Ruh hastası ''eski nişanlı''

Naptın var mı haber?
Bende de vardı dedim ya bi tane ex narsist...Kafede oturuyoruz acık havada, ben bişey anlatıyordum, olayı hatırlamaya çalışırken gözlerim biraz ileri doğru baktı hani insan uzaklara bakar ya geçmişi hatırlamak adına bazen, hafif gülümseyerek hatırlamak adına farkında olmadan bakmışım...Bu da direkt kafasını arkaya çevirip sen kime gülümsüyorsun yaa diye sert bi şekilde tepki göstermişti...Ya ben sevgilimle otururken sağa sola gülücük atan bi tip miyim diye savunma yaparken bulmuştum kendimi...

İnanın 4 senedir tek bir özel gün yok burnumdan gelmeyen. Her şeyi yapıp sonra ben ne yaptım ki. Ben seni düşünüyorum. Sonra sinirlenince de senin gözün dışarıda zaten ondan rahatsız oluyorsun

Yemin ederim aynı olayı defalarca yaşadım. Otobüsten indirdiğini bilirim kime bakıyorsun diye lütfen ben kimseye bakmadım diyorum. Sürekli savunma sürekli ısrarla ben yapmadım etmedim ama sürekli öyle bir insansın cevabını alıyorum. Her konuda aynı ama her konuda o inanmayacak ben açıklama yapacağım

Hayır bir haber yok, bir iletişim çabası da yok

Bire bir aynı cümleleri duydum defalarca. Benimle dışarı çıkmazdı yine ne yapacaksın diye istemiyorum diyordu. Gerçekten ruh hastaları bunlar, Allah yardımcımız olsun

İnanın 4 senedir tek bir özel gün yok burnumdan gelmeyen. Her şeyi yapıp sonra ben ne yaptım ki. Ben seni düşünüyorum. Sonra sinirlenince de senin gözün dışarıda zaten ondan rahatsız oluyorsun

Biliyorum.
Benim eski sevgilimde öyleydi.
Ya 1 sene beraberdik bir kere özel gün deyip de bir dal çiçekle gelmedi.
Diğerleri tonla vardı ama eleştiri desen, kıskançlık desen ohoooo.
Tonlarca kez yaşadım.
Ayrıldıktan sonra doğum günüm de pasta kesti bana hediye almıştı.
Gözünün önünde çöpe attım.

Değmiyordu çünkü artık iş işten geçmişti.

Gerçekten aynı kişi olabilir mi diye geçti şu an aklımdan. Tek bir özel günde hediye yok, kutlama yok. Hepsinde kavga çıkardı belki o da bahaneydi tek bir özel günü birlikte geçirmedik. Koskoca 4 sene yani ve her zaman bir umut diğeri olur dedim

Yok canım değildir.
Ben 1 sene ancak dayanabildim.
Sen 4 sene nasıl katlandın ?

Sizin için sevindim. Adamın zihniyeti ne kadar bozuksa sizi de bu sekilde baskı altına almıs, evlenseydiniz bir zaman sonra farketmeden hayata bakış acınıź haline gelirdi. Muhtemelen barışmaya çanalar sonradan, hayatınıza değer veriyorsanız kurtarın kendinizi.

Kafasının içindeki ile yaşayan bir adama neyi anlatacaksınız ki..
Haklıysanız hırslanmayın. 4 yıl az bir süre değil ama şükür ki yolun başında evliliğe dönmeden bitti.

Korkunç bir şey ya. Hep bir damga ve o damgayı silme, ikna çabası.
Varsa güvendiğin bir arkadaşın onunla konuş yüz yüze ağla kız üzül rahatla. Ama bence artık rahatlarım öfkemi kısayım hırsımı alayim diye düşünme.
Bu adamın kendisi ile ilgili sorunları var. Narsist olduğunu düşünmüyorum bu başka birsey. Herseyin kontrolü kendisinde mi olsun istiyor acaba ? Ve güvensizlik var inanılmaz ölçüde ki bu da kendisi ile ilgili çözümleyemedigi sorunların sonucu.

Gerçekten davranışları zehir etti bana hayatı ve asla pişman olmuyor asla

Asla pişmanlık yok asla üzülme durumu yok her şeyi kendi bilecek her şeye kendi karar verecek istediği gibi olacak. Arkadaşlarımla konuşacağım

Dört sene bu olayları yaşaya yaşaya dayanmışsınız, şimdi adam sizi engelleyince hırs yapıyorsunuz. Aslında tüm yaşananlara rağmen yine de terk etmemiş, terk edilmişsiniz.
İnşallah geri dönmezsiniz, ben malesef sizden öyle bir enerji aldım.
Niye bu zamana kadar bitirmediniz bu işi, koskoca dört yıl? Otobüsten indirdi başkasına bakıyorsun diye diyorsunuz, nasıl reva gördünüz bu hareketleri kendinize?

Sürekli kendimi suçladım bir süre sonra.. Ben hata yapıyorum diye oturdu kafamda ben farklı davranırsam sorun çıkmayacak sandım

Ne olursa olsun katlanılmaz yani.
Rimel sürdürmemek, otobüsten indirmek nedir :/
Artık kapattıysan defterini önüne bak boş ver.

Amaan settörsin ordan, isabet olmus, ya bi de evleneydin bu manyakla, ömür boyu ona baktin, bunu begendin, öldürürüm ben bunun gibisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…