- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Benim hayatıma neler girdi aklın hayalin durur. Ben kimseye kor kütük aşık olmam karşıdakinin aşkı beni daha çok etkiler .birde o bahsttigin adam nasıl biriki harika diyorsun .biz kızlar genelde srfsz severiz .seninki srfsz degilmiSeninde hayatina oyle biri girseydi sende unutamazdin be tatlim.
Harika bir adamdi
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Yani nasil diyeyim kelimelere dokemiyorumBenim hayatıma neler girdi aklın hayalin durur. Ben kimseye kor kütük aşık olmam karşıdakinin aşkı beni daha çok etkiler .birde o bahsttigin adam nasıl biriki harika diyorsun .biz kızlar genelde srfsz severiz .seninki srfsz degilmi
helal olsun bu devirde senin gibi gorumce az bulunur SADECE yemege iniyosan supermisYok yaptirmadik. Ama merak etme sadece yemege iniyorum inun disinda kendi dairemizdeyim
Yani nasil diyeyim kelimelere dokemiyorum
Anlatilmaz yaşanır derler ya o cinsten
Yine mi sen yaYokluk?
Evet koskoca 6 yıl
Yok yaptirmadik. Ama merak etme sadece yemege iniyorum inun disinda kendi dairemizdeyim
Aglatacan kiz gece gece
6 tane ağlayan emoji koydum dikkatinizi çekerim.
Neyse ki başın bağlandı senin de artık6 yıl önceki sevgilimi araştırayım dedim konuyu okuyunca ama hatırlayamadım allah bilir kimle fingirdiyordum
Yine mi sen ya
Iyi ki bi koca buldun
Alakasi yok yoklukla falan elimi sallasam ellisi
Vay be ben dışında herkes evlenmisNeyse ki başın bağlandı senin de artıkKendi beyine fingirdersin öyle dısarlardaki gibi de olmaz ev yapımi temiz temiz.
Bence sen dalga geciyosun birde hemşerim olacaksın aşk olsun.yorumlarindan belliAhh ahhh sevdaliyim diyorum sen nerden bileceksin ki
Aman koca da çok matah bi şiy diil be anacım boşveeer.Vay be ben dışında herkes evlenmis
Yahu sen ne diyon oyle dusunuyorsan yorum yapma lutfemBence sen dalga geciyosun birde hemşerim olacaksın aşk olsun.yorumlarindan belli
Orasi oyle ama bu hayatta kac kere aşık oluyo ki insanAman koca da çok matah bi şiy diil be anacım boşveeer.
ya dur kiz hevesimizi kacirma once bi evlenelim o kadar sikinti cektikAman koca da çok matah bi şiy diil be anacım boşveeer.
Gokten zembille indi heralde sana kocaKoca bulunan bir şey değil ki. Aranan bir şey de değil zaten. En azından benim için öyle
Sen aradığın için bulamıyorsun. Ha bir de yengenin tepesine çöktüğün, kadına bir gün yüzü göstermediğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?