Mücerred kardeşim,
arkadaşında dediği gibi mektupta yazabilirsin tabi.. Mektubu okuduktan sonra sana soru sorduğunda herşeyi OLABİLDİĞİNCE AÇIK BİR ŞEKİLDE anlat, cevapla..sakın hiç birşeyden çekinme..Biz obsesifler neyizki, onlar nelerle karşılaşıyorlar..Biz en hafifleriyiz..Rahatsızlığını büyütme sakın, tedavisi mümkün olan bi hastalık fakat tedavinin başlarında hiçbir değişiklik yok gibine gelir ama sonra bi bakarsın ya tamamen geçmiş yada çok az bir miktar kalmış..Tedaviye başladığında, aman yok bu geçmiyor bende, deme..Hep böyle olur obsesyon tedavisi..kimi 1 ayda iyileşir, kimi 3 ayda..ben mesela kronik bi vakayım..dr.a obsesyon tedavim için gitmiyorum çünkü bende kaygı bozukluğu var ve şu an onun tedavisini oluyorum..hamileliğimin son ayından beri ilaç kullanıyorum, şu an bebeğim anne sütü alıyor, bu ilaç süte eser miktarda geçen ve bebeğe zararı olmayan bi ilaç.. Şimdi OKB tedaviside olsam ilaçlar artacak ve bebeğe zararı olabilir o yüzden sütten kesene kadar bekliyorum..
Sende benim gibi geciktirme sakın, yarından tezi yok dr.a git, geciktikçe tedavin uzar..