Ruh hastasi kardeşim vol. 2

ben kendi israr etti diyorum.kardesimle lgili cok vukaati a ekleyince artik kitap olur.o dediginiz kayinvalideler den bazıları da çocuk yap. Diye baski yapar hem çalış.derler

Bu kadar ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorsanız tek çareniz sadece uzak durmak bu kadar . Anneniz kardeşinizi asla bırakmaz her anne gibi sorumlu hissediyordur siz zaten başınızın çaresine bakabilen tarafsiniz gözünde anlaşılan.

Böyle durumlarda sinir hastası olacağınıza öz kardeşin annen de olsa olmuyorsa olmuyor deyip önünüze bakacaksınız . Başka türlü çözümü yok bunun.

Şimdi eski konularınıza baktımda siz ciddi ciddi 3 aylık bebeği bırakıp tatillere mi gittiniz? Yada gitmeseniz bile teşebbüsünüz ve düşünceniz bu yönde idi?
3 aylık bebek ya, üç, ÜÇ!
Başkasının anneliğine yada ruh sağlığına laf edeceğinize gidinde bir aynaya bakın önce.

gittim sag sağlim sağlıklı döndüm.kızımla.bende istemedim bastan gitmek ama.yanımızdaki çiftle dinlenerek gittik.aynayı tuttum kendime rujumu sürdüm

ben kendi israr etti diyorum.kardesimle lgili cok vukaati a ekleyince artik kitap olur.o dediginiz kayinvalideler den bazıları da çocuk yap. Diye baski yapar hem çalış.derler
Sizin *Tereliye* adlı üye ile bir akrabalığınız falan var mı?

beni yetiştirdiği şartlarda böyleydi.ben sadece işe gittigimde temizlik yaptigimda bakmis olacak benim gibi kesintisiz 30 sene beraber durmayacak.

Anneniz siz temizlik yaparken çocuğa bakacak ama 22 yaşındaki oğlunun yemeğini temizliğini vs umursamayacak

Olur mu öyle şey

İşteyken baksın deseniz bir nebze de siz temizlik yaparken beden baksın

35 yaşında kocamaannn kadınsınız

Temizlik de yapar çocuğa da bakarsınız bir de babası var o çocuğun

Temizlik yapar ya da çocuğa bakar o esnada

Bence kendi beklentilerinizi bir gözden geçirin

babası eve gelir .Yardimci olmaz her şeyden şikayet eder.hayatımda acaip insanlar bir deil ki bacim

Kardeşin ruh hastası olarak annenden yemek istemek ve işini gördürmek dışında ne yapıyor?
benle bi yere giderse yada bensiz bi yere gitti annem diyelim sürekli taciz eder gibi. Arar bi sey icin yuz defa arar en sonunda eve çağırır.rahatca komsu vs de vakit geçirmesine engel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…