ben kendi israr etti diyorum.kardesimle lgili cok vukaati a ekleyince artik kitap olur.o dediginiz kayinvalideler den bazıları da çocuk yap. Diye baski yapar hem çalış.derlerSatırlarca yazmışsınız ama kardeşinizin neden ruh hastası psikopat olduğuna dair en ufak bir ipucu yok. Sadece siz ona ruh hastası diye hitap ediyorsunuz. Bir örnek yok, bir olay yok, sadece sizin ithamınız var. Ne yapalım yani siz öyle dediniz diye bizde öyledir diye hemen kabulmü edelim?
Önce şu şu oldu diye bir anlatınki ona göre yorum yapılsın.
Bu arada hem size hemde genel olarak konuşuyorum şu anaanne/babaanne kesimini bir rahat bırakın artık. Onlar sizin çocuk bakıcılarınız değil. Çocuğunuza kendiniz bakın. Bakamıyorsanız çocuk yapmayın. Özellikle babaanne yani gelinin kayınvalidesi olan insanlara çok acıyorum. Bu kadıncağızlardan beklenen şey çocuk bakmak için gel yoksa ortalarda görünme!
bakicam deyip sürükleyecekse anlami yok.bakıcı bulayım dedim kendisi ısrar etti.dogurup çocuğu üstüne atmadim.annem asil işine göre beni kullanmaya çalışır.genel olarak geciniriz.fakat bu huylarindan baskalari da sikayetci.
iyi eğlendiniz mi bari sizi eglendirebildiysem ne. Mutlu banahahahhahaa
iyi eğlendiniz mi bari sizi eglendirebildiysem ne. Mutlu bana
gittim sag sağlim sağlıklı döndüm.kızımla.bende istemedim bastan gitmek ama.yanımızdaki çiftle dinlenerek gittik.aynayı tuttum kendime rujumu sürdümŞimdi eski konularınıza baktımda siz ciddi ciddi 3 aylık bebeği bırakıp tatillere mi gittiniz? Yada gitmeseniz bile teşebbüsünüz ve düşünceniz bu yönde idi?
3 aylık bebek ya, üç, ÜÇ!
Başkasının anneliğine yada ruh sağlığına laf edeceğinize gidinde bir aynaya bakın önce.
Sizin *Tereliye* adlı üye ile bir akrabalığınız falan var mı?ben kendi israr etti diyorum.kardesimle lgili cok vukaati a ekleyince artik kitap olur.o dediginiz kayinvalideler den bazıları da çocuk yap. Diye baski yapar hem çalış.derler
bir üyeyi diğerine benzeterek akraba olmuyoruz maalesef.Sizin *Tereliye* adlı üye ile bir akrabalığınız falan var mı?
Ohhh sefan olsunnn madem!gittim sag sağlim sağlıklı döndüm.kızımla.bende istemedim bastan gitmek ama.yanımızdaki çiftle dinlenerek gittik.aynayı tuttum kendime rujumu sürdüm
Sizin *Tereliye* adlı üye ile bir akrabalığınız falan var mı?
iyi iyi masallah.Hemde nasııııl
Ruh ikizi adetaBence var
beni yetiştirdiği şartlarda böyleydi.ben sadece işe gittigimde temizlik yaptigimda bakmis olacak benim gibi kesintisiz 30 sene beraber durmayacak.
buhrandan genetige mi geçtik ii mişBence var
İnan bana adeta ruh ikizisinizbir üyeyi diğerine benzeterek akraba olmuyoruz maalesef.
babası eve gelir .Yardimci olmaz her şeyden şikayet eder.hayatımda acaip insanlar bir deil ki bacimAnneniz siz temizlik yaparken çocuğa bakacak ama 22 yaşındaki oğlunun yemeğini temizliğini vs umursamayacak
Olur mu öyle şey
İşteyken baksın deseniz bir nebze de siz temizlik yaparken beden baksın
35 yaşında kocamaannn kadınsınız
Temizlik de yapar çocuğa da bakarsınız bir de babası var o çocuğun
Temizlik yapar ya da çocuğa bakar o esnada
Bence kendi beklentilerinizi bir gözden geçirin
benle bi yere giderse yada bensiz bi yere gitti annem diyelim sürekli taciz eder gibi. Arar bi sey icin yuz defa arar en sonunda eve çağırır.rahatca komsu vs de vakit geçirmesine engel olur.Kardeşin ruh hastası olarak annenden yemek istemek ve işini gördürmek dışında ne yapıyor?
Ne alaka? Cidden lohusa sendromunuz gecmemis daha.aynayı tuttum kendime rujumu sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?