- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
sanırımbugün ruh hastaları günü galiba
Amann takma ne yazarsa yazsın
canım ben kadını takip etmiyorum kadının bana attığı mesajları silmedim ne olur ne olmaz diye arşivde saklıyorum o ara farkettim engelimi kaldırdğını vs diğer şeylerde kulağıma geliyor.sende de mıknatıs mı var .. kadını takip etmeyi bırak görüştüğün kişiyede birşey söyleme sürekli kendini aklamak zorunda bırakma insanı..
ilgilenmiyorum ama ister istemez kulağıma geliyorfatal attraction yeniden vizyonda desenize
Ben olsam hiç ilgilenmem ama sen bilirsin.
Kızlar uzun süredir görüştüğüm biri var sevgilim değil ama flörtüm diyelim.( Neyse bu kişi ile aynı sektörde çalışıyoruz. O benden bir konum olarak daha üstte ve farklı bir firmada. Patronlar falan çok samimi. ) Ortak çevremizden kadının biri bana onun hakkında olur olmadık şeyler söylemişti şubat ayında. kadının kendisi de benim flörtümden hoşlanıyormuş ve zamanında sarhoşken bu kişiyi aramalar, kadının kendi çalıştığı yerde kızla arkadaşının iddiaya girmesi ayarlayacağına dair falan. Kadın aynı zamanda boşanmış ve ailesiyle yaşayan biri . Birde çocuğu var ve bu kadın ile birlikte yaşıyor çocuk.
Bu kadın bana olur olmadık şeyleri söylediğinde ben benimkine bayağı laf yapmıştım ve kendi telefonlarımı açmıyor olmama rağmen defalarca arayıp bir yandan da telefonu aç diye mesajlar atmıştı ben de açıp dinlemiştim. ve inanmayı tercih etmiştim. Daha sonra bu kadın başka bir hesaptan bana mesaj atmıştı kendi ellerinle sevgilini kaptırdın diye.
Aynı zamanda bu kadın yabancı kişilerin ( çok ünlü olmayan erkek model) resimlerini sevgilim diye paylaşan biri. Yalandan ilişki durumu yapmalar. Sosyal medya üzerinden benimkini takip edip aklınca kendi duvarında laf sokmalar. Yada mesaj atsam mı gibisinden yazılar yazmalar.
O kişinin baş harfini yazıp resimler atmalar falan. Bayağı ruh hastası biri yani.
Öte yandan çok samimi olduğum bir erkek arkadaşta bizim o kadınla aramızdaki mevzuyu bilmiyorken işte takıldığına takılıyor herkesi takıntı yapıyor kendine çok laf dolaşıyor ortada gibisinden bir şeyler anlattı bana.
Şimdi bu kız beni şubat ayında engellemişti sosyal medyadan. Ama geçtiğimiz günlerde engelimi kaldırmış ve ardından engeli kaldırmasından bir kaç gün sonra mesaj atmayı engellemiş.
Yani aklınca bizim görüşüp görüşmediğimizi merak ediyor bu adamla. Ve ben defalarca bu adamın önüne olayı ısıtıp ısıtıp sürüyorum ve kafasına kakıyorum. Ama yeminler ediyor görüşmediğine dair de ki eminim görüşmediklerinden kadın bile görüşmediklerine dair imalı yazılar yazıyor. Özlüyorum yada mesaj atsam biliyorum yine cevap vermeyeceksin gibilerinden. Biz halen görüşüyoruz flört ettiğim kişi ile.
Ama bu kız benim sinirlerimi bozuyor cidden. Ve ben buna sinir olup adama demediğimi bırakmıyorum. Engellemekte istemiyorum kızı bak bak işte benden çekiniyorda engelliyor diye. Nasıl dersini verebilirim ben bu ruh hastasına.
gizli gizli takip edilmek ve bunun kulağına gelmesi iğrenç birşey üstüne üstelik bizim görüşmeyi kesmemizi 4 gözle beklemesi ve bugün aramızdaki muhabbet bitse leş kargası gibi atlayacak birinin olduğunu bilmekNe kadar karman çorman bir ilişki. Sen karşındaki insandan hoşlanıyorsan, şartlarınız uygunsa hayatınızda olmayan bir kadın için fatura çıkarıyorsun. Hayatınızda olup olmadığını da yaşamadan bilemezsin ayrıca. En kötü gider şikayetçi olursun ama şu an sana karşı bir şey yapmayan birinin seni bu denli rahatsız etmesi çok anlamsız.
kıskancım ve biliyorum görüşmediklerini ama kadın bu şekilde davrandıkça deliriyorum
canım ben kadını takip etmiyorum kadının bana attığı mesajları silmedim ne olur ne olmaz diye arşivde saklıyorum o ara farkettim engelimi kaldırdğını vs diğer şeylerde kulağıma geliyor.
yani hayatında olmayan birinin önüne de ısıtıp ısıtıp bu konuyu sürmen çok tuhaf..Senin ve karşındaki insanın yaşı kaç? Adamın yani?gizli gizli takip edilmek ve bunun kulağına gelmesi iğrenç birşey üstüne üstelik bizim görüşmeyi kesmemizi 4 gözle beklemesi ve bugün aramızdaki muhabbet bitse leş kargası gibi atlayacak birinin olduğunu bilmek
bir ara resmen adama gidip kızı tuzağına düşürmüşsün demiş o zamanlar.üstelik benim söylemediğim şeyleri gidip sanki ben adam hakkında onları söylemişim gibi davranmalar vs.tamam o zaman kulağına gelenleri önemseme.. bu konuyuda habire gündeme getirme.. bana kalkıp habire habire bak böyle duydum .. engelimi kaldırmış şöyle demiş şöyle yapmış gibi gelen biri olsa off yeter artık yoluna git derim ..
bu kadının tavrı bu demek ki.. sen görüştüğün kişiyle olan ilişkine bak dış kapının dış mandalını umursa..
takip etmiyorum canım kulağıma geliyor ister istemez çok ortak arkadaş oluncatakip edildiğin kadar takip edip en az o kadın kadar herşeye kendince bir yorum katıyorsun. gereksiz yere bu tür şeyleri kafanıza takmayın engelleyin gitsin kendinize rakip neden arıyorsunuz.
bir ara resmen adama gidip kızı tuzağına düşürmüşsün demiş o zamanlar.üstelik benim söylemediğim şeyleri gidip sanki ben adam hakkında onları söylemişim gibi davranmalar vs.
Hasta olan insanla uğraşılmazKızlar uzun süredir görüştüğüm biri var sevgilim değil ama flörtüm diyelim.( Neyse bu kişi ile aynı sektörde çalışıyoruz. O benden bir konum olarak daha üstte ve farklı bir firmada. Patronlar falan çok samimi. ) Ortak çevremizden kadının biri bana onun hakkında olur olmadık şeyler söylemişti şubat ayında. kadının kendisi de benim flörtümden hoşlanıyormuş ve zamanında sarhoşken bu kişiyi aramalar, kadının kendi çalıştığı yerde kızla arkadaşının iddiaya girmesi ayarlayacağına dair falan. Kadın aynı zamanda boşanmış ve ailesiyle yaşayan biri . Birde çocuğu var ve bu kadın ile birlikte yaşıyor çocuk.
Bu kadın bana olur olmadık şeyleri söylediğinde ben benimkine bayağı laf yapmıştım ve kendi telefonlarımı açmıyor olmama rağmen defalarca arayıp bir yandan da telefonu aç diye mesajlar atmıştı ben de açıp dinlemiştim. ve inanmayı tercih etmiştim. Daha sonra bu kadın başka bir hesaptan bana mesaj atmıştı kendi ellerinle sevgilini kaptırdın diye.
Aynı zamanda bu kadın yabancı kişilerin ( çok ünlü olmayan erkek model) resimlerini sevgilim diye paylaşan biri. Yalandan ilişki durumu yapmalar. Sosyal medya üzerinden benimkini takip edip aklınca kendi duvarında laf sokmalar. Yada mesaj atsam mı gibisinden yazılar yazmalar.
O kişinin baş harfini yazıp resimler atmalar falan. Bayağı ruh hastası biri yani.
Öte yandan çok samimi olduğum bir erkek arkadaşta bizim o kadınla aramızdaki mevzuyu bilmiyorken işte takıldığına takılıyor herkesi takıntı yapıyor kendine çok laf dolaşıyor ortada gibisinden bir şeyler anlattı bana.
Şimdi bu kız beni şubat ayında engellemişti sosyal medyadan. Ama geçtiğimiz günlerde engelimi kaldırmış ve ardından engeli kaldırmasından bir kaç gün sonra mesaj atmayı engellemiş.
Yani aklınca bizim görüşüp görüşmediğimizi merak ediyor bu adamla. Ve ben defalarca bu adamın önüne olayı ısıtıp ısıtıp sürüyorum ve kafasına kakıyorum. Ama yeminler ediyor görüşmediğine dair de ki eminim görüşmediklerinden kadın bile görüşmediklerine dair imalı yazılar yazıyor. Özlüyorum yada mesaj atsam biliyorum yine cevap vermeyeceksin gibilerinden. Biz halen görüşüyoruz flört ettiğim kişi ile.
Ama bu kız benim sinirlerimi bozuyor cidden. Ve ben buna sinir olup adama demediğimi bırakmıyorum. Engellemekte istemiyorum kızı bak bak işte benden çekiniyorda engelliyor diye. Nasıl dersini verebilirim ben bu ruh hastasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?