- 23 Haziran 2020
- 222
- 703
- 103
- 43
o yüzden bence bırakın o yılları eminim nefes alacaksınızİnanın bunlar sonra bir haftada olanlar. Neler söylediğini neler yaptığını utanırım tamamen anlatmaya
Çünkü ilk yaşadığınız olayda tepki koymayarak normalleştirmişsiniz olaylarıHiç böyle şeyler aklıma gelmemişti sizler yazana kadar, bu boyutta ciddi bir iş olduğunı yemin ederim fark etmedim.Algım bozulmuş yaşadıklarımı tam idrak edemiyorum galiba dün aşırı kötüydüm şimdi çok şükür daha sakinim
İnşallah bir daha yüzünü bile görmem de toparlarım kısa zamandao yüzden bence bırakın o yılları eminim nefes alacaksınız
inşallahİnşallah bir daha yüzünü bile görmem de toparlarım kısa zamanda
Kendimce tepki vermiştim ama bakıyorum hep onun istediği zamanlarda veya istediği şekilde olmuş. Ben de kendimi kandırıyorum bana yapamaz, izin vermem diye. İçten içe resmen sinmişimÇünkü ilk yaşadığınız olayda tepki koymayarak normalleştirmişsiniz olayları
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Ailesine sabırlar versin .Yaşadığım ilde 26 yaşında bir meslektaşım, gencecik öğretmen hanım, aşkına karşılık vermediği rezil bir varlık tarafından 3 el ateş etmek suretiyle hayattan ailesinden öğrencilerinden hayallerinden koparıldı maalesef. Böyle psikopatlardan Allah rızası için uzak durunne mutlu sizi engellemiş. Verilmiş sadakanız varmış, hattınızı değiştirin. Hiç ulaşmaya çalışmayın. Kendi zihninin pisliğinde boğulsun böyle hastalar..
Allah razı olsun çok sağ olun. Onu da yapacaktım kendi gitmese. Bir insan niye bu kadar vazgeçer kendinden anlamıyorum. Yazık gerçekten zamanıma yazık
O kadar soğuk kanlı o kadar sinsi ve hesaplı kitaplı hareket eden biri ki. Neler yapabileceğini bilmiyorum. Resmen her istediğini yaptırdı bana bu imalarla. Resmen kendimi kötü hissedip bak lütfen ben öyle değilim dedim hayır sen öylesin dedi karnım kasılıyor, midem bulanıyor hatırlayınca o suratını lafları. Sen baktın sen ona baktın ben haklıyım ben biliyorum ben yanılmam en doğru benim sen daha farkında bile değilsin ona aşıksın. Bana yaşattığını yaşayacaksınSiz de onu engelleyin. Durumu ailenize bir an önce söyleyin. Bu yaratık daha iyi manipüle edeceği birini bulamayıp size tekrar dönmek istediği zaman ailenize de ulaşmaya çabalayacaktır.
Bu durumda gereken cevabı siz değil aileniz vermiş olur.
Evet çok şükür kurtardı ama o hayatına günlük gülistanlık devam ederken ben insanlarla konuşmaya çekinir oldum. Hırsım geçmiyor belki ben de çok ama çok hata yaptım ama bu kadarını hiç hak etmedimAyyy Allah kurtarmış. Boşverin hırsı intikami kesin tüm iletişimi.
Uzman desteği alsanızEvet çok şükür kurtardı ama o hayatına günlük gülistanlık devam ederken ben insanlarla konuşmaya çekinir oldum. Hırsım geçmiyor belki ben de çok ama çok hata yaptım ama bu kadarını hiç hak etmedim
Almaya niyetlendim 3 defa gidebildim korona sebebiyle malesef devam edemedim. Online olanlara şu an için ayırabileceğim bir bütçe yok. Yaz aylarında toparlanırsam inşallahUzman desteği alsanız
Daha önce de yaşadık böyle ayrılıklar, haftalar aylar sonra döndü ama artık kesinlikle istemiyorum. Ben ondan daha anormalim artık. En azından o dışarıya tam bir melek benim insanlara karşı darvanışlarım da bozuluyor onun hoşuna gideceğim diye. Allah kimsenin başına vermesinSizin gerçekten bitirdiğinize emin olunca yalvar yakar gelecektir. Ama sonra aynı şeyler katlanarak devam edecektir. Adam normal değil. Bunu kendinize reva görmeyin. Gözün aydın kurtuldunuz inşallah. Bu krizi fırsata çevirin. O bitirmiş iken asla dönmeyin.
Ayy konuyu okurken benim cektiklerim aklıma geldi ha senin nişanlın ha benim eski sevgilim aynı ya bu kadar olmaz. Keske hic cekmeden en başında sorunlu olduğunu anladığında ayrilsaydin benmde böyle 3 senem gitti. Hic bsy yapma engellemis madem kalsın öyle arayıp fln başına sarma derimHanımlar gecenin bu saati elim ayağım titriyor. Kimseye anlatamıyorum bu saatte ama çatlayacağım artık. 30 yaşında kadınım şu mualemeyi gördüğüme inanamıyorum. 1 senedir nişanlıyım başından beri sorunlu bir ilişkiydi. Sürekli ota b.ka küsen bir adam düşünün her şeyi kendine hak gören ama asla en ufak bir eleştiriye tahammülü olmayan manipülatif bir adam. 10 defa ayrıl barış süründük resmen. Öğretmenim kendi ayaklarım üzerinde duruyorum senelerdir tek başıma yaşıyorum beyefendi kıskanç ruh hastası derecesinde kıskanç tepkimi koydum ama demek ki yetmemiş. Bir arkadaşıma taktı kafayı senelerdir hayatımda ama arkadaş grubunda olan kendi halinde sessiz sakin adamın teki, yoldan geçene taktı baktın böyle bakarsan o da bakar diye. Hangi ortama girsem sorun çıkardı yanıma gelirken rimel sürmedin , oraya giderken sürsün benim yanıma etekle gelmedin oraya etek giydin şimdi de iş yerime takık şu adamda gözün var, o varken kuruma gidiyorsun bilerek gittin onun için gittin şu adama göre mi ayarladın kendini..
Açtım ağzımı yumdum gözümü ne şerefsizliği kaldı ne ar damarı ne bir şey.. Sen herkese öyle bakıyorsun ki bana bunu yakıştırıyorsun dedim sülalesini kattım konunun içine sustum.
Sen bana böyle şeyler diyemezsin bu kadar alçalmanı beklemezdim yazmış engellemiş her yerden. Benim yapmam gerekeni hem de çok önce yapmam gerekeni yaptı resmen adam bir onun mu gururu var arkadaş. Bir insan hayatındaki kişiye bunu ima bile edemez ben ne çekiyorum beyefendi kabul edemezmiş. Aileme haber vermek istemedim bu saatte telaşlanacaklar böyle ruh hastası adamı neden çektim diye elim ayağım titriyor mesajları hatırlayınca. Israrla o adamda gözüm varmış sabahtan beri aynı şey dönüp duruyordu ağzında gözüm döndü en sonunda. Ömrümden koskaca 4 sene çaldı bu rezil. Efendi gibi susup oturayım mı rezil mi edeyim 7 düvele şimdi arayıp bas bas küfür mü edeyim ben ne yapayım
Tahmin edebiliyorum. Eski görev yerimde yakın arkadaşım tam 5 sene katlandı böyle bir duruma.O kadar soğuk kanlı o kadar sinsi ve hesaplı kitaplı hareket eden biri ki. Neler yapabileceğini bilmiyorum. Resmen her istediğini yaptırdı bana bu imalarla. Resmen kendimi kötü hissedip bak lütfen ben öyle değilim dedim hayır sen öylesin dedi karnım kasılıyor, midem bulanıyor hatırlayınca o suratını lafları. Sen baktın sen ona baktın ben haklıyım ben biliyorum ben yanılmam en doğru benim sen daha farkında bile değilsin ona aşıksın. Bana yaşattığını yaşayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?