ruh gibiyimm :((

evliyim ve kızım var.problemler hep vardı.ama ben onları çözer hayatıma bakardım.kendimdende hiç taviz vermezdim.herşeyi zevkle yapardım..son zamanlarda noldu bilmiyorumm (

Kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye edebilirim. Nuray Sayarı, Serpil Yılmaz, Beki Ikala Erikli önerebileceğim yazarlar. Kendinizin ve hayatınızın aslında ne kadar önemli olduğunu anlamanızda yardımcı olacağını düşünüyorum.

anladım tşk ederim işin içinden çıkamazsam zaten benimde başvuracağım en son dr (

Canim depresyon gibi gozukuyor. Bu durumu evde kalarak,kendi kendini dinleyerek asamazsin. İnsanlarla vakit gecirdikce,yalnizliktan uzaklastikca asabilirsin. Herkesin bu tarz donemleri olur ama sen sureyi uzatmissin.Tabi kurtulmak icin pek bir sey yapmadigin icin de daha cok icine cekmis seni bu kotu ruh hali.
Ayrica o cok begendigimiz film yildizlarini sarkicilari modelleri de yakindan inceledigimizde bir cok kusuru oldugunu gormek hic de sasirtici olmaz. O yuzden giy en guzel kiyafetlerini yap sacini hafif de bi makyajjj. Ailenle disari cik ,arkadaslarinla gorus. Emin ol cok kolay atlaticaksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşk ederim kitap okumaya da baya bir ara vermiştim.başlamak iyi olur inş.verdiğiniz isimleri değerlendireceğim...

inş. canım bu deiklerini yapmaya çalışıyorum ama istek yok.mesela en iyi arkadaşımı bile 2 haftadır aramıyorumm.. ( özlüyorum belki ama ona derdimi anlatmak gezmek dolaşmak falan o kadar zor geliyor ki

İlk basta tabiiki isteye isteye yapamazsin. İstesen zaten bu durumda olmazdin degil mi? :) Sonunda mutlu olucagini dusunerek simdi yapmaktan hoslanmadigin seyleri yani benim ve diger arkadaslarimizin dediklerini yapmaya calis. Baskalarinin mutluluklarina dahil olmaya calis. En yakin arkadasin eger her seye olumlu bakan biriyse bu durumunu ona ac eger degilse hic anlatma ki daha kotu hissetme kendini. Yani kisacasi pozitif insanlari topla cevrende ya da sen katil onlara. Mutluluk bulasicidir :)

Son düzenleme:

ertafımdaki insanlarda pek pozitif sayılmaz.arkadaşımın eşinle problemleri var.ne zaman bir araya gelsek sorunları konuşulr mutlaka.buda beni üzer.mesela görümcem eşinden yeni boşandı.iyi anlaşırız onunla ama oda su aralar hiç iyi değil.eşimin işle ilgili sürekli problemleri var.eve gelince ahlamalar puflamalar falan...anlatırken bile daralıyorum inan..etrafımdaki bu olumsuzluklar mı etkiliyo beni die de düşünmeye başladım şimdi.:44::44::44::44:

Bence oncelikle bir uzman doktorla gorus canim, zaman zaman hepimiz yasiyoruz boyle seyler ben pek boyle bi insan degilim ama bazen kimseyi goresim ise gidesim falan gelmiyor monotonluktan sklms olabilirsin, doktora git hobiler edin oyle yatip durma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inan ki nelerden hpşlanıyorum onları bile unuttum.hafızam zayıfladı.düşünme yeteneğim kayboldu.belkide evden dışarı çıkmıyorum ondandır.markete bile gitmiyorum artık düşün o derece yaa off

Dogru dusunmussun arkadasim. Tabi etrafindaki negatif kisiler senin de yasam enerjini cekmisler. Sorun tamamiyle onlarda degil ama bu buyuk bir etken. Eminim herkesin etrafinda hayata guzel bakabilen insanlar vardir az da olsa. Cok yakin olmasan bile gorusmeye bak onlarla. Kendini bazi kisilerle kisitlama.

kendime bi güven gelsede deiğin gibi şöyle giyinip süslenip çıksam dışarı.kendimce beni hoşnut eden şeyleri keşfedip yapabilsem....içimdeki bu karamsarlığı bir atabilsem...işin içinden çıkamazsam dr gidicem artık (

Oncelikle su konusma tarzindan kurtulmalisin. Ben bile kendimi kotu hissettim. Dedigim gibi kotu havayi kendine cekiyorsun. Ben iyiyim de ben guzelim. Ben cok degerliyim de. Ben iyiyim dedikce iyi olucaksin ben guzelim dedikcd guzelliginin farkina varicaksin ben degerliyim de cunku burda sana yardim etmek isteyen insanlar var seni tanimadiklari halde onemseyen. Eminim seni taniyan insanlar da sana tahmin ettiginden cok deger veriyordur. Lutfen olumlu dusun olumlu konus. :*

özür dilerim canım ( haklısın bunca insanın deiklerine karşılık biraz da olsa pozitif olmalıyım.tmm dediklerini yapıcam.buna öncelikle düşünerek ve konuşarak başlıcamm :))

Ozur dileyecek bir sey yok tatlim. Senin icin soyluyorum bunlari. Guzel haberlerini almak istiyorum. Cok opuldun :*

Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyleyim buaralar
Bazen düzeliyorum hayat neşem yerine geliyor ama yine aynı
Çevredeki negatif insanlardan olumsuzluklardan dolayı hep
Çünkü oturduğum yeri evi sevmiyorum kaynanamın zoruyla burda oturuyoruz :113:
Ayrıca bi 10-15 kilo fazlam var 2 çocuktan sonra veremedim toparlayamadım kendimi
Hoşuma giden şeylerin bedenime uygun olanını bulamıyorum çoğu zaman
Bu yüzden çoğu zaman bunalımdayım desem yeridir
Ama. Bazen neşeli hayata gülüp geçen arkadaşlarım var
onlarla takılınca unutuyorm herşeyi bi kendime geliyorum
Ne bileyim pozitif neşeli arkadaş ve tanıdıkların yokmu onlarla takılsan :44:
Yada eşinle başbaşa geçireceğiniz bi hafta sonu tatili ayarlasan
değişik yerler görmek insanı rahatlatır herzaman :128:
Bence Dr. Son çare ne bileyim Allah korusun cok sevdiğin yakının vefat eder etkisinden çıkamazsın ozaman
Yoksa antidepresanların en zararsız olanları bile bence cok zararlı :128:
Allah yardımcın olsun inşallah atlatırsın en KIsa zamanda

Son düzenleme:

Doktorlar bu yaptiginiz aciklamaya Depresyon teshisi koyuyor kendimden biliyorum ama ben bu hali 5 yil yasayip oyle doktora gittim keske ilk basladiginda gitseymisim yardim almanin faydasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…