- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Merhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin
)
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin

Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?