kardeşim erkek bedeninde fesat fitne bir kadın karakteri taşıyan ruh hastası biri.
3 aylik bebegi birakip tatile gidecektiniz o zaman da dedik bebek çok küçük kardeşin de sorunlu madem sonuç olarak ne yaptınız bilmiyorum da şimdi mi sorun oldu kardeşiniz?
Birde bakıcı tutmak zorsa eğer yaşlı ve bi dünya sıkıntısı olan insanlara bu kadar yüklenmeyin.
Ya çalışmayın ya iyi bir bakıcı tutun.
Anne değil kardeş ruh hastasıymışHem annenize ruh hastası diyorsunuz hem çocuk emanet ediyorsunuz . Bu ne yaman çelişki ?
Bana da öyle geliyor annesinin bebeğe verimli olması için kardeş ruh hastası damgası yiyor, yazık.Dogru o konuda vardi. Sanirim konu sahibi kendi cocuguna baktirmak iştedigi icin erkek kardesinin aradan cekilmesini istiyor. Halbuki biri oglu digeri torun.
Klimasız araba, bebeksiz tatil vs vs içeren konuyu okuyup asıl ruh hastasını buldumAnne değil kardeş ruh hastasıymış
Anne değil kardeş ruh hastasıymış
bu arada annem bizi büyütür ken onu da beni de bol bol takıntılarını beynimize kazımıştır.ektiğini bictiginde de suçu üstümüze atmistir.bizi emri altina alip özgüvenimizi parcalamistir.ben bu durumda etkilendiklerim ile anneme zararim dokunmazken kardeşimin hem bana hem ona zararı dokunmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?