Ruh-u Revan

Seninde hayatina oyle biri girseydi sende unutamazdin be tatlim.
Harika bir adamdi
Benim hayatıma neler girdi aklın hayalin durur. Ben kimseye kor kütük aşık olmam karşıdakinin aşkı beni daha çok etkiler .birde o bahsttigin adam nasıl biriki harika diyorsun .biz kızlar genelde srfsz severiz .seninki srfsz degilmi

Yani nasil diyeyim kelimelere dokemiyorum
Anlatilmaz yaşanır derler ya o cinsten

"Yahudi iflas edince veresiye defterini açarmis" sözü sizi anlatıyor bence.
Pandemi vs sebepleriyle sosyalliginiz azaldı,çevrede hoslanacak adam bulamadınız, eskiye gitti aklınız.
Ama hem adam sizden sekiz yaş büyükmüş,hem altı sene onceymis..ortada adam kalmamıştır, evlenmiştir kesin.
Ilgınc bir şekilde ben de bugün 6 yıl önceki sevgilimi andım ilk kez eski flash diskimden ayıklamam gereken bir şey vardı, bunla resimlerim, videolarım falan falan varmış. Normalde sümük gibi yapışıp aileme ulastigi için yedi ceddini tüm sosyal medyadan engelleyip tüm hesaplarımi gizlemiştim kurtulmak için. O yüzden bir fotosu-esyasi-ortak arkadasi karşıma çıksa bile tövbesttt diyip kafamı çevirirdim Altı sene sonra bugün farkettim ki içimde ne öfke kalmış, ne kizginlik,ne hayal kırıklığı.
Yüzüm ekşimeden izledim videoları, cocukmuşuz - neseliymisiz.
Yasanmis bitmiş.
Sizin olayda da böyle dusunmeye çalış. Yaşandı,bitti.
Takılmaya gerek yok

Yine mi sen ya
Iyi ki bi koca buldun
Alakasi yok yoklukla falan elimi sallasam ellisi

Koca bulunan bir şey değil ki. Aranan bir şey de değil zaten. En azından benim için öyle
Sen aradığın için bulamıyorsun. Ha bir de yengenin tepesine çöktüğün, kadına bir gün yüzü göstermediğin için

Gokten zembille indi heralde sana koca
Aramadigina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…