Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niye sürekli birileriyle küsüyorsunuz. Komşuluk seviyenizi pek ayarlayamıyor gibisiniz? Telefon numaranızın komşuda ne işi var? 20 senede 15 ev değiştirdim. İsmini bildiğim komşum 5’i geçmez. Merhaba merhaba.
Küstüklerinle mi konuşuyor
Hem de üst komşu, üst komşu olmanın sorumluluklarını bilmiyor demekki
Bir liste yapıp vermelisin kendisine, üst kat komşu kriterlerini belirle yaz ver ona göre yaşasın
Komşuluk bitmiş resmen
Matkap akşam saati en fazla ne kadar çalışabilir ki?
Ben de yeni taşıdığımda bir ihtiyaç doğdu duvara çivi çaktım, 10 vuruş bile değildi saat 22 falandı aşağıdan hooop diye bir ses. Bu kadar tahammülsüz olmaya gerek yok, kimse keyfinden matkap açmaz çivi de çakmaz. Hadi çiviyi salla onu yapmak zorunda olan bendim de sizinkinin matkabı ne kadar sürdü?
Bir de küstüklerimle konuşuyor nedir?
Telefon numarası ne alaka? Bir komşumda bile numaram yok. Gerek de yok.
Matkap akşam saati en fazla ne kadar çalışabilir ki?
Ben de yeni taşıdığımda bir ihtiyaç doğdu duvara çivi çaktım, 10 vuruş bile değildi saat 22 falandı aşağıdan hooop diye bir ses. Bu kadar tahammülsüz olmaya gerek yok, kimse keyfinden matkap açmaz çivi de çakmaz. Hadi çiviyi salla onu yapmak zorunda olan bendim de sizinkinin matkabı ne kadar sürdü?
Bir de küstüklerimle konuşuyor nedir?
Telefon numarası ne alaka? Bir komşumda bile numaram yok. Gerek de yok.
Merhaba herkese uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum ama içimi dökmek çok istiyorum şöyle başlayayım benim ruh hastası bir üst komşum var maalesef ben kimle küssem onla kanka olur kendisinin 2 yaşlarında bir çocuğu var benimde bir çocuğum var bu arada biz kesinlikle çocuğunun yaptığı sesler için kendisine bir şikayette bulunmadık şu zamana kadar matkap vs sesleri olursa uyardık neymiş biz duvara vuruyormuşuz onun eviymiş istediği gibi hareket edermiş gibi çok çirkin bir mesaj atmış bana bende hiç tarzım olmamasına rağmen kapısına Çıktım bir güzel kavga ettim asla laftan anlamayan normal bir kişi değil kendi kafasında nedendir bilmem bana takmış tam bir deli bu arada benim de kendi evim burayı zaten konum itibariyle beğenmiyoruz ama borcumuz devam ediyor şuan çıkamıyoruz da çok gerildim
Uyarmak için duvara vurmanız doğru değil. Matkap gece çalışmadıysa sorun değil. 2 yaşında çocuk oynuyor diye kimse şikayet etmez zaten. Bununla övünmenize gerek yok
Hergun mu matkap sesi var?
Bir de komsunun telefonunun siz de olmasi bir tek bana mi tuhaf geldi? 100 daireli bir sitedeyim apartman gorevlisi haricinde kimsenin telefonu yok bende.