Ruh hastası ''eski nişanlı''

Siz de onu engelleyin. Durumu ailenize bir an önce söyleyin. Bu yaratık daha iyi manipüle edeceği birini bulamayıp size tekrar dönmek istediği zaman ailenize de ulaşmaya çabalayacaktır.
Bu durumda gereken cevabı siz değil aileniz vermiş olur.

Çünkü ilk yaşadığınız olayda tepki koymayarak normalleştirmişsiniz olayları

Çünkü ilk yaşadığınız olayda tepki koymayarak normalleştirmişsiniz olayları
Kendimce tepki vermiştim ama bakıyorum hep onun istediği zamanlarda veya istediği şekilde olmuş. Ben de kendimi kandırıyorum bana yapamaz, izin vermem diye. İçten içe resmen sinmişim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Ailesine sabırlar versin .

G Gncfb1907 kurtulmuşsun ablacım verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun . Ya bi de seviyorum ölüyorum diyip gözünü karartıp evlenseydin . Hiç geri bulaşma yok rezil edeyim yok hırsımı alayım diye , boşver arkana bakma . İnşAllah hayırlı biri çıkar karşına güzel mutlu huzurlu bir yuvan olur .

Allah razı olsun çok sağ olun. Onu da yapacaktım kendi gitmese. Bir insan niye bu kadar vazgeçer kendinden anlamıyorum. Yazık gerçekten zamanıma yazık

O kadar soğuk kanlı o kadar sinsi ve hesaplı kitaplı hareket eden biri ki. Neler yapabileceğini bilmiyorum. Resmen her istediğini yaptırdı bana bu imalarla. Resmen kendimi kötü hissedip bak lütfen ben öyle değilim dedim hayır sen öylesin dedi karnım kasılıyor, midem bulanıyor hatırlayınca o suratını lafları. Sen baktın sen ona baktın ben haklıyım ben biliyorum ben yanılmam en doğru benim sen daha farkında bile değilsin ona aşıksın. Bana yaşattığını yaşayacaksın

Ayyy Allah kurtarmış. Boşverin hırsı intikami kesin tüm iletişimi.
Evet çok şükür kurtardı ama o hayatına günlük gülistanlık devam ederken ben insanlarla konuşmaya çekinir oldum. Hırsım geçmiyor belki ben de çok ama çok hata yaptım ama bu kadarını hiç hak etmedim

Daha önce de yaşadık böyle ayrılıklar, haftalar aylar sonra döndü ama artık kesinlikle istemiyorum. Ben ondan daha anormalim artık. En azından o dışarıya tam bir melek benim insanlara karşı darvanışlarım da bozuluyor onun hoşuna gideceğim diye. Allah kimsenin başına vermesin

Ayy konuyu okurken benim cektiklerim aklıma geldi ha senin nişanlın ha benim eski sevgilim aynı ya bu kadar olmaz. Keske hic cekmeden en başında sorunlu olduğunu anladığında ayrilsaydin benmde böyle 3 senem gitti. Hic bsy yapma engellemis madem kalsın öyle arayıp fln başına sarma derim

Benim ilk sevgilim de senin nişanlın gibiydi.
Her şeye karışırdı, hiç bir şeye izin vermezdi.
Kuzenlerim gelmişti şehir dışından dışarı çıkalım dedik.
Giyindik süslendik, aradım gidemezsin dedi.
Oturdum ağladım zehir oldu günüm.
Ailemle denize giderdim o bile burnumdan gelirdi.
Ben 1 sene çekebildim.
Seviyor, kıskanıyor lafları o kadar boş ki.
O adam sadece seni manipüle etmeye çalışıyor.
Kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor, bu kadar.
Vurdum tekmeyi aradı, yalvardı barışmadım.
Özgürlüktü yani ondan ayrıldığım gün.
Arkama bakmadım bir daha.
Daha sonra eşimle tanışınca ilişki ne demek anladım.
Karışmaz, kısıtlamaz, gereksiz saçma sapan eleştirileri yoktur.
Gerçek ilişki bu dedim.
Arkana bakma konu sahibi.

Barışırsan hayatının hatasını yaparsın.

Tahmin edebiliyorum. Eski görev yerimde yakın arkadaşım tam 5 sene katlandı böyle bir duruma.
Kız garsona seslenmek için dönse arka masadaki adama baktın dedi. Sosyal medyada birisinin mesaj isteğini görüp sen ona iş atmışsındır dedi. Telefonda biriyle konuşurken arasa kimi buldun beraber olacak dedi. Dedi de dedi. Geçen sene arkadaşım bu aptalın sosyal medya şifresini aldı tayin isteyecekti gruplara katılmak için ( bu arada o mesaj olayından sonra kızın sosyal medyalarını kapattı) velhasıl arkadaşım o gruplara bakarken gelen bir mesajla aydınlanma yaşadığını söyledi (mesaj içeriğini bilmiyorum)ve bıraktı. Kendisinden engelledi. Ailesine durumu anlatıp bilgilendirdi. Tekrar ulaşmaya çalıştığında ailesini aramak zorunda kaldı, gereken cevabı ailesi verdi ve kurtuldu.
Çok uzattım ama Allah kurtardı sizi de. Önünüze bakın, illaki içinizde kaldı söylemek istedikleriniz ama bunu kendinize yapmayın.
Kendinizi sevin anneniz sizi bir kere daha doğurmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…