mesela.. ilişki de küslük de olur, kavga da olur.. yalvararak bile olsa insanların üzerine gidersen bu ters etki oluşturur.. bırak bir süre dinlensin, kafasını toplasın..

agladıgımı görse duysa neyse msjda yalvardım ben telime cvp vermedi zaten.. ne yapacagm bilmiyorum dedigim gibi artık gelsin diye degil benimle konussun diye ona bile razıyım yani ben

onun iyiligini istedim iste fena mı? konu kahve degil evet onu da büyüttüm ama onu cözmüstük biz. sonra yine kavga ettik. yalvardım evet ama peki ya bu sefer rica ile yaklassam cünkü dayanamıyorum 1 haftadır kafa dinliyo zaten yani hic olmazsa konusalım derdini soylesin ben cvbımı veriyim yani susuyor ve kacıyor konuscak bisi yok diyor yani bikac gün oncesine kadar oyleydi simdi telini kapatmıs. tekrar acarsa mesaj atayım mı sinirin gectiyse konusabilir miyiz? evet hatalıym ama seni seviyorum o yuzden hic olmazsa bi konusmayı bana cok görme yazcam :/ yalvarma mı bu yani dayanamıom artık susmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…