Ruh hastası arkadaş (!)

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
8 9 yıllık bir dostum(!) vardı. Gercekten her seyimi paylasirim,yediğimiz ictigimiz ayri gitmez,çok samimi oldugum biriydi.Okul bitince bir şekilde iletişim kopuklugumuz oldu fakat hala gorusuyorduk. Surekli aramiyorsun sormuyosun israrlarinin üzerine bi arayim bakalım dedim (her aradığımda çok mesguldur kendisi) Her zamanki gibi müsait değilim suan ben sana mesaj atarım o zaman ara dedi. İyi peki dedim kapattık. Mesaj filan gelmedi haliyle bende aramadim. Ertesi gün aramızda geçen diyalogu aktariyorum.
-Neden aramadin ?
+Mesaj atcam demiştin atmayinca aramadim bende.
-Kes lan.
+Ne diyosun sen ?
-Sus defol git.(daha bir sürü bu tarz cümle. Mesajları sildiğim için hatirlayamiyorum ne yazdigini)
+Seni alacak kocaya Allah sabır versin.
-Neyimi gördün lan it.
Burdan sonra engelledi beni. Ben tabi şok oldum. Ama daha başıma gelecegi bilmiyorum. Ertesi gün baktım açmış engeli. Hiç hakaret kullanmadan düzgünce benimle böyle konusmamasi gerektiğini söyledim. Art arda aramaya başladı bu. Şimdi açsam benle böyle konusan biriyle ne konuscam ki ben ? Acmadım sessize aldım isime devam ettim. 12 kez aramış. Tabi bu arada mesajlar da atmış aç lan telefonu aç çabuk falan gibi. Ben mesajları görünce defol git basimdan seninle ugrasamam dedim. Asıl sen s... git o... Sen kimsin ise girdim diye iyice havalandın falan filan bir sürü laf. Ki ben ise girdiğimden beri hiç konuşmadık. Bu cumlelerin üstüne sadece gülücük koydum. Ne yapılır ki buna ? Kendisinin zaten psikolojik rahatsızlıkları var bir şekilde idare ediyorduk ama bu kadarı psikolojik filan değil artik. Engelleyip hiç muhattap olmamak en iyisi tabi biliyorum. Ama bak beni engellemis demekki takıyor demesini de istemiyorum. İçine şeytan kaçmış olan bu arkadaşımı dünya aleme ibret olsun diye paylaşmak istedim sayın kk takipcileri. Okuyun,kimlere dost deniyormus görün,ibret alın.
Not: Aramızda geçenler sadece bu kadar. Öncesinde yaşanmış bir olay yok.

Biraz üslup lütfen diyecektin, tiye alıp geçilesi bir tip

Şaka mı ya telefonunu biri ele geçirmiş olmalı.
Kullandığı kelimeler ne kadar çirkin

kes lan derken şaka amaclı demıs olabılır mı....arkadasınızı daha ıyı tanırsınız gercı....tabıkı haksız ama sızde kalkıp durduk yere "senı alacak kocaya ALLAH sabır versın "demıssınız...çok absurd olmamısmı bu cumle o esnada....ne gerek var.....sankı ıcınızde bırıkmışte ıkınızde bırıkım yasamışsınız gbı.......

Aaaa delinin zoruna bak nasıl laf onlar yahu. Kaç kaç kaç hiçç bulaşma çekilmez anacım böylede.

Bence telefonunu falan birine kaptırmış Olmasın

amannnn aynı da benim 20 yıllık can dostum.
tıpkısının aynısı.
yol verdik gitti, dara düşünce yardım istedi insanlık adına yardım edeyim dedim.
baktım hala aynı.
boşverin hasta ve kıskançmış.

ne kadar terbiyesiz küfürlü konuşuyor erkek gibi bir kadının ağzına hiç yakışmayacak laflar bunlar

Ben durduk yere niye öyle bi laf ediyim yahu. Ben o cümleyi söylemeden önce kurduğu cümleleri hatirlayamiyorum ah bi hatırlasam. O sinirle ilk gorduklerim kalmış sadece aklımda. Ki ''seni alacak kocaya Allah sabır versin'' dedim ve arkasına gülücük koydum. Hala ortamı yumuşatmaya çalışıyordum. Bende birikmiş hiç bir şey olamaz ona karşı. Çünkü dediğim gibi zor günlerden geçti ve gerçekten psikolojisi normal değil. Onun kusuruna bakmazdim hiç bir zaman. Söylediği sözlere de cevap vermem normalde ama sonuç bu işte.

Telefonu başkasına kaptırmış olamaz. İş yerindeydi. Ve üslubu hep bu tarzdir. ''Kes lan,sus lan'' demesine alışkınim da diğerlerini ilk defa duyuyorum Ayrıca bu olay dün oldu. Hala mi alamadı telefonu başkasından ?

bendede vardı bıtane
ben hep ona dostluk ederdım ama o bana degılmıs
sildim gıttı

Hakikaten ruh hastası cnm bence öyle düşünme heryerden engelle gitsin pek yola gelicek bir tip gibi durmuyor bayagi dengesiz biri. Ayrıca kiskanmis seni bence.

Ya şimdi 8-9 yıllık arkadaşlık diyorsunuz.
İçine bir şey girmedi ya bunun.

Benim de böyle uzun soluklu çok samimi arkadaşlarımla esprisine lanlı muhabbetimiz olur.
O yüzden çok tuhaf bulmadım ama küfüre döndürmüş olayı orada saçmalamış anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…