Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

acelya24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
247
76
13
Benim karşıma internette karşılaştıgım bır erkek cıktı.
Tertemız gerçekten bundan emınım.
Hem bızım oralı hem de dını goruslerımız de aynı onunla.
Onun sevgılısı olmamıs benım de olmadı sayılır. Ikımzı de tek ve hep olsun ıstıyoruz. Kısacası her hareketımız benzıyor.
Hareketlerımız ve yaşam tarzımız da aynı. Ama ona sevgi beslıyorum aşk gıbı degıl de sevgı gıbı. Evlenmede sorun olabılır mı? Sevıyorum ama gerçekten uyumlu ve guzel bır evlılık olabılır de aşk olmadan olur mu?

Onun sevgılısı olmamıs benım de olmadı sayılır. Ikımzı de tek ve hep olsun ıstıyoruz. Kısacası her hareketımız benzıyor.
Hareketlerımız ve yaşam tarzımız da aynı. Ama ona sevgi beslıyorum aşk gıbı degıl de sevgı gıbı. Evlenmede sorun olabılır mı? Sevıyorum ama gerçekten uyumlu ve guzel bır evlılık olabılır de aşk olmadan olur mu?
Sadece internetten görüşmekle aşk olmaz zaten. Reelde de görüşmeniz lazım
aşk için. Dikkatli olun yine de.

Adamın söylediklerine ne çabuk inanmışsınız? Ne kadar kolaymış valla. Reelde görün bir, internetten konuşmakla gidip evlenilir mi?

Ayrıca görmeden görüşmeden kimse kimseye aşık olamaz.

"Tertemiz" kelimesini acar misiniz?

Olur ,olur hemde çok güzel olur
Yahu dur daha sadece sanal alemde görüşmüşsün
Bu arada yaşlar kaç? çünkü erkek olupta bu zamana kadar sevgilisi olmamışsa enteresan yani ...

yuzyuze gorustunuzmu, ne kadardir taniyorsun.
eger gorusmediyseniz sadece sanal tanidigin birisine nasil ruh esim diyip guvenebiliyosun? benmi cok paranoyagim acaba

sevgili konu sahibi sen niye bu ask mesk sevgililik evlilik mevzularina bu kadar takiksin. Cok fazla zorluyorsun gercekten. Her actigin konu ask,sevgi yada evlilikle ilgili. Böyle seyler zorla gelisme ne kadar kovalarsan okadar kacar ben bunu gördüm. Kendini fazla kasiyorsun. Yasin kac bilmiyorum ama lütfen kafani baska seylere vermeye calis. Ask karsina gerekirse sehirlerarasi otobuste bile cikar (misal ben :))

Hic daha görüsmedin, degil mi? Onu gercekte görmedigin, tanimadigin sürece, onunla ilgili düsündügün hersey senin aklinda kurdugun hayal ürünü.. herkes sonucta kendisini internetde en iyi sekilde tanitmaya calisiyor. Internete bakilirsa, herkes dindar, herkes caliskan, herkes iyi kalpli.. ama gercek böyle degil biliyoruz bunu :).

Eger birisine karsi sempati duyuyorsan, gidin bir cafe de görüsün, cünkü gercek ve sanal cogu zaman uymuyor.

Görmediğin bir adam mı ruh ikizin ?

O ruh göz göze gelip ,beraber uzun zaman geçirip , diğer insanlarla ilişkilerini gözleyip ancak %50 sini açığa çıkarırken , şuan telefonda dinlediğin kısım La Fontaine den Masallar .

dalga mı geçiyorsunuz ya şu devirde hiç görmediği adama güvenen kaldı mı ? çok mu yalnızsınız sosyal çevreniz yok mu?

Bu aşk nasıl bir şey yok arkadaş? Seviyorsun,adam herseyi ile uygun aşk derken neyi kast ediyorsun?

Ayrıca tertemiz adam nasıl olduyor?

ya kızlarımız çok saf gerçekten, resmen kurt karşısındaki kuzu gibi geldin bana, erkekler kurnazdır kime ne demeleri gerektiğini nasıl yalan söylemeleri gerektiğini iyi bilirler, öyle her ben meleğim diyene aaa melekmiş diye atlanmaz :KK54: bendne sana söylemesi, sen temiz bir insan olabilirsin ama insanlar kötü ve kurnaz dikkatli ol

Back
X