Ruh hastası

tamam işte kadın normal değil .. bu adam kadının dediklerine inanmayacak kadar tanıyordur..
bence sorun edilecek bir durum değil aksine aranızda eğlence konusu işte..

normal değil ama az kaldı basıcam küfürü kadına

Şimdi tüm bu anlattığın olaylar sarmalı yetişkin insanlar arasında geçiyor değil mi?
evet

Kadının profiline bakmayın. En kesin çözüm bu bence.
ben bakmıyorum da kulağıma geliyor

Hasta olan insanla uğraşılmaz
Kadının ne olduğunu siz de biliyorsunjz
Boşversenize
Faceten engellemiş mi kaldırmış mı takip etmeye ne gerek var

takip etmiyorum da arşive girip mesajlarıma baktığım zaman belli oluyor. her ihtimale karşı silmedim ben zaten mesajları

sevgilin bile olmayan flörtüm dediğin kişi için neden bu kadar uzatıp kafa yormalar .ya gerçekse diye düşünüp vazgeç.

madem gerçek olmadığından eminsin o zman adamı neden bunaltıyorsun neden kıskanıyorsun.ayrıca diyelim evlendin bu kadın ya musallat olursa çok karışık bi durum.

Ama anlattığınız olayda 3 tane ergen var.

Flörtünüz bu kadını sosyal medya hesaplarından, kendisine ulaşabileceği her kanaldan engelleyip sizi güven açısından ferahlatmalı.
Ekstradan siz bu kadını muhatap dahi almamalısınız, değil hesaplarına bakmayı, engeli basıp geçmelisiniz. Sürekli fake hesaptan taciz etmemesi adına profillerinizin güvenlik ayarlarını düzenlemelisiniz. Onunla ilgili size bilgi sunan arkadaşlarınızı net bir dille size laf taşımaması için ikaz etmelisiniz.

Niçin saldırıya açık tutuyorsunuz ki kendinizi, madem ruh hastası bu kadın?
Bırakın ötede kumunda oynasın.

madem gerçek olmadığından eminsin o zman adamı neden bunaltıyorsun neden kıskanıyorsun.ayrıca diyelim evlendin bu kadın ya musallat olursa çok karışık bi durum.

ileri derecede olsa zaten mahkemeye veririm kadını.

kadının birden fazla hesabı var adamda engelli olmasına rağmen her yerden takip edebiliyor. benim hesaplarım da kapalı dışarıya karşı ama bazen gelen mesajlar diğer kutusuna vs düşebiliyor.

kadının birden fazla hesabı var adamda engelli olmasına rağmen her yerden takip edebiliyor. benim hesaplarım da kapalı dışarıya karşı ama bazen gelen mesajlar diğer kutusuna vs düşebiliyor.

Okumayın mesajları. Okumadan temizleyin.
Boşuna dememişler merak kediyi öldürür diye.

Kadinin hakkinda ne düsündügünü önemsemeden engelle gitsin. Ortan tanidiklarina da söyle ondan bahsetmesinler ilginemedigini söyle canim. Görüstügün kisi ile de devam etmek istiyorsan sürekli ayni seylerle üstüne gitme.

Bence bu anlattığın durumda bazı eksikler var şöyle ki 1. Erkek arkadaşının iki kadının kendisi için çekişme yaşaması gizliden hoşuna gidiyor, yoksa zibilyon tane hesabi olsa engelle bi tık a bakar, kadına olur da görürse haddini bildirir. Kızarkadasimdan uzak dur der. Daha da öteye giderse savcılığa bi şikayet bu işi çözer. Ay ben engelliyorum ama işte yakamı bırakmıyor falan gecsin bu işleri
2. Sanırım bu yukarıda anlattığım durumun içten içe siz de farkındasınız ki kadın kendini mühim sanmasın diye engellemiyorum dan ziyade hafif bir güvensizlik durumundan acaba görüşüyorlar mi bilmediğim birseyi olur mu ki durumundan siz de kadını takiptesiniz yoksa karşımdaki adam benimse gerisi konuşsun dursun engeller geçerim beni rahatsız eden bi durumu çözüp beni rahatlatmak da o adamın işidir. Ne şiş yansın ne kebap durumu var ortada, kadın da bunun farkında.

bugün ruh hastaları günü galiba
Ayyy ne güldüm siz de çok gülün emii Ruhu sağlam kim kaldı ki şu hayatta toplumca fıttırdık. Konu sahibi arkadaşım eğer birlikte olduğunun kişiye güvenin tamsa 3.şahıslara hiç takılma varsın kudursun kendi halinde

flört ettiğin adamla resminizi koysan çok mu saçma olur kendi profiline artık hangi sosyal ağda takılıyosanız

1) zaten bu olay olunca kadına haddini bildirdi o kızdan uzak dur seni ilgilendirmez bana karşı birşey hissetmiş olabilirsin ama olmadı diye.
2) ben takip etmiyorum kadını laf getiren çok kişi var. görüşmediklerinden %100 eminim.
flört ettiğin adamla resminizi koysan çok mu saçma olur kendi profiline artık hangi sosyal ağda takılıyosanız

ailemde ekli o yüzden koymak istemiyorum resim.

Ona bu kadar önem verme bence içten içe bir takıntı var sanki sende
Boş ver engelle ne düşünürse düşünsün tatlı canını sıkma..

'adam beni tercih etti, kadin kiskaniyo beni ve pesimizi birakmiyo' mu bunun ana fikri?
Sanki sen kadini takip etmiyorsun..
Hem adamla ortada bi iliski bile yok..
Adını bile koymayan biri icin, iki kadin arasinda paylasilamayan erkek hissiyati olusturulmus ve kadinlardan biri de sensin ne yazikki..
Sal gitsin ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…