Ruh hastasi kardeşim vol. 2

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Baştan söyleyeyim.kardeşim her türlü lafımı sonuna kadar hakediyor.onun açısından aramizda miras kan bağı harici başka bağ yok galiba.ayrica bende kiz annesi olarak haksızlığın dibini yaşadığını düşünen annem erkek annesi olarak ne çeşit acılar bekliyor bilemiyorum.ki o kadar bunaldim.anneme diller döktüm kötü seyler ile karşılaşırsa müstehak olacak.
Benden 13 yas ufak 22 yaşında uni 3. Sınıf bir kardesim var.ben bir kurumda işçi statüsünde memurlarin oldugu yerde çalışıyorum doğum izninden döndüm .Yarım calismaya basladim.en bastan annem ile anlaştık ben bakarim dedi.yaş aram 13 oldugu icin kardeşim büyüyene kadar biz arkadas gibiydik annemle.kardeşim erkek bedeninde fesat fitne bir kadın karakteri taşıyan ruh hastası biri.hani bu ruh hastalığı tedavi edilirebilirlikten cok karakteri olmuş anladim.bu arada annem bizi büyütür ken onu da beni de bol bol takıntılarını beynimize kazımıştır.ektiğini bictiginde de suçu üstümüze atmistir.bizi emri altina alip özgüvenimizi parcalamistir.ben bu durumda etkilendiklerim ile anneme zararim dokunmazken kardeşimin hem bana hem ona zararı dokunmuştur.bi de hala kendisi haklı zannetmekte kardesim ise annemin kizimi baktiracagimi bildiği halde annemi yuz defa arayip eve çağırır.annemden baskasina emanet edemezken ciddi ciddi bakıcı düşünmeye başladım.fakat daha maasimi alamazken onun parasina nasıl sıra gelir bilmiyorum.anneme diyorum bak seni döver diyorum.yiceksem ben dayak yerim diyor.ayrica kardesimle konusmuyorum.bana yaptığı saygısızlık larin haddi hesabi yok annnem de karışma bosver deyip duruyor.kocama tamamen anlatsam konusmaz direk tekme ile dalar.bugun isim var ve sirf onun için kzimla gitti onun gtunu toplamaya.insandan her zaman insan cikmadiginin kanıtı gibi kardeşim.ekim ayına kadar burada ben eylul sonuna kadar yarim calisacagim.zaten başka si bedensel sıkıntılarım da var.annemin ve kardesimin karaktersizligi deli ediyor beni bi de utanmadan annem diyor onun bana ihtiyaci var diye.bende dedim 22 yaşında birine yemek yapmayı öğretirsen olmaz diye.
Böyle uyuz erkek kardeşi olanlar neler yaptılar. Neler yaşadılar özellikle onlardan yorum bekliyorum

3 aylik bebegi birakip tatile gidecektiniz o zaman da dedik bebek çok küçük kardeşin de sorunlu madem sonuç olarak ne yaptınız bilmiyorum da şimdi mi sorun oldu kardeşiniz?

Birde bakıcı tutmak zorsa eğer yaşlı ve bi dünya sıkıntısı olan insanlara bu kadar yüklenmeyin.

Ya çalışmayın ya iyi bir bakıcı tutun.

Bende bir ruh hastalığı göremedim. Annesine ihtiyacı olan 22 yaşında genç bir adam. O yaştaki öğrencilerin evlerini düşününce annesinden destek istemekte pek haksız değil.

kardeşim erkek bedeninde fesat fitne bir kadın karakteri taşıyan ruh hastası biri.

Erkeklerin de fesat fitne icinde olabilecegini biliyormusunuz. Gerci dizilerde bu rolü hep kadinlara verirler. Kardesinizi degistirmeniz mümkün degil. Annenizde iki arada kalir. Ama anlattiklariniza göre bu durumu kesin olarak annenizle konusmaniz lazim. Esiniz gercek durunlari bilse cocuguna onun tarafindan bakilmasini ister mi

Dogru o konuda vardi. Sanirim konu sahibi kendi cocuguna baktirmak iştedigi icin erkek kardesinin aradan cekilmesini istiyor. Halbuki biri oglu digeri torun.

Dogru o konuda vardi. Sanirim konu sahibi kendi cocuguna baktirmak iştedigi icin erkek kardesinin aradan cekilmesini istiyor. Halbuki biri oglu digeri torun.
Bana da öyle geliyor annesinin bebeğe verimli olması için kardeş ruh hastası damgası yiyor, yazık.
Kardeş bu ya ötesi var mi ? Yani begenmiyorsan otur çocuğuna da kendin bak.

Anne değil kardeş ruh hastasıymış

annemin ve kardesimin karaktersizligi deli ediyor beni bi de utanmadan annem diyor onun bana ihtiyaci var diye.bende dedim 22 yaşında birine yemek yapmayı öğretirsen olmaz diye.

Son paragrafta annesi için de karaktersiz yazmış. Hem anneye karaktersiz demek hem de çocuk emanet etmek....

Anne değil kardeş ruh hastasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…