- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Öyle haklısın kiTek başarısı evlenmiş olmak olan kadınlar gelmiş buraya umutsuz gibi seçici, kriterleri olan , evliliği bir başarı olarak görmeyen birine laf ediyor.
Kınıyorum hepinizi.
Kadının düşmanı yine kadın.
bak bir büyük boy buzdolabım 2 de derin dondurucum var.bolca kışlık yaptım tıkabasa dolular .kaçırma sen beniiigel canım ne olursan ol yine gel
Erkeklere kendimi kullandırtmıyorum, dini değerlerimi önemsiyorum,Ablacım eline erkek eli değmiyor ne takılması ne gününü gün etmesiizin almadan evden çıkabiliyor muydun sen
Gözünüzü seveyim ironi yapmayın şu kıza. Anlamıyor, komik duruma düşüyor, üzülüyorum. Hassas bir insanım benTek başarısı evlenmiş olmak olan kadınlar gelmiş buraya umutsuz gibi seçici, kriterleri olan , evliliği bir başarı olarak görmeyen birine laf ediyor.
Kınıyorum hepinizi.
Kadının düşmanı yine kadın.
Ceycey yazma böyle şeyler sonra birileri aklında tutar sonra kullanırım ben bunu diyebak bir büyük boy buzdolabım 2 de derin dondurucum var.bolca kışlık yaptım tıkabasa dolular .kaçırma sen beniiiyengen biz yiyip içerken çattt diye çatlarrr
Kötü değil, üzülüyorum senin için. Kurudun kaldın.Erkeklere kendimi kullandırtmıyorum, dini değerlerimi önemsiyorum,
Nesi kötü ki bunun
Ev işi yapmayı sevmediğim doğrudurHem de senin dolap kisliklarla doludur yemek hazırlaması da kolay olur sana... Çünkü biliyorsun umutsuzun bir gram faydası olmaz o işte.
E kocaya hizmet? Çamaşır, ütü, yemek, temizlik?Ev işi yapmayı sevmediğim doğrudur
Ben gayet mesut bahtiyarımKötü değil, üzülüyorum senin için. Kurudun kaldın.
Evet çünkü insanları kullanmak sevdiğin şey.Ev işi yapmayı sevmediğim doğrudur
Derdim yok ki neye yanayım?Ben gayet mesut bahtiyarım
sen kendi derdine yan
Yengen üzerinden hayatını geçirmeye çalışmandan biliyoruz biz onu.Ev işi yapmayı sevmediğim doğrudur
İstesem 10 koca adayı dizerim anında
herkes mutsuz bdv de sen hariçç.neden gece gündüz burdayız sanıyorsun çünkü çokkk mutsuzuzzz derbederiz adetaaaBen gayet mesut bahtiyarım
sen kendi derdine yan
Bi koca bulabilse evi bak dök yala yapacak, üç çeşit yemeği masaya koyacak, adamın ayaklarını yıkayacak da koca yok işte. Kime yapsın yengeye mi?Evet çünkü insanları kullanmak sevdiğin şey.
Yapsa iyi olur yoksa o yengenin ahından zor kurtulacak. Bir aydınlanıp denese keşke bir şeyler.Bi koca bulabilse evi bak dök yala yapacak, üç çeşit yemeği masaya koyacak, adamın ayaklarını yıkayacak da koca yok işte. Kime yapsın yengeye mi?
Aaa yetti be
Hayatını tek bi adama adamışsın
Benim istediğim kişiyle takılmamı günümü gün etmemi bekarlığımı sultanlığımı cekemiyorsun işte
cidden makarna bile haşlamıyor olabilir mi?Yapsa iyi olur yoksa o yengenin ahından zor kurtulacak. Bir aydınlanıp denese keşke bir şeyler.
Olabilir çok mümkün baya mümküncidden makarna bile haşlamıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?