- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Kurtuldum gibi şüküren kısa yoldan kurtulmaya bak lütfen
İnanın 4 senedir tek bir özel gün yok burnumdan gelmeyen. Her şeyi yapıp sonra ben ne yaptım ki. Ben seni düşünüyorum. Sonra sinirlenince de senin gözün dışarıda zaten ondan rahatsız oluyorsunBenim ilk sevgilim de senin nişanlın gibiydi.
Her şeye karışırdı, hiç bir şeye izin vermezdi.
Kuzenlerim gelmişti şehir dışından dışarı çıkalım dedik.
Giyindik süslendik, aradım gidemezsin dedi.
Oturdum ağladım zehir oldu günüm.
Ailemle denize giderdim o bile burnumdan gelirdi.
Ben 1 sene çekebildim.
Seviyor, kıskanıyor lafları o kadar boş ki.
O adam sadece seni manipüle etmeye çalışıyor.
Kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor, bu kadar.
Vurdum tekmeyi aradı, yalvardı barışmadım.
Özgürlüktü yani ondan ayrıldığım gün.
Arkama bakmadım bir daha.
Daha sonra eşimle tanışınca ilişki ne demek anladım.
Karışmaz, kısıtlamaz, gereksiz saçma sapan eleştirileri yoktur.
Gerçek ilişki bu dedim.
Arkana bakma konu sahibi.
Barışırsan hayatının hatasını yaparsın.
Yemin ederim aynı olayı defalarca yaşadım. Otobüsten indirdiğini bilirim kime bakıyorsun diye lütfen ben kimseye bakmadım diyorum. Sürekli savunma sürekli ısrarla ben yapmadım etmedim ama sürekli öyle bir insansın cevabını alıyorum. Her konuda aynı ama her konuda o inanmayacak ben açıklama yapacağımNaptın var mı haber?
Bende de vardı dedim ya bi tane ex narsist...Kafede oturuyoruz acık havada, ben bişey anlatıyordum, olayı hatırlamaya çalışırken gözlerim biraz ileri doğru baktı hani insan uzaklara bakar ya geçmişi hatırlamak adına bazen, hafif gülümseyerek hatırlamak adına farkında olmadan bakmışım...Bu da direkt kafasını arkaya çevirip sen kime gülümsüyorsun yaa diye sert bi şekilde tepki göstermişti...Ya ben sevgilimle otururken sağa sola gülücük atan bi tip miyim diye savunma yaparken bulmuştum kendimi...
Hayır bir haber yok, bir iletişim çabası da yokNaptın var mı haber?
Bende de vardı dedim ya bi tane ex narsist...Kafede oturuyoruz acık havada, ben bişey anlatıyordum, olayı hatırlamaya çalışırken gözlerim biraz ileri doğru baktı hani insan uzaklara bakar ya geçmişi hatırlamak adına bazen, hafif gülümseyerek hatırlamak adına farkında olmadan bakmışım...Bu da direkt kafasını arkaya çevirip sen kime gülümsüyorsun yaa diye sert bi şekilde tepki göstermişti...Ya ben sevgilimle otururken sağa sola gülücük atan bi tip miyim diye savunma yaparken bulmuştum kendimi...
Hayır bir haber yok, bir iletişim çabası da yok
Bire bir aynı cümleleri duydum defalarca. Benimle dışarı çıkmazdı yine ne yapacaksın diye istemiyorum diyordu. Gerçekten ruh hastaları bunlar, Allah yardımcımız olsunTahmin edebiliyorum. Eski görev yerimde yakın arkadaşım tam 5 sene katlandı böyle bir duruma.
Kız garsona seslenmek için dönse arka masadaki adama baktın dedi. Sosyal medyada birisinin mesaj isteğini görüp sen ona iş atmışsındır dedi. Telefonda biriyle konuşurken arasa kimi buldun beraber olacak dedi. Dedi de dedi. Geçen sene arkadaşım bu aptalın sosyal medya şifresini aldı tayin isteyecekti gruplara katılmak için ( bu arada o mesaj olayından sonra kızın sosyal medyalarını kapattı) velhasıl arkadaşım o gruplara bakarken gelen bir mesajla aydınlanma yaşadığını söyledi (mesaj içeriğini bilmiyorum)ve bıraktı. Kendisinden engelledi. Ailesine durumu anlatıp bilgilendirdi. Tekrar ulaşmaya çalıştığında ailesini aramak zorunda kaldı, gereken cevabı ailesi verdi ve kurtuldu.
Çok uzattım ama Allah kurtardı sizi de. Önünüze bakın, illaki içinizde kaldı söylemek istedikleriniz ama bunu kendinize yapmayın.
Kendinizi sevin anneniz sizi bir kere daha doğurmayacak.
İnanın 4 senedir tek bir özel gün yok burnumdan gelmeyen. Her şeyi yapıp sonra ben ne yaptım ki. Ben seni düşünüyorum. Sonra sinirlenince de senin gözün dışarıda zaten ondan rahatsız oluyorsun
Gerçekten aynı kişi olabilir mi diye geçti şu an aklımdan. Tek bir özel günde hediye yok, kutlama yok. Hepsinde kavga çıkardı belki o da bahaneydi tek bir özel günü birlikte geçirmedik. Koskoca 4 sene yani ve her zaman bir umut diğeri olur dedimBiliyorum.
Benim eski sevgilimde öyleydi.
Ya 1 sene beraberdik bir kere özel gün deyip de bir dal çiçekle gelmedi.
Diğerleri tonla vardı ama eleştiri desen, kıskançlık desen ohoooo.
Tonlarca kez yaşadım.
Ayrıldıktan sonra doğum günüm de pasta kesti bana hediye almıştı.
Gözünün önünde çöpe attım.
Değmiyordu çünkü artık iş işten geçmişti.
Gerçekten aynı kişi olabilir mi diye geçti şu an aklımdan. Tek bir özel günde hediye yok, kutlama yok. Hepsinde kavga çıkardı belki o da bahaneydi tek bir özel günü birlikte geçirmedik. Koskoca 4 sene yani ve her zaman bir umut diğeri olur dedim
Korkunç bir şey ya. Hep bir damga ve o damgayı silme, ikna çabası.Yemin ederim aynı olayı defalarca yaşadım. Otobüsten indirdiğini bilirim kime bakıyorsun diye lütfen ben kimseye bakmadım diyorum. Sürekli savunma sürekli ısrarla ben yapmadım etmedim ama sürekli öyle bir insansın cevabını alıyorum. Her konuda aynı ama her konuda o inanmayacak ben açıklama yapacağım
Sürekli kendimi suçladım bir süre sonra.. Ben hata yapıyorum diye oturdu kafamda ben farklı davranırsam sorun çıkmayacak sandımYok canım değildir.
Ben 1 sene ancak dayanabildim.
Sen 4 sene nasıl katlandın ?
Gerçekten davranışları zehir etti bana hayatı ve asla pişman olmuyor aslaSizin için sevindim. Adamın zihniyeti ne kadar bozuksa sizi de bu sekilde baskı altına almıs, evlenseydiniz bir zaman sonra farketmeden hayata bakış acınıź haline gelirdi. Muhtemelen barışmaya çanalar sonradan, hayatınıza değer veriyorsanız kurtarın kendinizi.
Asla pişmanlık yok asla üzülme durumu yok her şeyi kendi bilecek her şeye kendi karar verecek istediği gibi olacak. Arkadaşlarımla konuşacağımKorkunç bir şey ya. Hep bir damga ve o damgayı silme, ikna çabası.
Varsa güvendiğin bir arkadaşın onunla konuş yüz yüze ağla kız üzül rahatla. Ama bence artık rahatlarım öfkemi kısayım hırsımı alayim diye düşünme.
Bu adamın kendisi ile ilgili sorunları var. Narsist olduğunu düşünmüyorum bu başka birsey. Herseyin kontrolü kendisinde mi olsun istiyor acaba ? Ve güvensizlik var inanılmaz ölçüde ki bu da kendisi ile ilgili çözümleyemedigi sorunların sonucu.
Sürekli kendimi suçladım bir süre sonra.. Ben hata yapıyorum diye oturdu kafamda ben farklı davranırsam sorun çıkmayacak sandım
Amaan settörsin ordan, isabet olmus, ya bi de evleneydin bu manyakla, ömür boyu ona baktin, bunu begendin, öldürürüm ben bunun gibisiniBen hayatımda böyle rezil arsız adam görmedim. Resmen kendimi ortalık malı gibi hissediyorum insanlara davranışlarım değişti çekiniyorum karşı cinsle konuşurken. Rezil herif. Engellemiş arayamıyorum da. Gururundan çıkmış hayatımdan kaldıramam yazmış bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?