- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Tavla olayina cok güldüm. Arada bende pislisiyorum oyleBak o rutini kırma olayına uyum yoksa olmayabilir, boğulursun.
Benim adam düz bir adam, arkadaşlığımızda bildiğin serseri idi ki benim gönlüm bu yönüne kaynadı aşık oldum.
Evlendik, adam 2 seneye kadar ev erkeğine dönüştü, huzur adamı oldu, aile insanı çıktı o pçin içinden affedersin. Üzerine de çocuk olunca, baba rolünü de giyince iyice duruldu. Ancak ben rutinden baygınlık geçiren bir kadınım, ara ara (onun da belli düzeni olmak kaydıyla) düzenden çıkmak isterim. İşte bu noktada ben çekerim, eşim katılır. İtiraz etmez. Hani atlıyor muyuz motora oğlanı gece annemlere bırakıp, sahile parlatmaya mı gideceğiz, gideriz.
Katılım önemli.
Tavla oynamaktan hazzetmem, eşim bayılır ve yense de yenilse de sapıtır, pis esprilere bağlar. Ancak o eğleniyor diye oynarım onla.
Böyle bir şey.
insallah bulursunuz onuIste hayalim buher sey ayni olacak diye bi sey yok tabi. Hayatta aldigim zevkleri onla yasamak daha cok mutlu kilar beni. Ayda yılda bir kuralim soframizi oturalim icelim muhabbetimizi edelim. Sabah kahvelerimiz olsun dirdir etmesin icme su sigarayi diye. Ah ah
ozaman oyle birine asik olmaya bakicaksin :)) gonlunce biriyle birlikte olmani dilerim.Tipki benim gibi olursa tabikide bende sıkılırım, benim deginmek istediğim noktalar film zevkleri mesela ben yabanci film izlerken o klasik türk komedi izlemesin. Ben iciyorsam o da benimle icsin. Balkonda cikalim kahve sigara icelim dedikodu yapalım. Arkadaslarimda mesela benim böyledir. Kendi tarzimda esimde boyle olsun istiyorum. Dinimiz ayni olsun siyasi görüşümüz ayni olsun diye bi istegim tabikide yok. Onemli olan benim zevk ile yaptigim seylere oda eslik etsin:)
Tavla olayina cok güldüm. Arada bende pislisiyorum oyle
Her sey bunlada kalmiyor sanirim ya eski erkek arkadasim tam kafamda ki erkekti olmadi sürmedi. Sanirim ben de eninde sonunda dümdüz bir adama varacağım:)
Iliski dinamiginize imrenmedim degilOnun da tatlı bir uyuzluğu oluyor. Bir o kadar sinire basan yönü de.
Bu sevgi ile ilintili; zaten bire bir aynı huylarda karakterlerde olmak imkansız, en basitinden kadın-erkek farkımız var.
Ancak işte o zıtlığın ayırmasından fazla bir çekimi varsa, o ilişki oluyor. Ancak zıtlıklar kabul eşiğini geçiyorsa olmuyor.
Bazen yalnız hissederim kendimi en başta da belirttiğim gibi, ancak öbür tarafını düşününce ben bana çok benzeyen biri ile yapamazdım. Bir kere tartışmalarımız savaşa dönerdi, baştan birimizin zeytin dalı uzatması gerekirdi. Eşim bunu yapabilen biri. Nerede alttan alması gerektiğini bilir ve beni savaşa itmez. Gibi gibi...
İnan uzuuun uzun yazabilirim ilişkimizin dinamiğini ama anlaşıldı diye düşünüyorum.
Dengeli kalabilmek önemli ilişki içinde, dengeyi verecek huylar olmalı.
Ancak Serdar Ortaç ve Yerli Komedi dedin beni benden aldın, bi erkekte direkt soğuma sebebim şahsen onlar
Ha eşimin Serdar dinlediğini de duydum, oturup Maskeli Beşleri izlediğini de gördüm... Ancak aynı zamanda atıyorum The Catafalque dinlediğini ve Natural Born Killers'a bayıldığını da gördüm :))
Birinde çeşitliliği barındıran bir düzlük var, birinde düpedüzlük.
Onu iyi ayırt et derim.
Ya da ruh eşin olmayan birini ruh eşin sanarsin:)Ay yok daha cok gencim illa ki bulurum benceee:)
İyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
hayir zit kutuplariz aksineİyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Iliski dinamiginize imrenmedim degilanlattiklarinizi gayet net algiladim. Cok sevimli bir evliliginiz var gibi duruyor disardan. Umarim benimde oyle olur
Canım olmadı ya oturtamadık hayirlisi buymus demek ki hem beynimde hem kalbimde bitti keske olsa demiyorum yollarini gozlemiyorum yani :)Cok uç olsaydı mutlu olmazdım diye düşünüyorum. Yani benim tercihim olmazdi gibi :)
Biz sevgilimle ilk basta pek birbirimize benzemiyorduk, zevkler falan... ama simdi o bana benzemeye başladı
Babing senin iliski yoluna girmedi mi ya yeniden deniyodunuz?
Cinsellik cok ayri bi yerde benim için. Cok önemli akrep burcuyum bide onceliklerimin ilk sirasinda cinsellik bile gelebilir yani. Gerisi uyum sevgi saygi. Ama rutin sessiz bi evlilik istemezdim ben. Sizin gibi hacivat karagöz olmayı tercih ederimDışarıdan öyledir
Ters düştüğümüz yönlerle bir araya geldiğimiz insanları eğlendiriyoruz, Karagöz-Hacivat izler gibi oluyorlar.
Tabi biz bize sert kavgalar da yaşamadık diyemem, çocuktan sonra bilhassa... Ama evlilikler içinde olağan şeyler, belli bir sınırı geçmedikçe.
Hayırlısı olsun hakkında, sevdiğin adamı çekiyorsun zaten, hani gözüne batmıyor, batsa da çok batmıyor
Bu bize has bir şey değil, evliliklerin geneli böyle, tuz-biber de var, şeker-şerbet de...
Sevgi olsun, şefkat olsun, eh cinsellik de iyi olsun tamam işte. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?