• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruh gibiyimm :((

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
slm kızlar canım hiçbişi yapmak istemiyo.inanın şuan derdimi anlatmak bile zor geliyo.ama bu durumdan çok korkuyorum.evliyim bi kızım var.onlarda bi anlam veremiyo.ne bileyim önceden kendime bakardım cildimle saçımla oynardım bakımlarını yapardım.şimdi aynaya bakmıyorummm :((ev işi olsun yemek olsun hiç yapasım yok.bana kalsa yataktan hiç çıkmam.ama dediğim gibi bu durum beni korkutmaya başladı.napmalıyımm :(( halsizliiğim aldı başını gidiyo...:50::50::50::50:

merhaba :3:

bunalımda olabilirsin.bunun çözümü kendini meşgul edecek bir uğraş bulman.kafan onunla meşgul oldukça daha mutlu hissedersin.
halsizliğin için kanına bir baktır derim.geçen yıl bende kansızlık vardı kolumu kaldırasım gelmiyordu :44:

Ara ara hepimizin başına gelen şeyler. Yapabiliyorsan her zaman yaptığın şeylere ara ver. Kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen. :24:

merhaba :3:

bunalımda olabilirsin.bunun çözümü kendini meşgul edecek bir uğraş bulman.kafan onunla meşgul oldukça daha mutlu hissedersin.
halsizliğin için kanına bir baktır derim.geçen yıl bende kansızlık vardı kolumu kaldırasım gelmiyordu :44:

geçenlerde kanıma falan baktırdım herşey normaldi.ama bi daha baktırırım...önceden el işi falan yapardım.ondan da sıkıldım.önceden zevk alarak yaptığım hiçbişiden şimdi hoşlanmıyrm :((

Bu durumun ne zaman basladi biliyor musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla sanırsam 2-3 aydır hayattan zevk almamaya başlamıştım ama son 15- 20 gündür çok fazla..ben bu durumu bahar ayına verdim.ama öle değil.yok ne yöne saldırsam olmuyor... :((

Ara ara hepimizin başına gelen şeyler. Yapabiliyorsan her zaman yaptığın şeylere ara ver. Kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen. :24:

kendimi mutlu edecek şeylere yöneldim fakat bi sorun oldu biş çıktı olmadı.neye el atsam olmuyo benden kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.bedenim kendini her yönüyle kabuğuna çekmeye başladı sanki :((

kendimi mutlu edecek şeylere yöneldim fakat bi sorun oldu biş çıktı olmadı.neye el atsam olmuyo benden kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.bedenim kendini her yönüyle kabuğuna çekmeye başladı sanki :((

Vur kafayı yat, en güzel kafa dinleme hali bana göre :21: Ara ara dışarı çık, gez dolaş, ucuz da olsa bir iki parça şey al kendine. Sevdiğin yemekleri hazırla. Hatta durumun uygunsa hazırlama, dışarıda ye. Dvd falan al, komedi filmleri falan izle. :34: :34:

Psikolojik olabilir tabi. Ben de yaşadım aynı durumu bir süre önce benimki psikolojik değilmiş. Anemi çıktı sebebi. Kanım çok düşmüş, sebep oymuş. 5 iğne yedim kendime geldim. Böyle bir sebep de olabilir belki.

Hicbir psikolojik vaka durup dururken ortaya cikmaz. Ki 2-3 ay kisa bir sure degil,sebepsiz bir bunalim hali icin. Belki de uzun seyretmesinin sebebi bu durumdan cok da rahatsiz olmayisin. Kendi kendini de bu duruma alistirmis olabilirsin,farkinda olmadan bu durum icten ice hosuna gidiyor da olabilir. Hicbir sey yapmama istegi oncesinde yapmak istemedigin seyleri yapmak belki de islerin yogunlugunun patlamasi olarak ortaya cikmis olabilir. Ama dikkatimi ceken artik aynaya bakmiyorum demissin? Kendini cirkin hissetme,begenmeme gibi bir durum mu var ?

Vur kafayı yat, en güzel kafa dinleme hali bana göre :21: Ara ara dışarı çık, gez dolaş, ucuz da olsa bir iki parça şey al kendine. Sevdiğin yemekleri hazırla. Hatta durumun uygunsa hazırlama, dışarıda ye. Dvd falan al, komedi filmleri falan izle. :34: :34:

ewet önceden büyük bir keyifle yaptığım şeyler.bazen senin dediğin gibi amannn yat diyorum.yatıyorum uyanınca snra uyuduğuma bile kızıyorum.içimden bi ses sen naparsın ki şu haline bak anca yatarsın diyorum..sanırım deliriyorum kendimde bulduğum hiç bir pozitif yönüm kalmadı..:43::43::43:

Ben bunalıma girecek vakti bulamıyorum ya da hep bunalımdayım. Ama ikisinin ortası kesinlikle değil. Hayatın ne kadar yoğun olursa ayrıntılarla ilgilenmen o kadar azalır. Çünkü zaman yoktur. Ancak uğraşacak bir şeylerin yoksa zaten her şey seni bunalıma sokar. Dışarı çıkarsın komşun Ayşe teyze “kız sen hala evlenmedin mi?” der bunalımın dibi olursun.

Hicbir psikolojik vaka durup dururken ortaya cikmaz. Ki 2-3 ay kisa bir sure degil,sebepsiz bir bunalim hali icin. Belki de uzun seyretmesinin sebebi bu durumdan cok da rahatsiz olmayisin. Kendi kendini de bu duruma alistirmis olabilirsin,farkinda olmadan bu durum icten ice hosuna gidiyor da olabilir. Hicbir sey yapmama istegi oncesinde yapmak istemedigin seyleri yapmak belki de islerin yogunlugunun patlamasi olarak ortaya cikmis olabilir. Ama dikkatimi ceken artik aynaya bakmiyorum demissin? Kendini cirkin hissetme,begenmeme gibi bir durum mu var ?

haklı olabilirsin.bu duruma kendimi alıştırmış olabilirim belki de.hergün aynı şeyleri yaptığımın farkına vardım son günlerde.. :((bu durum beni rahatsız etmeye başlayıncada buraya yazıp fikir almak istedim..ewet aynaya bakmıyorum..baktığımda önceden görmediğim bi sürü kusur buluyorum kendimde..ne giysem yakıştıramıyorum.bir yere giderken giyinip çıkarıyorum sürekli.bide hep aynı kıyafeti giyme gibi takıntım oldu.mesela bişeyi yakıştırıyorum.bi daha diğerlerinin yüzüne bil bakmıyorumm:50::50:

Ben bunalıma girecek vakti bulamıyorum ya da hep bunalımdayım. Ama ikisinin ortası kesinlikle değil. Hayatın ne kadar yoğun olursa ayrıntılarla ilgilenmen o kadar azalır. Çünkü zaman yoktur. Ancak uğraşacak bir şeylerin yoksa zaten her şey seni bunalıma sokar. Dışarı çıkarsın komşun Ayşe teyze “kız sen hala evlenmedin mi?” der bunalımın dibi olursun.

ya ben kendime şaşırıyorum zaten bu duruma nasıl gelebildim diye.deiğim gibi bahar ayları dedim avundum.ama değil.kendime karşı özgüvenim yok olmaya başladı.hiçbişeyi beğenmiyorum.kapris yapıyorum.sağa sola bağırıyorum.bambaşka bir insan oldu.kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum..:(

Psikolojik olabilir tabi. Ben de yaşadım aynı durumu bir süre önce benimki psikolojik değilmiş. Anemi çıktı sebebi. Kanım çok düşmüş, sebep oymuş. 5 iğne yedim kendime geldim. Böyle bir sebep de olabilir belki.

bilmiyorum halsizlik için bu sebep olabilir tabi ama benim ki apayrı bi durum .hiçbişiden zevk alamıyorum.önüme hep engel çıkcakmış gibi hissediyorum.psikolojık yardımı da düşündüm.ama antidepresan ilaçları alıpta hayattan iyice kopmk istemiyorumm :((

daha önce açtığınız eşinizle olan konuları okursanız ruh halinizin neden öyle olduğunu anlarsınız
Rabbim sabır versin

daha önce açtığınız eşinizle olan konuları okursanız ruh halinizin neden öyle olduğunu anlarsınız
Rabbim sabır versin

amin canım sağol.bu büyük bi etken olabilir tabi.ama ben güçlü bir kadındım.noldu herşeye sabır gösteren çözümünü bilen bana :((ağlamak rahatlatırdı önceleri ama şimdi içim öyle bir soğudu ki hayata karşı yok yok yok :((

bilmiyorum halsizlik için bu sebep olabilir tabi ama benim ki apayrı bi durum .hiçbişiden zevk alamıyorum.önüme hep engel çıkcakmış gibi hissediyorum.psikolojık yardımı da düşündüm.ama antidepresan ilaçları alıpta hayattan iyice kopmk istemiyorumm :((

Benim bahsettiğim de aynı durumdu işte. Halsizlik tuzu biberiydi. Hiç bir şey yapmak istememe, her şeyi erteleme, sürekli bir karamsarlık hali, mutsuzluk vardı. Psikiyatr bir arkadaşım var ona gittim. Önce bir tahlil yapalım fizyolojik bir durum olabilir dedi. Öyle de çıktı. Her psikiyatr bunu yapıyor mu bilmiyorum. Ama bi görüşmekte fayda var bence. Hemen antidepresana başlamayabilir.

Bu arada antidepresan kullandığım bir dönem de oldu. Öyle hayattan koparan şeyler değildi. Prozac ve xanax kullandım. Prozac zaten mutluluk hapı diye geçiyor. Tabi ki dr kontrolünde başladım, dozlar sürekli kontrol edildi dr kontrolünde bıraktım. Uygun kullanılmayınca daha beter zarar veriyor psikolojiye.

Back
X